Transferler güzel Deniz.Özellikle Taarabt genç yaşına rağmen ortasahanın yükünü kaldıracaktır.Yeni maçları bekliyorum![]()
Transferler güzel Deniz.Özellikle Taarabt genç yaşına rağmen ortasahanın yükünü kaldıracaktır.Yeni maçları bekliyorum![]()
Transfer Dönemini kapadık.Lide devammm!...
----------
Çok şansszı bir malubiyetti.Rakibin iki golüde bizim oyuncularımıza çarparak ters köşeye gitti.Diyecek birşey yok.Futbolda olan şeyler):
Güçlü Premier Lig ekibi karşısında çabaladık ama olmadı.Böylece FA Cuptanda elendik(:
Ligin güçlü ekiplerinden Charlton karşısında iyi bir oyun sergiledik.Ancak olmadı.Bir puanda herşeye rağmen iyidir.Yenemiyosan yenilmeyeceksin:P
İlk yarının başında bulduğumuz gollerle galibiyete uzandık.Yeni transfer Taarabt'ın galibiyette büyük faydası oldu.(:
Zorlu bir deplasmanda net bir skorla 3 paunı aldığımız için mutluyum.Bu rada yeni transfer Jackk Hobbs gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki resmi müsabakadan men cezası aldı.
Ligin tehlikeli hattında bulunan Hull karşısında çok kötü bir performans sergiledik.Hull ise bu maçı çıkış maçı olarak görüyordu.Haklı bir galibiyet aldılar.
----------
Ligin 30.Haftasına geldiğimiz şu günlerde puan durumuna bakalım.
Transferler pek yaramamış galiba Deniz abiama hala 3.sırada olman güzel.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
transferler den bahsetmicem çünkü hiçbirini tanımıyomama yavaş yavaş yükseliyosun devam et...
Ekmek Çıktııı!...(:
----------
Zorlu Ipswich deplasmanından rahat bir galibiyet aldık.
İyi bir oyun sergiledik ancak buldumuz pozisyonları değerlendiremeyince beraberliğe razı olduk.
Zorlu rakip karşısında zorlandık ama penaltıdan bulduğumuz golle 3 puanı kaptık(:
Ligin ilk yarısında ağır bir yenilgi aldığımzı WBA karşısına bu kez kazanmak için çıktık.müthiş bir oyunla kazanan taraf olduk.Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz(:
WBA galibiyetinden sonra müthiş ivme kazandık ve Leicester deplasmanından iyi bir mücadele ile 3 puanı söküp aldık(:
----------
35.Haftaya geldiğimiz ligde üst sıralar cadı kazanı gibi(:
İşte bu kadar Deniz..Çıkmışsın Premier Lige yaw..![]()
Tebrikler Deniz.İşin zor tarafı bundan sonra..Başarılar..
So what?
Saike
umarım çıkarsın premier lige başarılar
Tebrikler Deniz abi artık yeni hedef 1.lik mi acaba![]()
Deniz bir form tutturmuşsun şampiyonluık bekliyorum
Evet sanki bir toparlanma sürecine girmişsin.
Lige hızla devammm!...
----------
Evimizde oynadığımız zorlu Crystal karşısında rahat bir galibiyet aldık.Bunda rakibin ikinci yarı 10 kişi mücadele etmeside önemli etken oldun tabi(:
Liderin belirleneceği en zor rakibimiz olan Seff deplasmanında iyi performans sergilememize rağmen kazanamadık ve bu sonuçla rakibimiz ligdeki liderliğini sürdürdü):
Ligin zayıf ekiplerinden Colchester karşısında zorlandığımız anlar olmasına rağmen gol düellosundan galip çıkmayı başardık.
Ligin kendi sahsında iyi oynayan ekiplerinden Bristol karşısında net bir skorla 3 puanı almayı başardık.Üst üste gittiğimiz deplasman maçlarından en az hasarla ayrılmamız bizim adımıza sevindirici oldu(:
Uzun bir aradan sonra evimizde oynadığımız karşılaşmada çok iyi bir oyunla 3 puanı söküp aldık.Bu galibiyetten sonra takım müthiş bir hava yakaladık.Umarım böyle devam ederiz(:
---------
Ligin sonlarına yaklaştığımız bu zamanlarda zirvede tam anlamıyla deprem oldu.Hep birlikte puan durumuna bakalım(:
----------
Evet beyler yeni Lider Southampton!...Yorumlarınız?...
Liderlik 6 hafta kala büyük avantaj Deniz Premier Lig için.Artık büyük ihtimalle terfi ettin diyebiliriz EPL'ye.
Buraya kadar gelmişken işi Play-Off'lara bırakmaLider bitirirsin
![]()
Tebrikler Deniz abi artık liderlik kesin gibi.
Tebrikler liderlik koltuğuğna oturmuşsun.
Artık sona yaklaştık!...
----------
Mutlak galbiyet için çıktığımız maçta daha maçın başında yediğimiz kırmızı karttan dolayı tüm planlarımız bozuldu ve sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık):
Ligin en zor deplasmanlarından biri olan Norwich karşısında çok çabalamamıza rağmen bir puana razı olduk):
Yaşadığımız puan kayıplarından sonra şampiyonluk için mutlak kazanmamız gereken maçta ilk yarıda bulduğumuz gollerle 3 puanı almasını bilidk(:
Ligin zayıf ekibi Coventry karşısında müthiş bir oyun sergileyerek 3 puanı söküp aldık.Şampiyonluk için büyük adım attık(:
Ligin dibine demir atan ekibi Blackpool karşısında rahat bir oyunla 3 puanı alan taraf olduk(:
----------
Ligin bitimine sadece 1 hafta kaldı.Zirve cadı kazanı gibi kaynıyor.Şampiyonluk mücadelsi veren Sheffield Utd - Southampton - West Brom 3lüsününde puanalrı eşit durumda!....İşte İlk 3te puan durumu
Puan Durumu
1.Sheffield Utd 92
2.West Brom 92
3.Southampton 92
Ligin zirvesi işte böyle...Sheffield Utd averajla iki ekibinde üstünde bulunuyor.
Üç ekibinde son hafta kalan maçları:
Plymouth - Sheffield Utd
Watford - West Brom
Wolves - Southampton
----------
Şampiyon kim oldu?...Son maçlarda hangi süprizler olacak?...Az Sonraaa!...
Southampton Wolves deplasmanında kazanır,West Brom Watford'la berabere kalır,Sheffield Utd Plymouth'u geçer ..![]()
Sheffield Utd berabere kalır.West Brom yenilir sende kazanırsın ve şampiyon olursun Deniz abi![]()
Mucuzevi Şampiyon Southampton!...
Eşit puana sahip olduğumuz ancak averajla 3. sırada yer aldığımız ligde mucize bir şekilde Sheffield'in deplasmanda Plymoutha yenilmesi, West Brom'un Watford deplasmanında 90+da yediği golle berabere kalması ve bizimde Wolves deplasmanından 3-2 galip ayrılmamız sonucu şampiyon olmayı başardık!...
----------
Şampiyonluk yarışı veren rakiplerimizin maçları:
Coca-Championship 46.Hafta | Plymouth 2 - 1 Sheff Utd
Coca-Cola Championship 46.Hafta | Watford 2 - 2 West Brom
----------
Şampiyon olduğumuz Coca-Cola Championshipte puan durumu
----------
Yılın Menajeri Deniz Şahin!...
----------
Yükseldiğimiz premier ligde puan durumu
English Premier Ligde Avrupaya gitmeye hak kazanan takımlar
UEFA Champions League:Man Utd, Chelsea, Liverpool, Arsenal
UEFA Cup:Everton, Blackburn, Portsmouth
UEFA İnter-Toto:West Ham
----------
Coca-Cola Championshipten Play-Off'larla terfi eden takım finalde Sheff Utd'yi geçen Watford!...
----------
Evet beyler sonunda Premier Lig'e çıktık.Yorumlarınızı alalım(:
Tebrikler Deniz.Başarıların devamını diliyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Deniz. Premier Ligde ilk senende senden ilk 10'a girmeni bekliyorum.![]()
I'm back...
Tebrikler Deniz.Seneye Premier Ligde başarılar.İyi bir kadro kurup kalıcı olacağını,hatta Avrupa Kupalarına oynayacağını düşünüyorum
TEbrikler Deniz.Gerçekten mucizevi bir şampiyonluk olmuş.Acayip zevk almışsındır.Tahmin edebiliyorum..
So what?
Saike
Sağol abi devamı gelec(:
Yapacağım transferlere göre hedefimi ilk 10 belirlemeyi düşünüyorum(:
Hepsi zamanla olacak Mert.O günlerde gelecek sağol(:
Sağol Şemsicim gerçekten çok zevk verdi şu son 5 hafta bitirdi beni zaten(:
Güzel bir kariyer hep bende böyle bişey yapmak istemişimdir ama beceremiyorum tebrikler!