1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Lucescu'yu Özleyenlere... [3-5-2]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Gol atar veya asist yaparsa rating'i yüksek olur ancak WBR oyuncusunda defansif yetenek de aranır. Bunu da gözardı etmeyelim.
    Edu 6, Baraja 5, Gavilan 4 , J o a q u i n' i 58M Euroya ve Vicente'yi 41 M euroya sattim.

Sag bek'e Alves, Sola Lahm'i, Defansa'da Felipe yada Zapata'yi alirim diye düsündüm..

Bu arada Pirlo'yu 17M euro'ya alayimmi? suan elimde DMC icin Albelda,Sunny, M.Fernandes var.

ve Zigic'e assagya dogru ok cekince daha cok verim almaya basladim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Edu 6, Baraja 5, Gavilan 4 , J o a q u i n' i 58M Euroya ve Vicente'yi 41 M euroya sattim.

Sag bek'e Alves, Sola Lahm'i, Defansa'da Felipe yada Zapata'yi alirim diye düsündüm..

Bu arada Pirlo'yu 17M euro'ya alayimmi? suan elimde DMC icin Albelda,Sunny, M.Fernandes var.

ve Zigic'e assagya dogru ok cekince daha cok verim almaya basladim.
    Eğer uzun vadeli bir kariyer yapmayı planlıyorsan sana Pirlo'yu almanı tavsiye etmem. O bölge için joker olabilecek bir isim var: Miguel Veloso. Hem DM, hem de DC olarak kullanabilirsin. Ben gerekli parayı verip onu almanı tavsiye ederim.

WBR için Alves'in yedeği olarak Marvin Angulo'yu tavsiye ederim. İlk sezon kiralık verir, veya B takımda oynatırsın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri