Manisa bu gidişle şampiyon olurtebrikler poggerpohl bu arada adın ne ya
güzel gidiyorsun okartal seninde adın ne
maçları ne zaman koyacaksın?
Manisa bu gidişle şampiyon olurtebrikler poggerpohl bu arada adın ne ya
güzel gidiyorsun okartal seninde adın ne
maçları ne zaman koyacaksın?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
adım atakan![]()
yerler değişmiş beşiktaş noluyoo....
Beşiktaş'ın ilk 8 haftadaki performansı fena değil.Hadi bakalım okartal camia senden şampiyonluk bekliyor..
So what?
Saike
Maşallah 2 takımda transfer rekoru kırmışİkinizede başarılar. İkinizdende Avrupada başarı bekliyoruz.
Kariyeri düzenleyen arkadaşlara:
Mesajlarınızı art arda yazmaktansa, eğer yorum gelmemişse son mesajınızı editleyerek yazmanın görünüm güzelliği açısından daha faydalı olacaktır.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
fenerbahçe süper gidiyo.bu arada skinin adı ne?
okartal yaptığın maçların sslerini rica edebilir miyim??...
Bu arada 2 arkadaşa da başarılar...
Evet... İstyorsan msn'imi ekle atayım sana.
[email protected]
nese geç olsun güç olmasın![]()
ARkadaşlar size koyamadığım ssler için özür dileyerek 12 maçın o maçlardaki fikstürü koyuyorum bbaştan sona kadar
hiçbirinin sssi yok artık maçları oynar oynamaz koyucam ssleri koyamadığım için çok özür dilerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve nerdeyse rekor milli takıma oyuncu çağırımı tam 16 kişi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi akşamalr koyamadığım ssler için çok ömzür dilerim ama yarı n vaktim olursa teker teker koyucam(Belki)
Last edited by okartal : 09.Şubat.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Turkcell Süper Lig
9. Hafta
Fenerbahçe 4-4 Beşiktaş
Uzatmalarda yediğimiz 2 golle iki puanı bırakıyoruz.
10. Hafta
Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe
Şanslı bir galibiyet alıyoruz.
11. Hafta
Fenerbahçe 1-1 Bursaspor
89'da yediğimiz golle yıkılıyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi
3. Maç
Fenerbahçe 0-1 Celtic
Şanssız bir mağlubiyetle Avrupa'ya büyük ihtimalle veda ediyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------
Turkcell Süper Lig
12. Hafta
Çaykur Rizespor 0-0 Fenerbahçe
Yorum yok...
Puan Durumu - 12. Hafta:
Kötü gidişata dur demek istiyoruz artık.
Yorumlarınızı & tavsiyelerinizi bekliyorum.
okartal istifa ! bu ne kiytirik takimlara eleniyosun avrupada bence daha kucuk takimlarda dene sansini.. bu tansferleri belki istanbulsporda yaparsan sevinir taraftar
Korcan sonuçta kendi kararı.Nasıl biliyorsa öyle oynasın![]()
ya abi o kadar transfer yaptınben oynarken görmedim daha adamları bjk nin şuan ki kadrosuyla çıkıyosun sahaya
![]()
arkadaşlara yüklenmeyelim transferleri beğenmeyebilirsiniz ama önemli olan iyi ve doğru taktiği takıma oturtmak zaten beşiktaşın kadrosu çok yetersiz değil normal bir kadrosu var
iyide adam avrupada 0 cekti ligde berbat gidiyor böyle olursa seneyede para gelmicek ve aynı şey olacak
Arkadaşım Sezer Öztürk için Taraftar mutluluğu bfull poggerpohl gelsin ssleri koyucam ayrıca beğenmediğin ADAMDAN SAYMADIĞIN İlhan Mansız da nerdeyse full diğerleride otalarda bitek charles andre doudlin inb çok düğşük o kadar ss koyunca görürsün Ayrıca kııytırık dediğin takımın kadrosuna bak öle konuş Wiltord Emerson vs. Tüm emekli olmaya yakın iyi oyuncuların çoğu uefada elendiğim takımda ayrıca 82 de yediğim golle elendim bunuda bil...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynen öle ama sonuçta sizin yorumlarınız benim için altın değerinde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu anki kadrosuylamı Sezer ilhan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu anki kadrosuylamı Sezer ve ilhan kadroda diğerleri yedekte
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol arkadaşım doğrular arkadaşımın dediği katılıyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neresi kötü sadece 3 kere yenilmişiz ve birinciyle aramızda 6 puan var Bunun neresi BErbat bence güzel hatta süpere yakın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta herkesin düşüğncesi farklıdır
Last edited by okartal : 10.Şubat.2008 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe iyi gidiyor ama Avrupada kötü Okartal ise heryerde kötü bu gidişle Anadolu takımlarından biri şampiyon olacak(BUNU SÜREKLİ SÖYLÜYORUM DEMEDİ DEMEYİN).
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
fenerbahçe çöküşe geçtidöneklik mi oluo bilmem ama ben yine bjkye dönücem
bu sefer kesin
![]()
Benim favorim , OFtaş![]()
![]()