1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Lucescu'yu Özleyenlere... [3-5-2]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lucescu ve AncoLetti feLsefesinin her zaman işe yarayacağını totaL dominasyonu iLe beni devirmesine rağmen haLa en geçerLi feLsefe oLduğu kanısına sende vardın sonunda. Bu güzeL çaLışma için sana teşekkürLerimi sunarım iLhancım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlhan abi taktiğini denedim.Bu sefer umduğumu buldum abi.Kendi oyun felsefeme göre üstünde bir kaç oynamayla takımımdan istediğim verimi aldım.Ellerine sağlık abi.Çok güzel olmuş.
    Bunu senden duymak güzel Şemsiciğim. Taktiğimi ilk deneyenden artı not almak güzel

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Lucescu ve AncoLetti feLsefesinin her zaman işe yarayacağını totaL dominasyonu iLe beni devirmesine rağmen haLa en geçerLi feLsefe oLduğu kanısına sende vardın sonunda. Bu güzeL çaLışma için sana teşekkürLerimi sunarım iLhancım
    Bu konularda ün yapmış bütün hocaların felsefeleri iyidir. Önemli olan, felsefeyi özümseyebilmek. 3-5-2'den de total dominasyonu çıkartabiliriz. Bir de bu taktikle kapışmak isterim senle abi
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu konularda ün yapmış bütün hocaların felsefeleri iyidir. Önemli olan, felsefeyi özümseyebilmek. 3-5-2'den de total dominasyonu çıkartabiliriz. Bir de bu taktikle kapışmak isterim senle abi

Tabi ki seve seve yapabiLiriz bir karşıLaşma daha. Hem bu arada biraz anaLiz edeyim de sonra yine hüsran oLmayayım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri