-
Burak'ın dediklerine katılıyorum.
Gökhan Gönül'ün agility yani çeviklik özelliği 13 yerine bir 15 seviyesinde olabilirdi. Konsantrasyon özelliğide 12 civarında olabilir.
Can'ın Tackling yani top kapması 1 puan düşebilir yani 14 seviyesine inebilir. Bravery 14 seviyesine gelebilir.
Deniz sonunda istenilen seviyede ve çok güzel olmuş.
Maldonado'nun özelikleri Türkiyeye geldiği için mi düştü yoksa bunu düşüren Brezilya araştırmacısımı?
Selçuk gerçekten çok düşük olmuş. Burak'ın dediği gibi bi 118-120 ca uygun olabilirdi.
Deivid'in finishing değeri en fazla 14 olabilir bence. Bobo'nun bile 14 olduğunu düşünürsek yüksek gibi geldi bana. Keza Headinginin 18 olmasınıda fazla buluyorum. Bir Deivid'in hava toplarını bu kadar etkili kullandığını sanmıyorum., Hakan Şükür'den onu geçtim Alex'ten daha iyi kullanamıyor. Bence 15 değeri uygun olabilirdi.
Bunlar dışında gerçekten çok güzel bir Fenerbahçe araştırması olmuş. Teşekkürler. 
Gürhan'ı hiç izlemedim yıllardır özellikleri bu seviyede gerçektede bu kadar iyi bir oyuncumu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selçuğun bir pozisyon alma, pas gibi özellikleri biraz artabilir. Selçuk'u oyundakindan daha çevik bir oyuncu olarak görüyorum en azından 11 yerine bi 13 değeri olabilir. Long shots değeride 11 yerine 13 seviyesinde olabilir.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 15.Şubat.2008 at 18:02
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri