Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 151 sonuç

Konu: Paris Saint-Germain Kariyerim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Çıkmaz çıkmaz süper gidiyorsun tebrikler son galibiyetler mükemmel.
    Çok teşekkür ederim yunus.İnşallah çıkmaz ama stoperlerim istedeiğim düzeyde değil inşallah canımı acıtmazlar...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamı ne zaman gelecek Alican?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

gayet muhteşem tebrikler.Avrupa Kupası yakışır bu kariyere artık.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

güzel gidiyorsun zorlanma sebebin şamp ligindeki maçların yoğunluğu takma kafana

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

güzel devam et böyle başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Devamı ne zaman gelecek Alican?
    Hemen geliyor Yunus...

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    güzel devam et böyle başarılar
    Çok teşekkür ederim Onur saol...

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    güzel gidiyorsun zorlanma sebebin şamp ligindeki maçların yoğunluğu takma kafana
    Evet 4 kulvardan gidiyoruz en az hasarlı çıkıcağız inşallah fransa ligi şampiyonlugu garanti gibi

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    gayet muhteşem tebrikler.Avrupa Kupası yakışır bu kariyere artık.
    Çok teşşekkür ederim kardeşim.İnşallah alıcağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ

90'DA VURDU...

Maç boyu üstün olan taraftık ilk kez bu kadar heyecanlıydım.Korktugum kadar sağlam bir ekip değil inanın maç daha da farklı olurda..4 forvet oynadık son 30 dk 90 da Iago genç Iago bizim için avantajlı bir skor aldı...

28.HAFTA

P.S.G KOLAY GALBİYET ALDI...

Evet 28.hafta maçımda evimde galbiiyet istiyordum ve de oldu mutluyum doludizgin geliyoruz...

COUPE DE LA LİGUE YARI FİNAL

LİLLE P.S.G TARAFINDAN EZİLDİ...

Evet özellikle bu maç için çok mutluyum.Lille karşılaşırken hiç birşey yerinde gitmiyordu bu sefer gitti ve rakibize acımadık ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim..Yedek ağırlıklı bir kadro vardı sahada...Yedeklerim lille'e yetti...

29.HAFTA

LE MANS DOLUDİZGİN...

P.S.G galibiyet için çıkmıstı ama olmadı.Olsun bu maçların telafisi var ligde açık ara öndeyiz taraftarımız üzülmesin...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ

AH CEARA AH...

Bu maçta öne geçtik daha sonra ne oldu tahmine din maçı kaybettik ama tur atladık.Bu sefer son 10 dk de dayanamadım hakikaten çok heyecanlıydı.Maç bitmek bilmedi.Defansı 6'ladım.Ve dayandım tur atladık çok mutluyum.Ceara sağ bek olarak bu gün çok kötü oynadı attığı golde bunun göstergesiydi...

30.HAFTA

MARSİLYA GALİBİYETİ HAK ETTİ...

Bu gün marsilya'ya karşı en kötü belkide benimle beraber en kötü maçımızı oynadık.Dolayı ile kaybettik bu puan kayıpları iyi olmuyor bazı oyuncularımda yorgunluk baş gösteriyor...

FRANSA KUPASI

P.S.G AUXERRE'Yİ ELEDİ...

Bu gün sahada güzel bir futbol vardı.4 kulvardan yoluna hasarsız devam eden P.S.G auxerre'yi de eleyerek şov'a devam etti...

31.HAFTA

ÜZGÜN P.S.G'DEN BİR PUAN KAYBI DAHA...

Ne olduğunu bende anlamadım birşeyler ters gidiyor.En yakın zamanda düzelteceğiz taraftarımız sabırlı olsun 4 kulvarda başarılı olacağız...

COUPE DE LA LİGUE FİNAL

P.S.G GİTTİKÇE BÜYÜYOR...

Geriye düştüğümüz maçı galibiyetle bitirdik.Kupa aldık daha ne olabilir ki...4 kulvardan biri gitti...3 kulvarda başarılar yakında...İnşallah

ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN

ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ

LİVERPOOL BU KEZ YALNIZ YÜRÜDÜ...

Bu skor benim memnun etti.Gol yememek adına herşeyi yaptık.90dk boyunca 6 defans oynattım geçit vermediler sağolsunlar.Yani kapandık .Ama mutluyum...
    Last edited by Alicanfmfan : 19.Şubat.2008 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte Alican işte Menajer tebrik ederim Alican ligde şampiyonsun Şampiyonlar ligindede gidebildğin yere kadar git seneye Şl senindir.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yine bir kupa bee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadrodaki Serhat kim bu arada yıldız oyuncularının(Floro Flores, N'Gog) profillerini koyabilirmisin) Kariyer süper kupa bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

32.HAFTA

AUXERRE ACIMADI...

Yoğun maç temposunu kaldıramayanlar oluyor bu maçı kaybettik ama o kadar önemli deildi bizim için...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ

P.S.G'DEN BURAYA KADAR...

Maça aslında iyi başladık rakip 10 kişi kaldı hakem e kulp bulmak istemiorum ama 3dk uzatma verdi 45+5 te yedik .50 de flores ateşlesede 10 kişi liverpool bize yetti...

33.HAFTA

NEDİR BU LYON'UN ÇEKTİĞİ...

Bu derbinin yıldızı attığı 3 golle flores oldu .Rakibimizi boğduk moralimiz bozuktu liverpool maçından dolayı taraftarımızı bizi yalnız bırakmayınca skor kaçınılmaz oldu...

FRANSA KUPASI ÇEYREK FİNAL

P.S.G ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI...

Nancyi eledik çok mutluyum inşallah finale kadar gidip kupayı alacağız rakip nantes...

34.HAFTA

BÖYLE MAÇ BİR DAHA OLMAZ...

Harika bir maçta rennais maçı bırakmadık 3-1 den 4-3 yaptı son dklerde stancu 1 puanı kurtardı güzel maçtı...

35.HAFTA

NANCY DİRENDİ...

Maçta psg nin ezici bir üstünlügü vardı maç 10 kişiye 10 kişi gitti galibiyeti alabilirdik olsun...

36.HAFTA

ŞAMPİYONLUK GİDİYOR MU?

Evet çok zorlandık öne geçtik koruyamadık valenciennes takımı mükemmel oynadı helal olsun...

FRANSA KUPASI YARI FİNAL

P.S.G FİNALDE!!!

Evet baştan sona üstün götürdük üsstelik flores o kadar çok gol pozisyonu yakaladı ki sadece 1 ini attı olsun finaldeyiz rakip marsilya...

37.HAFTA

P.S.G ŞAMPİYON...

Evet rahat bir maçta maçı aldık şampiyonuz 4 kulvardada iddialıydık 1 ini kaybettik 1 i kaldı ... ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN

38.HAFTA

CAEN'DE DOSTLUK...

Caen deplasmanındaydık.Maçç ortadaydı .Şampiyonluk garantiydi maçı berabere bitirdik...

OLUŞAN PUAN DURUMU

MONACO SEN BU HALLERE DÜŞER MİYDİN?

Evet şampiyon oldu geçen seneyi kıyaslıyorum geçen sene daha iyidik bu sene birazda bocalasak ligi aldık çok mutluyum.Monaco'ya gerçekten üzüldüm.Bir zamanlar avrupada fırtına gibi esen herkesin evinde korku salan monaco 2.ligden 1.lig e çıkmak için mücadele verecek üzüldüm...Ayrıca sezonun bir sürprizinede lyon yaptı 7. oldu ve avrupakupalarına gidemeyecek...

FRANSA KUPASI FİNAL

P.S.G'DEN 4'DE 3...

Güzel bir maç oldu öne geçtik .Uzatmalarda ki aktif futbol göze çarpan en büyük etmendi maçı uzatmalarda kopardık.Süper birşey 4 kulvarın sadece 3 ünde başarılı olduk...ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN

P.S.G'DEN 3'LÜK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Alican işte Menajer tebrik ederim Alican ligde şampiyonsun Şampiyonlar ligindede gidebildğin yere kadar git seneye Şl senindir.
    Çok teşekkür ederim Yunus liverpool bizi eledi inşallah seneye...

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Yine bir kupa bee
    Evet çok teşekkür ederim daha da alıcagım inşallah...

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    kadrodaki Serhat kim bu arada yıldız oyuncularının(Floro Flores, N'Gog) profillerini koyabilirmisin) Kariyer süper kupa bekliyoruz
    Serhat Akın.N'GOG kiradaydı betis'te.Ama flores'inkini koyayım kardeşim hemen...

Çok kaliteli bir performans sergileyince Milli takıma çağrıldı...

Bu aradada Cahais de Milli Takım'da

Last edited by Alicanfmfan : 19.Şubat.2008 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oyuncuymuş şimdi senin bütçen falan artar senden artık 2 avrupa kupasınıda bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Alican 4 te 3 mükemmel bence Flores süper seneye artık Şlyi almanı bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok iyi oyuncuymuş şimdi senin bütçen falan artar senden artık 2 avrupa kupasınıda bekliyoruz
    Evet çok iyi bir futbolcu inşallah alcaıgız avrupa kupasını..

Tebrik ederim Alican 4 te 3 mükemmel bence Flores süper seneye artık Şlyi almanı bekliyoruz.
    Çok teşekkür ederim Yunus.Flores evet dediginiz gibi süper.İnşallah alırız.

BU ARADA BENİ ELEYEN LİVERPOOL ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLDU...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Lillden Makoun II al mutlaka gitmediyse.Bu arada Lyon varken iyi işler çıkarmışsın.Tebrik ederim..Turk oyuncuda al 1-2tane
    Tamam Çoşkun abi bakıcam önerin için teşekkür ederim...Turk oyuncuda almayı düşünüyorum inş alıcamda saol çoşkun abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Öncelikle tebrik ederim seni.Oyuncularını çok iyi kullanmışsın ve milli takıma çağırılmışlar.Ayrıca 24 yaş çok güzel bir ortalama.Takımı çok güzel oturtmuşsun.Başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Öncelikle tebrik ederim seni.Oyuncularını çok iyi kullanmışsın ve milli takıma çağırılmışlar.Ayrıca 24 yaş çok güzel bir ortalama.Takımı çok güzel oturtmuşsun.Başarılarının devamını dilerim
    Canım karrdeşim çok ama çok teşekkür ederim inşallah başarılarımın devamı gelir saolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İŞTE TRANSFER SEZONU BAŞLADI VE BOMBALAR PATLATTIM...

MİLAN BAROS

Kulübümüze bedavaya gelmiştir .Forvet için iyi bir alternatif...

FLORİAN MARANGE

Bence harika bir sol bek en önemlisi fransız olması...Pander in iyi bir alternatifi oldugunu düşünüyorum...Kulübümüze bedavaya gelmiştir...

CESAR ARZO

Kulübümüze bedavaya gelmiştir harika ön libero ottl ile şavaşacak...

ANDREAS İSAKSSON

Kulübümüze bu futbolcuda bedavaya dahil olmuştur.Landreau nun yedeği ama landreau sevilla istiyor...

MUSTAPGHA RİGA

Kulübümüzde bedava gelmiştir dianenin yedeği olarak oynayacak harika özeliikleri var...

JUAN PABLO

Sevilladan 300k ya gelmiştir Pivot santrafor için güzel bir yedek...

SHUNSKE NAKAMURA

Bu futbolcuda kulübümüze bedava gelmiştir.Harika bir futbolcu 4 kulvardan savaşacagımız için mutlaka lasım olacak piatti ondan çok şey ögrenecek...

VE SON OLARAK DOKTOR GİANNİ NANNİ

Evet harika bir doktor u personelimize kattık.Yaşasın.

Bu arada Gökhan zan ile arsenal ve münich cahais ile madrid ve münich ilgiliendiğiiçin.Ferrari,Cabral,Silvestre ile temaslarımız sürüyor...

Ayrıca;Arnaud,veighou,n'gog,sanhkare,stancu kiradalar

Luyindula serbest kalmıştır...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFERLER

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ESKİ ROMA'LI FERRARİ P.S.G'YE BEDAVAYA GELMİŞTİR...

HAZIRLIK KAMPI

PARC DES PRENCES'TAN ÇIKIŞ YOK

P.S.G Hazırlık maçlarında 5'te 5 yaparak herkese gözdağı verdi...Gerçekten takımmından çok memnunum...
    Last edited by Alicanfmfan : 20.Şubat.2008 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-2 tanede deplasmanda güçlü ekiplerle hazırlık maçı yap birde kadronu ve taktiği yayınlarsan sevinirim...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Alican transferlerin güzel hazırlık kampıda güzel geçmiş ligde başarılar artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

1-2 tanede deplasmanda güçlü ekiplerle hazırlık maçı yap birde kadronu ve taktiği yayınlarsan sevinirim...
    Lig maçları başladı...Taktiğin ss'ini yaparım birde devre arasında istedigin güçlü ekiplerle maç yaparım önerin için teşekkür kardeşim...

Tebrikler Alican transferlerin güzel hazırlık kampıda güzel geçmiş ligde başarılar artık.
    Yunus önceliklle çok teşekkür ederim.Hazırlık kampı çok güzel geçti.Harika gidiyoruz riga 4 ay yok

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

nakamura harika ötesi bir transfer Ben çok severim o adamı böyle devam çok iyisin =) Bence şampiyonlar ligi öncesi uefaya yönelmelisin yani kastli olarak elen bence =) Ve Uefa da yoluna devam et kaldır o kupayı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

nakamura harika ötesi bir transfer Ben çok severim o adamı böyle devam çok iyisin =) Bence şampiyonlar ligi öncesi uefaya yönelmelisin yani kastli olarak elen bence =) Ve Uefa da yoluna devam et kaldır o kupayı
    Evet öyle yapıcam Ş.L bana göre deil ama seneye olur bu sene uefa kupasını kaldırmak istiyourm kadrom geniş inş alırım...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Transferler çok güzel..

Çoşturursun Bu Sene...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

transferler süper ve beleş harikasın devamı gelecktir şldende ön elemede değilde gruptan 3. çıkarak elen derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transferlerin hepsi süper.Ayrıca bomba gibide bir hazırlık dönemi geçirmişsin.Yeni sezona da süper başlayacağından da eminim.Şampiyonlar Ligi gruplarını merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

transferler süper ve beleş harikasın devamı gelecktir şldende ön elemede değilde gruptan 3. çıkarak elen derim ben
    O zaman çok güçlü ekiplerle karşılaşma ihtimali var ondan dolayı bence elemelerde elen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kadrom genellikle maçlara bu taktikle çıkarım vemüthiş bir taktim yaptım harika işliyor nazar değmesin .Sizlerle paylaşıcagım kariyer bitince...Ayrıca nakamuranın yerine bazen çift forvet oynuyorum juan pablo yada baros u tercih edeiyorum...

Maç içinde öndeysem yada gerideysem tatktiksel deişiklilkler yapıyorum ...

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Transferler çok güzel..

Çoşturursun Bu Sene...

Çok teşekkür ederim inşallah...

Evet gerçekten harika takım mükemmel gidior inş nazar değmez...Ama ön eleme oynamadan direk ş.l ye gidiyoruz...

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Transferlerin hepsi süper.Ayrıca bomba gibide bir hazırlık dönemi geçirmişsin.Yeni sezona da süper başlayacağından da eminim.Şampiyonlar Ligi gruplarını merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim evet hazırlık dönemi müthiş geçti...Bende

O zaman çok güçlü ekiplerle karşılaşma ihtimali var ondan dolayı bence elemelerde elen

Benimde hedefim uefa ama ş.l de gidebilirim ama ön eleme oynamadan ş.l ye gidiyorum direk ben...

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Kadro harika, transferler güzel, Avrupa'da başarı bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Kadro harika, transferler güzel, Avrupa'da başarı bekliyoruz...
    Çok teşekkür ederim Atakan.İnşallah avrupada başarı gelecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CHAMPİONS TROPHY

P.S.G'DEN BİR SÜPER BAŞLANGIÇ DAHA...

Evet harika bir maç oldu cahias bizi 10 kişi bıraksada maçın skorunu korumayı bildik mutluyum...

1.HAFTA

BASTİA FIRTINA KARŞISINDA SESSİZ...

Müthiş bir maç oldu harika oynadık domine ttik rakibi adeta hiç top göstermedik maçıda doğal olarak kazandık...

2.HAFTA

P.S.G TUTULMUYOR!

Güzel bir maçtı 2-0 öne geçtik 2-1 yaptılar son dk'ler biraz kapansakda bizim için 3 puan önemliydi onu da aldık çok mutluyum...

3.HAFTA

SOCHAUX ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI..

Yine bir P.S.G yine bir harika bir maç rakibimiz öne geçti şoke olduk adeta 2.yarıda bastıran taraf biz olsakta goller arka arkaya geldi Ferrari galibiyeti getirdi..

SON TRANSFERLER

4.HAFTA

LYON'DA ALIŞTI...

Müthiş bir efors arfettik lyon deplasmanındanda çıktı ya artık kokrumuz yok 2-0 öne geçtik 90 dk de 2-1 oldu kader deişmedi lyon yine kaybetti...

5.HAFTA

LİLLE HERZAMAN Kİ GİBİ...

Lille yine bize bir puan kaybı yaşatıyor moralleri bozmayalım...

6.HAFTA

NANCY'DE AYNI TARİFE...

Evet çok mutluyum dolu dizgin gidiyoruz.

7.HAFTA

LORİENT'İ FLORES DAĞITTI..

Flores müthiş oynadı maçın yıldızı oldu oyuna sonradan girmesine ragmen bir 3 puan daha..

8.HAFTA

SEDAN DAYANAMADI...

Sedan dayanamadı çünkü karşısında dinç müthiş bir pres yapan rakibi boğan bir P.S.G vardı 3 puanımımızı aldık...

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KURALAR ÇEKİLDİ BENİM AÇIMDAN ÇOK BALLI BİR GRUBA DÜŞTÜK LİDER OLARAK ÇIKABİLİRİZ AMA HEDEF BASAMAK BASAMAK...ÖNCE UEFA...

9.HAFTA

P.S.G'NİN İŞİ BU!!!

Şampiyonlar ligi karşılaşmasından önce bu galibiyet doping oluşturdu bizde ...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ

P.S.G ÇOŞTU,KİEV DURDU...

Şampiyonlar ligi ilk maçımız yine 4 gollü bir galibiyetli başlıyoruz maçın adamı ferrari oluyor defansı tek başına topluyor ona çok güveniyoruz bu yolda..

10.HAFTA

BORDEAUX 'TA DURDURAMADIYSA...

Müthiş bir maç oldu derbileri kaybetmedik.2-0 öne geçtik 45+4 gökhan zan ın bireysel hatası bize golü yedirtti yaklaşık 40 dk defans yaptık bu maçta yüregim agzıma geldi..

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TAKIM MÜTHİŞ GİDİOR ÖYLE BİR HAVA OLUŞTU Kİ KİM GELSE YENEBİLİRİZ...
    Last edited by Alicanfmfan : 23.Şubat.2008 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

OoO.Uçmuş aga..Kim Durdura Bilirki Seni?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

OoO.Uçmuş aga..Kim Durdura Bilirki Seni?
    .Çok teşekkür ederim aykut .İnşallah kimse durduramaz...

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri