Sayfa 33 / 33 İlkİlk ... 23313233
961 ile 990 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Sheriff Misafir

Semih yine kafayla gol attı
    Güiza oldukça hızlı bir görüntü verdi, hızıda hızlanmasıda gayet iyi 16 normal bir değer diye düşünüyorum.. Maldonado çok top kesti ama yinede defanstan top çıkarmakta çok zorladık.. Defans-ortasaha arasındaki bağlantıyı Maldonado kuramıyor.. Maldonado genelde topu kanatlara gönderiyor.. Çok basit ve risksiz oynuyor.. Ama dün savunmada oldukça iyidi, hücumda da bir kaç direk top attı forvetlere ama yinede hücum yöne zayıf bir görüntü çizdi.. Yasin çok acemi bir görüntü çizdi, savunmada iyi toplar kesti ama acemilik var bariz belli.. Kazım bu maçta da etkiliydi, Uğur'da bir asist yapmasına ramen çok top ezdi, hiç doğru düzgün çalım atamadı, kısacası kötüydü, ama son zamanlarda oynadığı futbolla araştırmacı arkadaşlarmızın bazı özelliklerine verdiği değerler gayet yerinde görünüyor.. Ama potansiyel yokmu? Var daha öncede gördük bunu ama son zamanlarda genel olarak topları çok eziyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Semih yine kafayla gol attı
    Güiza oldukça hızlı bir görüntü verdi, hızıda hızlanmasıda gayet iyi 16 normal bir değer diye düşünüyorum.. Maldonado çok top kesti ama yinede defanstan top çıkarmakta çok zorladık.. Defans-ortasaha arasındaki bağlantıyı Maldonado kuramıyor.. Maldonado genelde topu kanatlara gönderiyor.. Çok basit ve risksiz oynuyor.. Ama dün savunmada oldukça iyidi, hücumda da bir kaç direk top attı forvetlere ama yinede hücum yöne zayıf bir görüntü çizdi.. Yasin çok acemi bir görüntü çizdi, savunmada iyi toplar kesti ama acemilik var bariz belli.. Kazım bu maçta da etkiliydi, Uğur'da bir asist yapmasına ramen çok top ezdi, hiç doğru düzgün çalım atamadı, kısacası kötüydü, ama son zamanlarda oynadığı futbolla araştırmacı arkadaşlarmızın bazı özelliklerine verdiği değerler gayet yerinde görünüyor.. Ama potansiyel yokmu? Var daha öncede gördük bunu ama son zamanlarda genel olarak topları çok eziyor..
    Kazım bence oldukça etkisizdi, çektiği gereksiz şutlar ve kale ağzından kaçırdığı golle saç baş yoldurdu. Kazım orta ve üst düzey takımlara karşı ilk 11'de oynayacak bir oyuncu değil, en azından şimdilik değil. kendini geliştirmesi lazım diyecem ama onu da yapmıyor. partizan-fener maçında pas atacağı yerde yine gereksiz bir şut çıkardıktan sonra niye pas atmadın die yakınan Guiza'ya utanmadan el kol hareketi yapacak kadar zayıf bir futbolcu. avrupa kupalarında oynadığı çeyrek final ve yarı final maçları Kazım'a fazla geldi. geçen sene bu zaman tribünden izliyordu maçları şimdi ise havasından geçilmiyor, oyundan alınırken bile basit hareketler yapıyor. tekrar söylüyorum Kazım karakter olarak çok zayıf bir futbolcu ve mental özellikleri sıfır!!!

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Kazım bence oldukça etkisizdi, çektiği gereksiz şutlar ve kale ağzından kaçırdığı golle saç baş yoldurdu. Kazım orta ve üst düzey takımlara karşı ilk 11'de oynayacak bir oyuncu değil, en azından şimdilik değil. kendini geliştirmesi lazım diyecem ama onu da yapmıyor. partizan-fener maçında pas atacağı yerde yine gereksiz bir şut çıkardıktan sonra niye pas atmadın die yakınan Guiza'ya utanmadan el kol hareketi yapacak kadar zayıf bir futbolcu. avrupa kupalarında oynadığı çeyrek final ve yarı final maçları Kazım'a fazla geldi. geçen sene bu zaman tribünden izliyordu maçları şimdi ise havasından geçilmiyor, oyundan alınırken bile basit hareketler yapıyor. tekrar söylüyorum Kazım karakter olarak çok zayıf bir futbolcu ve mental özellikleri sıfır!!!
    Bence abartıyorsun.. Kazım zaten büyük maçlarda gösterdiği performanslarla kendini gösterdi.. Maçta çektiği şut çok anlamsız bir şut değildi kaleyi karşısına almış ve önünü boşaltmıştı hatta bende izlerken vur vur diye bağırdım oturduğum yerde tv. karşısında , pas atabilirdi, atmadı, hatta bunun için elini kaldırarak arkadaşlarından özür diledi.. Kendini geliştirmediği doğrudur ancak ilerleyen yıllarda mental anlamda olgunlaşacaktır.. Ama büyük bir yetenek.. Taraftarı heycanlandıracak yetenekte bir oyuncu.. Biraz daha zamana ihtiyacı var çok iyi olmak için..

