1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Fenerbahce Kariyeri (farkli Bir Sistem )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

değişik sistem eğer cebinde 10 milyon doların varsa R.Palacio yu al ben aldım 16 maç 17 gol

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Herrera ilk maçında gol atmış.
    evet hemde neredeyse ipten aldi

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    değişik sistem eğer cebinde 10 milyon doların varsa R.Palacio yu al ben aldım 16 maç 17 gol
    bu senelik pek bir sey yapabilecegimi sanmiyorum ne edu ne deividi elimden cikaramadim 9 yabancim var .Ayrica gecen su anda yazmadigim Bjk macinda Ugur aml de inanilmaz oynadi gozlerime inanamadim.Galiba bir sure idare edebilirm.

4.HAFTA :

Ugur Boral 2 golu ona bakisimi cok degistirdi.Verdigim ilk sansi olumlu kullandi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sampiyonlar Ligi on eleme 3.tur rovans maci

Takimim icin pek fazla bir sey demiyecegim gozlerime inanamadigim bir galibiyet aldilar deplasmanda kesinlikle turu hakettik. Eminim sizde gorunce sasiracaksinz.

Mac icin yorum yapmaya gerek yok her sey ortada
    Bu arada listede atilan iki gol gozukmemis birini zafer yelen oburunu mehmet topuz atti gol cok olunca yazilacak yer kalmiyorda

Ve bu da dustugumuz grup sole bakilinca ilk 2 de olmamiz gerektigini dusunuyorum ama yine de bakicaz...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    devami yarin
    Last edited by ozgurstar : 08.Şubat.2008 at 00:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri