Gürhan'ın 4 M$ çıkması oyun hatası, evet iyi oyuncu ama hala rassal olayı var oyunda, farklı çıkabilir değerler.Editorden gerçek değerlere bakabilirsiniz.

Gürhan çok özel bir oyuncu, Gürhan ile Olcan'a yönetim özel ilgi gösteriyor, yetenekleri çok özel oyuncular.Kadroya giremeyen oyuncu kötü değildir ama çok gençler, Semih bile yıllarca bekledi geniş kadrodan dolayı.Fenerbahçe'nin en kalabalık yeri orta sahası zaten..
Gürhan ayrıca oldukça olgun biridir, konuşma fırsatınız olursa gidin konuşun derim, 27-28 yaşındaki bir beyefendi gibi karşılar sizi.

Selçuk oldukça zayıf bir oyuncu, kişisel yakınlığım olmasına rağmen kimseye kıyak geçemem.Arkadaşlık ortamı nedeni ile takımda kalıyor sanırım, Maldonado'dan sonra hiç forma göreceğini zannetmiyorum ama Zico rotasyon diyerek sokabilir oyuna.
Yine de 2009 iin ufak tefek oynamalar yapabilirim ileride.

Gökhan için sezon sonunu bekliyorum, 6 ayda uçuk bir çıkış hoş olmaz.Zaten defansif özellikleri daha yeterince iyi değil, hızı ile kapatıyor çoğu zaman.

Deivid'in headingini izlemeyen çoğu kişi düşük zannediyor.Galatasaraylılar sadece Gs-Fb maçında izlediğiniz ile değerlendirince yanlış algılıyorsunuz ya da ortada bir fanatiklik durumu var.
Mükemmel bir ofansif hava hakimiyeti sahibidir Deivid, bir çok golü kafa ile.Gelmeden önce de herkes onu pivot santrafor zannediyordu, Zico bile sabit oynattı ilk geldiğinde.Zaten bu seneye Fenerbahçe'deki kadar hemen hemen bütün golleri havadan..

Tam köşeye gönderiyor Deivid kafa ile, Hakan Şükür dünyanın en iyi zıplayan oyuncusu ama topu göndermekte sıkıntılı, hatta 6 pastan bile kaçırabiliyor, saç baş yolduruyor ama havadan yerden olduğundan daha iyidir Şükür.Ekstrem maçları da var mesele UEFA'da Dortmund maçı..

Deivid oyun stili gereği forvette de olsa sürekli kafa golü atmayacaktır, zira free:20.

Alex bırakın kafa ile gol atmayı, mevki ve taktik gereği pek kafaya da çıkmaz zaten.