Pek tartışmak istemiyorum çünkü herkes olayları kendine göre yorumluyor ve ortak noktada buluşmak da zor oluyor.
Küfür konusunda Aziz Yıldırım'ın ne kadar mücadele ettiğini ben biliyorum, yanında bir başkana küfür edilirken stadda yapmayın diye bağıran da oydu. Son yıllarda küfürün azaldığı konusunda hem fikiriz herhalde. Demek ki birşeyler düzeliyor.
Şunu da hatırlatmakta fayda var, Aziz Yıldırım Özhan Canaydın'a gelin küfürü bitirelim dediğinde Canaydın bana mı küfür ediyorlar dedi ve bu teklife yanaşmadı. Sonraki ilk Fenerbahçe-Galatasaray maçında da Canaydın'a 90 dakika küfür edildi o maçta Aziz Yıldırım da engellemeye çalışmadı.
Bir adım atmak istedi ama olmadı. Siz Aziz Yıldırım'ı sevmediğiniz için olumlu bir hareket yapmış olsa da kabullenemiyorsunuz. Bu konuya tarafsız bakamıyorsunuz. Her hareketi mi doğru Aziz Yıldırım'ın, tabii ki hayır, yanlış yaptıklarına biz zaten yanlış deyip eleştiriyoruz.
ASY'de son oynanan derbiden sonra Kadıköy'de 2 tane maç yapıldı, ufak tefek olaylar haricinde büyük olumsuzluklar yaşandı mı? Hayır. Üstelik 2. maçta Galatasaray oyun olarak Fenerbahçe'den de üstün oynamıştı ama yine de taşkınlık olmadı. Konuk ekip taraftarlarına sıcak çay, bisküvi ikram edildi, bunlar bir adım değil midir?
Orada küfür edenlere ses çıkarmasa daha mı iyiydi? Hangi başkan Aziz Yıldırım kadar küfürü bitirmek için uğraşmış, senin dediğin gibi sahte de olsa adım atıyor. Hiç adım atmamaktan iyi değil midir?