1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Ümit Milli Kadrosu Açıklandıı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Ümit Milli Kadrosu Açıklandıı

Ümit Milli Takim kadrosu;

Uğur Uçar, Mehmet Güven (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş), Durmuş Bayram (Kayserispor), Onur R. Kıvrak (Trabzonspor A.Ş), Murat Ceylan, Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun, Oğuz Sabankay (Vestel Manisaspor), Volkan Şen (Bursaspor), Emrullah Şalk (Çaykur Rizespor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Eren Güngör, Mehmet Batdal (Altay), Nuri Şahin (Feyenoord), Alparslan Erdem (Werder Bremen), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).

Nuri,Ugur artik A Milli takima terfi etmeliler bence.
    Kadro iyi begendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadro iyi beğendim.

Birde bizim sol açık Aydın'da düşünülebilir.Yetenekli bir genç.Trabzon'dan Barış'ta olabilirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barış çok genç 18 veya 17 yasında..O yüzden diger kategorilerde oynuyor sanırım..Tıpkı batuhan gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aydın Karabulut,Barış Memiş,Sercan Yıldırım,Volkan Babacan alınabilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Genel olarak iyi bir kadroda Mevlüt Erding nerede yahu adam Sochaux'da oynuyor gol atıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Genel olarak iyi bir kadroda Mevlüt Erding nerede yahu adam Sochaux'da oynuyor gol atıyor?
    hemde her hafta...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

O alınmalıydı,Bu alınmalıydı demişiz ama kim cıkacak kadrodan..Öyle göze batan biride yok..Genel olarak kadro iyi..
    Çünkü yetenekli çok oyuncumuz var..Bu yüzden bazılarını mecburen cagıramıyoruz..Ümit hoca baya iyi gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Belki sakatlığı vardır.Yoksa önceki maçlarda hep kadrodaydı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben eskisi gibi yetenekli oyuncular çıktığını düşünmüyorum. Artık tamamen yabancı takımların altyapılarına dayalıyız. Galatasaray dışında adam akıllı futbolcu çıkaran bir kulüp yok. Amatör liglerde falan çok yetenekli gençler var ama 20 bin lira için süper lig kulüpleri transfer etmekten çekiniyor. Bizzat şahit oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadro iyi bir seçim bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ümit Millilerimiz, Slovakya'yı 3-2 yendi

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2 Grup'ta mücadele eden Teknik Direktör Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takımımız, özel maçta Slovakya'yı 3-2 mağlup etti. Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 39. dakikada Ceyhun Gülselam, 64. dakikada Mehmet Battal ve 72. dakikada İlhan Parlak kaydederken, Slovakya'nın gollerini 6. dakikada Harsanyi ve 30. dakikada penaltıdan Kurco kaydetti.

Stat: Atatürk
    Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Fevzi Çiftçi, Cengiz Barçın
    Türkiye: Ufuk, Uğur (Dk. 78 Durmuş), Alparslan, Ceyhun, Eren, Mehmet Güven (Dk. 66 Özgürcan), Özer (Dk. 78 Oğuz), Serdar (Dk. 46 Volkan), Mehmet Battal (Dk. 66 Murat), Nuri Şahin (Dk. 46 Zafer), İlhan

Slovakya: Kamenar, Cikos, Toth, Maslo, Pilar (Dk. 28 Zapotoks - Dk. 46 Mraz), Kucka, Harsanyi (Dk. 73 Janek), Kurco, Gardos, Piroska, Pekarik

Goller: Dk. 39 Ceyhun, Dk. 64 Mehmet Battal, Dk. 72 İlhan (Türkiye), Dk. 6 Harsanyi, Dk. 30 (penaltıdan) Kurco (Slovakya)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ceyhun yine gol atmış

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ümit Milli Takim kadrosu;

Uğur Uçar, Mehmet Güven (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş), Durmuş Bayram (Kayserispor), Onur R. Kıvrak (Trabzonspor A.Ş), Murat Ceylan, Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun, Oğuz Sabankay (Vestel Manisaspor), Volkan Şen (Bursaspor), Emrullah Şalk (Çaykur Rizespor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Eren Güngör, Mehmet Batdal (Altay), Nuri Şahin (Feyenoord), Alparslan Erdem (Werder Bremen), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).

Oğuz Sabankay bonservisiyle mi verildi Manisa'ya?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Oğuz Sabankay bonservisiyle mi verildi Manisa'ya?
    Kiralık...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Kiralık...
    Bir an korktum çünkü söylenenlere göre çok yetenekli bir futbolcu..

oguz sabankay en cok gelecek vaad eden oyuncu ve kiralik ondan rahat ol

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Bir an korktum çünkü söylenenlere göre çok yetenekli bir futbolcu..
    Oğuz'u bir kaç defa izledim.İnanılmaz teknik bir oyuncu.Ben Sergen'den sonra bir topçunun ayağına topun bu kadar yakıştığını görmemiştim.Oğuz'da gördüm bunu.İnşallah Feldkamp seneye şans verir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli seneye kesin yok..Revizyonu yapıp gidecekOguz 2 yıllık falan kiralıkdı sanırım...

Mesaj Yetkileri