Originally Posted by
GeNç KaRTaL
İlhan abi öncelikle taktik için teşekkürlerimi sunarım..
Taktiği mutlaka deneyeceğim.Sana bir şey soracağım.Diğer yayınladığın taktiktede yavaş bir oyun stlini benimsemiştin.Açıkcası o taktiği hangi takımda denediysem beklediğim verimi alamadım.Acaba tempoyu daha hızlı yapsak daha çok pozisyon bulamazmıyız? Yoksa yavaş tempo olmazsa olmazlardan mı? Açıkcası rakibin hatasını beklemekten pek hoşlanmıyorum.Hem rakibin hatasını değerlendirmek için hızlı oyun daha iyi olmaz mı? Diğer taktikte oyuna hükmediyorduk ama yavaş tempodan dolayı yeterince pozisyon bulamıyordum.
Birde eminim bir çok kişi sormuştur bu soruyu sana.Kullandığın skin'in adını söyleyebilirmisin abi?
Saygılar..
Şimdi Şemsiciğim, sen de biliyorsun, 801'de maç motorunun hatalarından dolayı çok fazla gol kaçıyor. Bunu engellememiz imkansız. İster hızlı oynayın, ister yavaş oynayın. Kısa pasla oynadığımız için mecburen yavaş bir tempo ile oynamak durumundayız. Önceki taktikte tek forvetli bir oyun stili vardı ve kaçan gol sayısı fazlaydı. Onun açıklamasını o taktikte yaparım. Önemli olan pozisyon sayısında ve topla oynamada rakibe üstünlük sağlamak, bunu sakın unutmayın. Gerisi şans.
Edit: Kullandığım skin sanırım Black'ti ama tam hatırlamıyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi