1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Fenerbahce Kariyeri (farkli Bir Sistem )

Threaded View

Default Fenerbahce Kariyeri (farkli Bir Sistem )

Fenerbahce ile bir kariyere baslamaya karar verdim bugun .Ama bu sefer baska seyler yapmaliydim .Baskanimizda ,Alex ve Kezmanin beraber oynamasini istedigini iletip elimde onlara uyacak bir sistem var mi dediginde elimdeki yeni sistemimi gosterecek bir takim buldugumu fark edip teklifi hemen kabul ettim .Hep spekulasyonlara yol acmistir basinda alex varsa tek forvet oynamak gerekir ancak bu tek forvetin hic bir zaman kezman olamayacagi cunku sistemin alex uzerine kuruldugu denir .Kezmansa gecmis takimlarinda hep arkadaslarinin onun uzerine oynadigini ve basarili oldugunu soyle iste bunlari curutmek icin buradayim ve basaracagiz .Takimin tarihini , taraftarini anlatmaya gerek yok .
    HEDEFLERİMİZ :
    TURKIYE SUPER LİG SAMPİYONLUGU
    SAMPİYONLAR LİGİNDE CEYREK FİNAL
    TURKIYE KUPASI SAMPIYONLUGU

KISISEL HEDEF :
    2010 DA TURK MILLI TAKIMININ BASINDA GUNEY AFRIKAYA GITMEK....
    TRANSFERLER VE GELİSMELER AZ SONRA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İste sistemimiz

Buda komutlar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dun 3 tane transfer yaptim .Son olarak 1 tane aml almayi dusnuyorum . bu konuda da onerilieriniz varsa alabilirim .Takimda Deivid ve edu kiralik yada satilik olarak takimdan ayrilacaktir .

İlk transferimiz Sergey İgnashevic oldu.Kendisini bonservis bedeli odemeden CSKA'dan aldik .Basarili olacaktir .

2.Transferimiz Zafer Yelen oldu. Kendisine biraz fazla verdik gibime gelior ama olsun oda yararli olacaktir . Takimina 3.2 m$ pesin ,3m $ 24 ay taksitle toplamda 6.25$ a aldik

VE MEHMET TOPUZ'DA FENERBAHCE'DE .....

Takimina 6m $ pesin + 4m$ 24 ay taksitle aldik .

Su anda butce bitmistir . Ancak Edu ve Deivid'i satarak bir aml almak istiorum tavsiyelerinizi beklerim ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Size gozume takilan bir transfer haberini gostermek istedim .Yalniz burada transferi Genclerbirligi mi , Trabzonspor mu yapmis anlayamadim
    Last edited by ozgurstar : 07.Şubat.2008 at 13:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri