1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Fenerbahce Kariyeri (farkli Bir Sistem )

Default Fenerbahce Kariyeri (farkli Bir Sistem )

Fenerbahce ile bir kariyere baslamaya karar verdim bugun .Ama bu sefer baska seyler yapmaliydim .Baskanimizda ,Alex ve Kezmanin beraber oynamasini istedigini iletip elimde onlara uyacak bir sistem var mi dediginde elimdeki yeni sistemimi gosterecek bir takim buldugumu fark edip teklifi hemen kabul ettim .Hep spekulasyonlara yol acmistir basinda alex varsa tek forvet oynamak gerekir ancak bu tek forvetin hic bir zaman kezman olamayacagi cunku sistemin alex uzerine kuruldugu denir .Kezmansa gecmis takimlarinda hep arkadaslarinin onun uzerine oynadigini ve basarili oldugunu soyle iste bunlari curutmek icin buradayim ve basaracagiz .Takimin tarihini , taraftarini anlatmaya gerek yok .
    HEDEFLERİMİZ :
    TURKIYE SUPER LİG SAMPİYONLUGU
    SAMPİYONLAR LİGİNDE CEYREK FİNAL
    TURKIYE KUPASI SAMPIYONLUGU

KISISEL HEDEF :
    2010 DA TURK MILLI TAKIMININ BASINDA GUNEY AFRIKAYA GITMEK....
    TRANSFERLER VE GELİSMELER AZ SONRA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İste sistemimiz

Buda komutlar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dun 3 tane transfer yaptim .Son olarak 1 tane aml almayi dusnuyorum . bu konuda da onerilieriniz varsa alabilirim .Takimda Deivid ve edu kiralik yada satilik olarak takimdan ayrilacaktir .

İlk transferimiz Sergey İgnashevic oldu.Kendisini bonservis bedeli odemeden CSKA'dan aldik .Basarili olacaktir .

2.Transferimiz Zafer Yelen oldu. Kendisine biraz fazla verdik gibime gelior ama olsun oda yararli olacaktir . Takimina 3.2 m$ pesin ,3m $ 24 ay taksitle toplamda 6.25$ a aldik

VE MEHMET TOPUZ'DA FENERBAHCE'DE .....

Takimina 6m $ pesin + 4m$ 24 ay taksitle aldik .

Su anda butce bitmistir . Ancak Edu ve Deivid'i satarak bir aml almak istiorum tavsiyelerinizi beklerim ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Size gozume takilan bir transfer haberini gostermek istedim .Yalniz burada transferi Genclerbirligi mi , Trabzonspor mu yapmis anlayamadim
    Last edited by ozgurstar : 07.Şubat.2008 at 13:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gençlerbirliği yapmış. Başarılar kolay gelsin.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4.5milyon arti Gokdeniz, Ilhan Cavcav agirdan satmis futbolcusunu yine

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlhan Cavcav yine göstermiş kendini

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O transferi Ts yapmış

Başarılar ...

Hepiniz tesekkurler ... Yalniz bir sol acik lazim hala ucuzvarsa bilidiginiz onerebilirisniz

Ve ilk kupamizi aldik .Hayirli olsun ....

Gercekten cok iyi bir mac gecirdik.İlk yarida rakibe sahayi dar ettik.Tek sutlari penalti idi.2.yarida yuklendik ama golu bulmak uzatmalara kaldi.Uzatmalarda oyuna aldigim Tumer cok iyi bir mac cikardi ve girdikten sonra 1 gol 1 asistle maca damgasini vurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFERDE SON DAKIKA

Kulubumuz Udinese'li orta saha oyuncusu Gokhan İnler'i 1 seneligine kiraladi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligdeki ilk macimizda Ankaraspor u agirladik herseyi yaptik ama maci kazanamadik.Oyuncularimi tebrik ediyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SAMI OZGUR TURER MAC SONRASI ILK BASIN TOPLANTISINI YAPTI

Muhabir : Mac berabere bitti ne diyorsunuz ?
    Sami Türer : Evet mac berabere bitti ancak takimim son derece rakibine karsi ustun oynadı.Ama golu bulamayınca kazanamiyorsunuz.Ilerleyen haftalarda takımım tam bir gol makinasina donusecektir .
    Muhabir : Roberto Carlos bu macta sakatlandi 3 ila 5 ay arasi sahalardan uzak kalacagini ogrendik durumu nedir ?
    Sami Türer : Evet malesef bu dogrudur .Kendisi 3 ila 5 ay sahalardan uzak kalacak .
    Muhabir : Pekala o mevkiye transfer yapmayi dusunuyor musunuz ?
    Sami Türer : O bolgede Ugur ve Wederson var ancak transfer yapabiliriz.Ama kesin bir sey soyliyemiyecegim .
    Muhabir : Son olarak Sampiyonlar liginde Almanya devi Werder Bremen ile eslestiniz rakibiniz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
    Sami Türer : Soylediginiz gibi onlar Almanya devi ancak bizde Turkiyenin deviyiz .Unutmamak lazim ki daha zor bir eslesme ile karsilasabilirdik.Iki zor mac olacak ama kazanabilecek kapasitye sahibiz.
    Last edited by ozgurstar : 07.Şubat.2008 at 14:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gerçektende faklı bir sistem oynatıyorsun takımına,başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

transferler fena değil aml olarak valla farfanla downing fenere geliyo ama hem yabancı kontenjanı hemde paran varmı bilmem türk olarak gökdenizi al derdim ama ilhan cavcav göstermiş yine kendini

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Gerçektende faklı bir sistem oynatıyorsun takımına,başarılar diliyorum.
    evet tesekkur ederim

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    transferler fena değil aml olarak valla farfanla downing fenere geliyo ama hem yabancı kontenjanı hemde paran varmı bilmem türk olarak gökdenizi al derdim ama ilhan cavcav göstermiş yine kendini
    Farfani ,AZ kapti 12m$ a simdi wing back alcam o daha onemli bir hal oldu Wederson ii ama Ugura pek guvenmiyorum.Tekliflerin icin saol..

3 mac yaptim simdi onlari yaziyorum.

2.HAFTA

SAMPİYONLAR LİGİ ON ELEME MACI

BİR TRANSFER HABERİ DAHA :

Bu arada sol bek icin ayni zamanda aml oynayabilen Pablo Herrera'yi kulubunden 100 k $ a satin aldik.

3.HAFTA

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herrera ilk maçında gol atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

değişik sistem eğer cebinde 10 milyon doların varsa R.Palacio yu al ben aldım 16 maç 17 gol

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Herrera ilk maçında gol atmış.
    evet hemde neredeyse ipten aldi

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    değişik sistem eğer cebinde 10 milyon doların varsa R.Palacio yu al ben aldım 16 maç 17 gol
    bu senelik pek bir sey yapabilecegimi sanmiyorum ne edu ne deividi elimden cikaramadim 9 yabancim var .Ayrica gecen su anda yazmadigim Bjk macinda Ugur aml de inanilmaz oynadi gozlerime inanamadim.Galiba bir sure idare edebilirm.

4.HAFTA :

Ugur Boral 2 golu ona bakisimi cok degistirdi.Verdigim ilk sansi olumlu kullandi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sampiyonlar Ligi on eleme 3.tur rovans maci

Takimim icin pek fazla bir sey demiyecegim gozlerime inanamadigim bir galibiyet aldilar deplasmanda kesinlikle turu hakettik. Eminim sizde gorunce sasiracaksinz.

Mac icin yorum yapmaya gerek yok her sey ortada
    Bu arada listede atilan iki gol gozukmemis birini zafer yelen oburunu mehmet topuz atti gol cok olunca yazilacak yer kalmiyorda

Ve bu da dustugumuz grup sole bakilinca ilk 2 de olmamiz gerektigini dusunuyorum ama yine de bakicaz...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    devami yarin
    Last edited by ozgurstar : 08.Şubat.2008 at 00:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Kardeşim.İnşallah Uzun soluklu Bir kariyer olur

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

aml uğur çok ii oynuyor.Yinede birini almak istersen caner erkin müthiş her maç 8

Özgür Galatasaray'ın gerisinde olman dileğiyle.Başarılar.Beşiktaş'ın o grubu ne öyle ,ölüm grubu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

grubun çok zor değil çıkabilrisnin yani werdere deplasmanda 6 tane çakan o gruptan 2. de çıkabilir ama uefaya gitmen senin için daha iyi olur kanımca

5.HAFTA

6.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sampiyonlar ligi gruplari
    1.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biraz oyunu oynadim artikl bir kac mac oynadiktan sonra yazacagim maclari

7.HAFTA

diger golu mehmet topuz penaltidan atti...

8.HAFTA

2.HAFTA

TURKCELL SUPER LİG

9.HAFTA

10.HAFTA

11.HAFTA

3.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SUPER LİG PUAN DURUMU

Ligde lider konumdayiz.Takimin deplasmanda cok daha basarili oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.Artik takim daha iyi bir birini taniyor.Ayrica oynadigimiz butun maclarda atilan sutlarda rakibe karsi bir ustunlugumuz soz konusu (trabzonspor maci haric).Ancak o kadar cok sut atmamiza ragmen zaman zaman golu bulmakta zorlaniyoruz.

Sampiyonlar ligi A grubu puan durumu

İlk 3 mac sonunda sadece 3 puan alabildik.Evimizde madride karsi ustun oynadik ama bir turlu casillasi gecemedik.Rakibimizin kaleyi bulan 3 sutununda gol olmasi sanssizligimizdi.Fakat hala grupta iddaamiz suruyor deplasmanda steau ve evimizde portoyu yenip madridten 1 puan alirsak gruptan cikacagimizi dusnuyorum.Bunu gerceklestimek icinde calisacagiz...
    Last edited by ozgurstar : 09.Şubat.2008 at 14:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri