Çok teşekkür ederim.Amin.Ama capel i kiraladım.Yıldızlarıda alamadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçlarımı Yarın sabah yayınlayacağım arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FRANSA LİGİ BAŞLADI
1.HAFTA
Kendi evimizde caen ile oynuyoruz zorlanmadan aldık
2.HAFTA
Lille deplasmanındayız zorlandık atak üstüne atak yaptık ama 90+5 de golü yedik yazık oldu...
3.HAFTA
Sochaux ile evimizde oynuyoruz mutlak 3 puan almamız lazım ilk golü atıyoruz sonra golü yiyioruz.Sakatlarım çoğaldı...
4.HAFTA
Lorient deplasmanındayız hedef 3 puan fransa kupası şampiyonu lorinet bizide yeniyor.Bu maçta öen geçtik ama koruyamadık...
5.HAFTA
Kendi evimizde metz ile oynuyoruz kolay galibiyet bekliyoruz beraberlikle ayrılıyoruz çok yazık.sakatlıktan bazı futbolcularım haftaya çıkyıor
6.HAFTA
Lens deplasmanındayız ve nihayet harika bi oyunla 3puanı alıyoruz
7.HAFTA
Bu maçtan önce Antanio Flore Flores Udinseden psg ye gelmiştir co-owred anlaşması oldugu için arezzoyada para ödenmiştir toplam 8mn ye aldık bu italyan golcüyü
Ve toulouse mükemmel oyunla yeniyoruz flores ilaç olacak gibi mükemmel oynamaya başladık inşallah gerisi gelir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ
Evet leverkusen deplasmanındaydık güzel bir gidişat yakalaımıstık leverkuseni bozguna ugratıyoruz.rakibizmiin penaltı kaçırmasıyla moralleri alt üst oluyor bunu iyi değerlendiriyoruz..
8.HAFTA
Grenoble deplasmanındayık zor bir ekip deildik ama yinede zorlandıgımızı söyleyebiirlirim galip geldik mutluyum.Düzeliyoruz yavaş yavaş
9.HAFTA
Evimizde Lemans ile oynuyoruz öne geçtik ama maçı berabere bitirdiler bu bizde ufakta olsan moral bozdu..
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
Milan ile kendi sahamızda oynuyoruz inanılmaz oynuyoruz atak üstüne atak öne geçiyorlar ardından flores müthiş bir gol atıyor ardından ofsayttan gol yiyioruz açık bir ofsayt
Bu resim herşeyi açıklık getiriyor hakkımızı yediler...
![]()

.Yıldızlarıda alamadım