Nesil
    2006

Semih, her maç atıyor. Bir maçta %100 kaçırdığı gol yok. Pozisyona giriyor ve atıyor. Bu oyuna yansırsa Fenerbahçe ve Semih için çok iyi olur.

Güiza topu çok iyi indiriyor ve ayağında tutarak ortasahanın forvete gelmesini sağlıyor ve Fenerbahçe'yi pozisyonlara sokuyor.

Alex için söylenecek söz yok. Dün gene döktürdü. Artık bireysel yeteneğini bu yıl daha çok gösterecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Josico Fenerahçe'de

Josico kimdir?

Josico olarak tanınan José Jo**uín Moreno Verdú, 6 Ocak 1975'te Hellin Albacete'de doğdu. Orta sahada defansa yönelik oynayan Josico, futbola profesyonel olarak Albacete takımında başladı. Üç sezon Albacete forması giyen Josico 97 maça çıkarken 7 de gol kaydetti.

1998-99 sezonunda Las Palmas takımına transfer olan İspanyol futbolcu 4 sezon bu ekibin formasını giydi. Las Palmas formasıyla 129 kez sahaya çıkan Josico 14 kez golle buluştu

2002-03 sezonunun başında Villarreal'e geçen Josico 6 sezondur bu takımda boy gösteriyordu. Villarreal ile 152 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gole imzasını attı

Çalışkanlığı ve yüksek kondisyonu ile ön plana çıkan Josico, Villarreal'in La Liga ve Avrupa kupalarında yakaladığı başarılarda önemli bir rol oynadı.

Josico, 2003-04 sezonunda Villarreal ile UEFA Kupası'nda yarı final, 2004-05 sezonunda UEFA Kupası'nda çeyrek final, 2005-06 sezonunda da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maldonado için bir düşüş olacaktır elbette oyunda çok fazla iyi ama geçen seneki performansına bakılmamalı diye düşünüyorum.Çünkü hem dikine oynamaya başladı,hemde artık eskisi gibi çekinerek oynamıyor.

Alex'in fizik özellikleri en azından dayanıklılık bir yada iki değer yükseltilebilir.
    Son maçın en çok koşan isimlerindendi.

Can kaptırdığı bir toptan sonra gayet güzel bir hızlanma yapıp topu aldı.

Bunlar tek maçlık izlenimler ama yinede ilerisi için iyi sinyaller vardı

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

son maçlarda Alex'in koştuğunu, hava topuna çıktığını, aldığını ve kafayla gol atabildiğini umarım bazı arkadaşlar görmüştür...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye - Belçika

Semih'in çok büyük hızlanma sorunları olduğunu gördük (çok önemli bir özellik ve semih bu konuda çok kötü. öyle 12-13 falan değil yani. harbi harbi çok kötü. defalarca 2-3 metre arkasındaki adamlar semihten çabuk davranıp topu önünden aldılar. Bunlarıda görmek lazım )

Volkan'ın mental zaafları ?
    Vazgeçtim zaafları hafif kalıyor. Mental özürlülükleri yine maça damgasını vurdu

Emre'nin taraftarı canlandırması, takımı canlandırması, takımı şaha kaldırması... yeteneği bir kez daha görülenlerden...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    hehehe Maldonado bütün pasları geriye oynadı..Doğru düzgün top kaptığını ve mücadele ettiğinede görmedim..Böyle devam ederse büyük bir değişiklik lazım bence..
    Takım içerisinde bazı görev paylaşımları vardır. Top kapmak aurelio'nun işiydi dün ve defalarca yaptı bunu. Ayrıca futbolcular sizin TV'den izlediğiniz gibi göremiyor saha açısını bunu bilin. Futbolda her zaman için baskı yemeyen ve atak yönüne yüzü dönük olan arkadaşınız sizden avantajlıdır. Basit bir kuraldır bu. Eğer baskı yersen ve topu oyuna sokmak için yeterli boşluk yoksa geri dönersin. Maldonado bunu bol bol yaptı ve hiç te hatalı olmadı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

fenerbahçe geçen yıl ligi açıyor takımın başında zico ...İstanbul belediye maçında topa ayağını uzatmayan bir takım...

bu sene takım ligi açıyor..takımın başında Aragones.. yine sahada yürüyen fenerbahçe..

fener başkanı diyorki: bu takım elini kolunu sallayarak şampiyon olmalı

fener medyası koro halinde derki: bu takım mükemmel suçlu teknik direktör adı zico olur adı duam olur denizli olur ama suçlu hep teknik direktör...

futbolcusu derki: fenerbahçe zirve

taraftarı kahve köşelerinde derki: fenerbahçe en iyi en güçlü kadroya sahip

fenerbahçe taraftarıda medyasıda futbolcularıda ve en başta başkanıda artık daldıkları uykudan uyanmaları lazım...evet dostuun yukarıda anlattığı gibi Fenerbahçe takımımı hep kendini bulutların üstünde görüyor..eksiklerini hatalarını zaaflarını göremiyor...

bu takımın kalecisi hangi maçta ne yapacağı belli olmayan Volkanın doğr düzgün bir yedeği yok..

bu takımın sol kanadı 35 yaşında ve sürekli pozisyon hataları yapıyor kaldıki arkadaşsakatlığını bahane edip geçen sene 2 ay brezilyada takımın en önemli maçları varken tatil yaptı...kimse tedavi oldum palavrasına inanması..türkiyede doktormu yok...gitti ve tatil yaptı...

bu takımın göbeğinde biri çok sert oynayan sürekli faul yapan sarı kart ve kırmızı kart rekortmeni oynuyor..öteki bekide kendi kalesine gol atma rekortmeni....

göhan gönüle seviniyorduk oda şımardı...ben gökhanın formsuzluğunu sakatlığına bağlamıyorum sakatsan hazır değlsen oynama sakatım de madem düzeldiysen çık ve koş...defans oyuncusu aklı fikri hucumda kendini dani alves sanıyor oydsa onun kadar hızlımısın bir bak kendine...onun kadar teknikmisin...

takımın defansı pamuk gibi ama orta sahası daha bir pamuk Antepli tabata topa vuruyor 3 metre çevresinde bir adam yok...

hani ben bu maldonadodan adam olmaz dediğimde bana kızanlar vardır ya gururla seyrediyorlardır maldonadoyu....

Bulutların üstünde başkan 2 aydır bir orta saha oyuncusu alacak aurelionun yerine xabi alonsolarmı yazılmadı ...ama sonuç 0 şimdide colsa diyorlar 33 yaşında ....

kanatlarda uğur boralında collin kazımında doğru düzgün bir bir alternatifi yok onlarda bunu biliyorlar ya şımardıkça şımardılar...

takımın onca eksikleri -varken ...üstüne birde kendini beğenmiş bir takım ruhu oluşturamamış futbolcular yığını haline gelince takım işte sonuç bu....

İntere karşı oyna ...chelse ye oyna antepe gelince yat...istanbul belediyeye gelince yat...

Ferebahçe bu durumdan kurtulmalı yoksa kendini toparlayamaz ama bu durumdan uynaması için takımın önce yönetimin uyanması lazım...

akıllarını başlarına alıp biz en iyi takımıız biz real madrit ayarındayız modunu bırakmaları lazım..

balık baştan kokar derler...önce yönetim uyanmalı ki bu hocayada takımada sirayet etsin...

şimdi bu akşam Partizan maçı var...izleyin kazımı...izleyin uğuru ve diğerlerini bir yerlerini yırtacaklar...çünkü şampiyonlar ligi onların kapısı...milan alacak ya sanki bu beyleri...

ama sonra yatacaklar aşağı...

şimdi Extensor...yorpumları yaptık ama araştırma forumu buası bu yorumlarıu FM ile nasıl ilişkilendireceğimizi bulalım...bunu sen daha iyi yaparsın...
    Last edited by Aydin : 06.Eylül.2008 at 03:18 Reason: alıntılar silindi

Sayfa 33 / 33 İlkİlk ... 23313233

Mesaj Yetkileri