1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: pilot takım gelirleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Commercial Link diye bir başlık oluyor. Pilot kulüp talep ettiğinde sana bir soru geliyorsa eğer. National ve international diye seçeneklerde oluyor. Eğer commercial seçeneğini seçersen ve yönetim bir kulüp bulursa genelde Asya veya Amerika gibi ülkelerden oluyor bu takımlar. buralarda forma satışları vs.den yani merchandising'den elde ettiğin para kasana bir artı olarak giriyor. Sağladığı yarar bu.

Ancak şunu eklemekte yarar var genelde commercial link'i seçersen yönetim kulüp bulamıyor. O yüzden any type'i seçmeni tavsiye ederim ben. Arada denk gelirse işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Commercial Link diye bir başlık oluyor. Pilot kulüp talep ettiğinde sana bir soru geliyorsa eğer. National ve international diye seçeneklerde oluyor. Eğer commercial seçeneğini seçersen ve yönetim bir kulüp bulursa genelde Asya veya Amerika gibi ülkelerden oluyor bu takımlar. buralarda forma satışları vs.den yani merchandising'den elde ettiğin para kasana bir artı olarak giriyor. Sağladığı yarar bu.

Ancak şunu eklemekte yarar var genelde commercial link'i seçersen yönetim kulüp bulamıyor. O yüzden any type'i seçmeni tavsiye ederim ben. Arada denk gelirse işte...
    ben pilot kılüp istediğimde hiç bir secenek çıkmıyor. ne yapıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    Çıkmamasıda gayetnormal. Eğer çıkmıyorsa zaten yapacak birşeyin yok yönetimin buldugu kulüplerden birini seçmek zorundasın. Bu seçenek çıkma olayıda oyunun hemen başında olmuyor. Bir açıklaması var mı bilmiyorum ama bir süre sonra sormaya başlıyorlar bu seçenekleri. Ancak diğer mesajımda da belirttiğim gibi commercial link'i seçersen kulüp bulmama ihtimalleri oluyor. O yüzden any type demek illaki pilot takım istiyorsan en ideali gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    Oyun başladığından beri, her yarım senede 1 pilot kulüp istersen 2009 yılında o seçenek gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Oyun başladığından beri, her yarım senede 1 pilot kulüp istersen 2009 yılında o seçenek gelir.
    ne yarım senesi ben nerdeyse 2 ayda bir istiyom. hatta daha sık

Mesaj Yetkileri