Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor

3 11.54%
  • Fenerbahçe

20 76.92%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk golü yiyene kadar pek birşey oynadığımız söylenemez, golü yedikten sonra baskıyı arttırdık ve bunun da sonucunu aldık. 2-1 olduktan sonra yine oyunda pek varlık gösteremesek de güzel gelişen organize atak sonrasında Kezman'ın golüyle 3-1 öne geçtik. 4. gol için diyeceğim şey ise, Alex bunu hep yapıyor.

İlk yarıdan aklımda kalanlar, Carlos'un çektiği mükemmel şut (nasıl vurdun be diyecekken top direğe çarptı) ve gollerden sonra oyuncuların sevinçleri. Alex ile Kezmanı öyle görmek beni mutlu etti, aralarında sorun var diyenlere inat, sorun olmadığını gösterdiler. Samimi olduklarına inanıyorum çünkü içten gelmedikten sonra öyle hareketlerde bulunamaz insan.

Rize zaten çok kolay gol yiyen bir takım, ilk yarıda en kötü Deivid diyebilirim ama o da muhteşem bir kafa golüyle bizi rahatlatan oyuncuydu.

Bu taktikle, Aurelio'nun daha ileride olması ve Uğur'un da zaman zaman içeriye, forvete doğru girmesi ileride top tutulmasını sağlıyor ve Fenerbahçe daha iyi oynuyor gözüküyor. Lugano'yu pek göremedim, zaten golde de yerinde değildi.

Rize bu şekilde devam ederse işleri çok zor, Fenerbahçe'nin ikinci devre işi sıkacağını sanmıyorum, 4-1 belki 4-2 bitebilir maç.
    Last edited by EreN : 15.Şubat.2008 at 22:03
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri