Samsunspordan Haberler

Yönetimden Stadyum Büyütme haberi ;
Maddi durumların düzelmesi üzerine Altta gördüğümüz stadyum büyütülecek..!

Tarafratın Beklentileri ;

Hocamıza her türlü güveniyoruz..Geçen seneyi çok iyi yerde kapattık bu sene umarım daha iyi yerlerde olacağız..Takımıza her türlü destek gelecek ve bu sene tüm Samsun halkınında maçlara gelmesiyle başarıyı elde edeceğiz..!

Başkandan Yeni Sezon Beklentileri ;

Öncelikle geçen sene en büyük transferi yaptık ve TuRGuT hocamızla anlaştık..İlk sene bir geçiş senesi oldu hee bu sene beklentimiz varmı aslında yok ama TuRGuT Hocamızın bize belirttiği görüş şuydu bu sene çok iyi transferler yaptık hedef en kötü ihtimalle ilk 6..Bizde ona ve ekibimize başarılar diliyoruz..Ve her zaman arkalarındayız!!

TuRGuT BaŞ’dan yeni sezon beklentileri ;

Öncelikle Başkana taraftara herkese teşşekür ediyorum..Bana güvendiklerini biliyorum ve bu sene maddi yöndende sıkıntı çekmeyecğiz o yüzden bu sene başarı gelecek..Kadromuza birçok oyuncu kattık neredeyse 11imiz değişecek ilk 5,6 hafta bizden kimse başarı beklemesin ama ilerleyen haftalarda bomba gibi bir Samsun geliyor..Umarız hak ettiğimiz yerlere geleceğiz..

Kadromuz ;

NOT: Arkadaşlar buraya kadar güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum..Şimdiden belirtmemde fayda var malum 15 tatil ama bitecek o yüzden 15 tatilden sonra kısa kısa aralıklarla haftada 1 veye 2 haftada 1 devam edeceğim kariyere..İlgi ve alakanıza teşşekür ederim..

__________________________________________________ _______________________________________