Katiliyorum. Benim de gozumden kacmis. Her ne kadar son zamanlarda onemli maclarda biraz daha agirligini koysa da cok buyuk bir yukselme olmus.
Bu konuda bence Deivid'in tekniginde zayiflik var. Bence ozellikle soguk kanliliktan kesilip teknige destek yapilabilir. Bir de Deivid'e simdi baktigimda pozisyonsuzlugun RCA agirliklarinda fazla dusme yarattigini boylece mevcut CA ile ozelliklerin daha fazla olmasi sorunu olabilecegi aklima geldi, Free Role'un agirliklara etkisi olmamasindan dolayi (arastrimacilar ne dedigimi anlar bu konuda).Semih: Güzel aksettirilmiş. Yalnız tekniğinin 14 olması dikkatimi çekti. Bence bu rakam en fazla 12 olmalı. Hele Deivid' in tekniği 14 iken Semihin ki 14 olmamalı.
Deivid: Deivid gayet gerçekçi olmuş. Soğukkanlılı biraz düşebilir.
Boral'in soguk kanliligininin zayif olmasi gerekli zaten bence. hem defansta, hem de ofansta soguk kanliligini korumadan acele ile kararlar verdigini dusunuyorum. Bence yukselirse de 1-2 puani gecmemeli.U. Boral: Ca' sı 125 olup 13 olan gücünden düşürüp s. kanlılık özelliğine ek yapılabilir.
Buna da katiliyorum ve ek olarak elestirirken dozu kacirmamanizi rica ediyorum.Genel olarak iyi bir araştırma olmuş. Tebrikler.
Sadece rakamlara bakarak degil, oyunu oynarak analiz yaparsaniz esasinda takimlar arasinda buyuk farklar olmadigini gozlemlersiniz.
Fenerbahce fiziksel acidan cok iyi olmayan ancak teknik ozellikleri genelde iyi oyunculardan olusan bir takim. Teknik ozelliklere takilan arkadaslar Fenerbahce'nin abartili oldugunu dusunecektir ancak fiziksel ozelliklerin zayif olmasi oyuncularin etkisini azaltacaktir. Galatasaray ise daha cok fiziksel ozellikler uzerine kurulu, daha dengeli bir takim. Degerlendirirken lutfen bunlarin tumunu degerlendirin.
Not: Alex konusunda cok yazildi cizildi. Oyunda ozelliklerinin cogunun veritabaninda verilenden 1 puan daha yuksek cikmasi sozkonusu.