1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Karlsruhe Kariyeri (Nikomedya71)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Arthur Sorin, Cristoff Babatz, Yohann Bourillon, Charles-Andre Doudin,Paolo Acerbis, Pancaro.... nedense bana hiç yabancı gelmedi...anladın sen onu genç
    Bu olmayacak bir şey değil ki bunlar zaten iyi futbolcular olduğu için iyi olmayan bütün takımlarla yapılan kariyerlerde görebilirsin,ha iyi bir yedek kaleci arıyordum senin kariyerde acerbisi gördüm diğer futbolcular zaten oynadığım bütün oyunlarda listemde olan futbolculardır......hatta bedava olduğundan klebersonu da almak istedim olmadı....yok illaki bunları benden gördün der, benim kariyerimden gördün olamaz dersen yöneticilere iletirim konuyu sildirir veya kapattırırım

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Puan durumunu koyarsan daha kolay fikir yürütebiliriz Görüntü itibariyle fena da gitmiyorsun. Neden memnun değiller senden anlayamadım doğrusu. Stuttgart ve Nürnberng'e yenilmişssin sadece.
    Bende anlayabilmiş değilim,görende sanarki her sene şampiyonluğa oynar
    Puan durumu istemişsin koyayım hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by nikomedya71 View Post
    Bu olmayacak bir şey değil ki bunlar zaten iyi futbolcular olduğu için iyi olmayan bütün takımlarla yapılan kariyerlerde görebilirsin,ha iyi bir yedek kaleci arıyordum senin kariyerde acerbisi gördüm diğer futbolcular zaten oynadığım bütün oyunlarda listemde olan futbolculardır......hatta bedava olduğundan klebersonu da almak istedim olmadı....yok illaki bunları benden gördün der, benim kariyerimden gördün olamaz dersen yöneticilere iletirim konuyu sildirir veya kapattırırım
    ben bu Cavese kariyerine başlamadan önce bu oyuncuların hiçbirini tanımıyordum. Ayrıca yaptığım transferlerin neredeyse aynılarını görünce insan ister istemez düşünüyor. Birde sen bundesliga'da mücadele ediyorsun ben Serie C1/A da , yani daha iyi oyuncularda alabilirdin
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ben bu Cavese kariyerine başlamadan önce bu oyuncuların hiçbirini tanımıyordum. Ayrıca yaptığım transferlerin neredeyse aynılarını görünce insan ister istemez düşünüyor. Birde sen bundesliga'da mücadele ediyorsun ben Serie C1/A da , yani daha iyi oyuncularda alabilirdin
    Bundesliga da mücadele ediyorum ama inan transfer bütçemin 3. lig takımından farkı yok...o oyuncuları site adı vermiyim başka bir siteden ilk aldığımda öğrenmiştim

Mesaj Yetkileri