-
gercekten bende gsliyim ama.fenerin deivide inanamadım oyunda oynuyorum.adam vurduğu her tp gol atıığı gollerde 35 metreden atıyor.birde lincoln geldi sakat olmassa adam turkiye ligini sarsacak.ama bakıyorum adamın 20 mac yaptım adamın tek bi golu yok 20 metreden.birde alexi gordum oyunda.adamdan top almak resmen imkansızz.atıığı her ara pası gol.birde ardaya baktığım oyun içinde.adam pas atamıyo.arda gercekten bu kadar kotu yani.tmm iyi rahat adam geciyo ama.ne pas atabiliyo nede orta.topala gelince adamın lakabı örumcek oyunda bakıyorum.adam 1 tek top bile kapamaz halde.songa gelince.edu ve lugano fark atmış.song ise turkiye liginin en iyi defanscısı ve top kapanı adam gene cok gucsuz dunya capındada unlu biri.gelelim wedersona adama bi bakın.doğru duzgun adamın hiç bi dusuk gucu yok.tello super olmuş.ama serdr özkan gene bişey yok.birde lincoln shaledeyken bunun guclerini bi gorseniz almanyanın en iyi oyuncusu turkiyeye geliyo.ceza sahası dısından adam 20 metreden tek bi gol atamıyo.servet top kapma 13 hızı 8 bence cok sacma gsde en cok top kapan hatta turkiyede en cok top kapan song ile servet guclerine bakın.lugano ile edu gecilmez olurken bizimkiler yalama oluyo gs defansı.serkan calık en hızlı koşan oyuncu turkiyede.bitiriciliği 9 normalmi sizce.birde gelelim nondaya.turkiyede karsı karsıya kaldığını hiç kacırmayan bi adam.oluyorda deividden neredeyse kat kat gucsuzz.bitiriciliği 13 adamla oynadım yok ya adam gol mol atamıyo.tam bi kazma.deividi gorenler ise inanamaz adamın her vurduğu gol oluyo oyunda inceleyin.bence gsdekinler zayıf olmus arkadaslar.
Mesaj Yetkileri