Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum...
Saviola ile temastayız.Xavi ile görüşmelerimiz sürüyor.Obi Mikel de transfer listemizde son olarak dünya yıldızı Lucio transfer listemiz de .Bunlardan en az birini getirmeyi planlıyorum sezon sonu tekliflerimi değerlendirecekler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
32.HAFTA
Kendi sahamızda bordo ile oynuyorduk.2-0 geriye düştük büyük bir şoka ugradık .luyindula ölü topragını attı ama .maçı 2-1 kaybettik.Çok gol pozisyonu kaçırdık
33.HAFTA
Nice deplasmanındaydık.Çok kötü oynadık şampiyonluk rehaveti gibi bir hava wardı.Son anda luyindula kendini hatırlattıı...
34.HAFTA
Kendi sahamızda toulouse ile oynuyordukf avoriydik bu maçtada zorlandık ama almayı bildik..
35.HAFTA
Monaco maçı bir derbiydi ...2-0 öne geçtik...ikinci yarı 2-2 oldu .3-2 yaptım.3-3 yaptılar.Son dkde luyindula psg yi sırtlayan isim oldu yine müthiş bir gol attııı...
ARKADAŞLAR BU ARADA LİGDE FIRTINA GİBİ ESEN EN YAKIN TAKİPÇİM SOCHAUX UEFA'da PALERMO'yu ELEYEREK FİNALE KALMA BAŞARISI GÖSTERMİŞTİR.RAKİBİ İSE SEVİLLA
36.HAFTA
Kendi evimizde sochaux ile oynuyordukimüthiş bir maç oldu sochaux geriye düştü pes etme ancak psg kalitesiyle maçı kopardı..
ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN
Evet arkadaşlar sezona bu paralo ile başlamamıştık ama başardık inanın çok mutluyum.Bir taktik yaptım kendim hakikaten müthiş işledi ilerleyen zamanlarda sizile paylaşmak isterim
DEVAMI GELİCEK....
OLUŞAN PUAN DURUMU
Son 2 maçım var valencinnes ile evimde birde lyon ile deplasmanda lyon maçına as larımı çıkartacagım.Şampiyon P-S-G