Şimdi bende bir kaç şey ekLemeden geçemeyeceğim..

ArkadaşLar bu tutum nedir anLamadım. Yani Türkiye Ligi için veriLen bu kadar emeği nasıL hiçe sayabiLiyorsunuz onuda anLamıyorum. Avrupa LigLerini inceLediniz mi ? İngiLtere Ligini ? AdamLarın bütün oyuncuLarın, RonaLdo nun, tevezin, Andy nin biLe özeLLikLerini kırpmışLar. Kötü mü oLmuş ? Hayır. Daha gerçekci oLmuş hatta. AdamLar artık gerçek hayatta ki özeLLikLeri iLe ön pLana çıkacakLar. Yani RonaLdo yu RonaLdo yapan özeLLik oyunda oLacak. Öncede Avrupa oyuncuLarının abartıLmasından şikayet ederdik. OnLarLa mücadeLe edemeyecek oLmaktan. Şimdi bir bakın. Artık bir Türk takımı iLe, pLanLı, düzenLi, yerinde isimLer aLarak iLerLerseniz Avrupa da başarı da yapabiLecek bir durumda şu an. Türkiye Liginde bazı değerLer eksik, fazLa oLabiLir. Unutmayın ki bu yeni ekip daha ne kadardır işin başında. HaLa geçmişin izLerini üstümüzde taşıyoruz. Bu kadar kısa sürede ki bir çok yeniLiği yapan bu adamLar iLeride daha iyisinide yapacaktır.

Yorum yaparken biraz daha yapıcı oLmaya çaLışın. KaLkıp oyuncuLarı bize kıyasLama yapmayın. Oynayın değerLendirin ondan sonra karar verin. Kaka nın kötü oLduğunu düşünen arkadaşLara bir cevap vereyim. 801 de Kaka iLe 3 sezon oynadım. Adam hiç bişey yapmadı. Neden mi ? çünkü oyunda güçLeri aşırı abartıLmıştı ve uyuşmazLıktan adam kendi gibi performans göstermiyordu. Şimdi ise daha 10 maçta 6 goL ve 4 asist yaptırdım. Sanki oyunda onu izLerken TV den izLiyormuşsunuz gibi. Ayırt edemediğiniz bir durum var. Artık oyuncuLar oyunda gerçek hayatta hangi özeLLikLeri ön pLanda ise oyunda da bu şekiLde. FazLadan iyi oyuncu diye ekstra iyi oLmayan özeLLikLeride şişiriLmemiş. Yapması gerekeni yapıyor.

Sizden ricam. Herkes oynasın, ondan sonra karar versin.Oyun şu anda öyLe bir konumda ki, başarı da sizin eLinizde, oyuncuLarın özeLLikLerini artırmakta. Geçmiş dönemde ki saçmaLıkLar kaLkmış durumda. Şah da sizsiniz, Padişahta bundan sonra. Herşey sizin becerinize kaLmış. Bir oyunda oLması gereken durum söz konusu yani.

Tabi ki bazı hataLar oLacaktır. Beğenmediğiniz yönLer oLacaktır. Ama bunLarı daha yapıcı biçimde diLe getirmeniz sizin için daha yararLı oLacaktır. Gözden kaçanLar oLacaktır. Ama bu kadar kısa sürede yapıLan bu kadar iyiLeştirmeyi de göz ardı etmemeniz gerekiyor.