1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Trabzon'dan Lig TV'ye Büyük Öfke!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzonspor 4. büyük kulüp olabilir ama bence doğru karar olmuş trabzonun maçları hiç zevk vermiyordu son iki sezondur.yerine bir Sivassporun Kayserisporun oynadığı maçlar insana daha hoş geliyor.Şahsen ben hiç izlemiyodum trabzonun maçlarını

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Trabzonspor 4. büyük kulüp olabilir ama bence doğru karar olmuş trabzonun maçları hiç zevk vermiyordu son iki sezondur.yerine bir Sivassporun Kayserisporun oynadığı maçlar insana daha hoş geliyor.Şahsen ben hiç izlemiyodum trabzonun maçlarını
    Kayserispor ve Sivasspor'un maçlarının gösterilmesi için sebep veya gerekçe nedir? İkisi de büyük kulüp değil..

Sana göre onların maçları zevklidir, başkasında göre değildir. Ama Trabzonspor bu ülkede bir istisnadır. Diğer Andaolu kulüpleriyle bir tutulamaz.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Kayserispor ve Sivasspor'un maçlarının gösterilmesi için sebep veya gerekçe nedir? İkisi de büyük kulüp değil..

Sana göre onların maçları zevklidir, başkasında göre değildir. Ama Trabzonspor bu ülkede bir istisnadır. Diğer Andaolu kulüpleriyle bir tutulamaz.
    Bunu ben demiyorum birçok spor yazarı aynı görüşe sahip.Ben de şahsen göze hoşgelen futbol oynayan maçları daha çok severim.Son zamanlarda trabzsonsporun maçları kör döğüşü gibi gidiyor.Trabzonsporun camiasına lafım yok acak oynanan futbol hiç zevk vermiyor.Zaten bu durumda puan tablosuna yansıyor

Mesaj Yetkileri