Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor

3 11.54%
  • Fenerbahçe

20 76.92%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 78 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin golleri arka arkaya bulması çok kötü oldu.Rize için acayip moral bozucu bir durum.Rize dayanabilseydi biraz daha gol yemeden puan/puanlar alabilirdi.Futbol bu.Sürprizlere açık bir oyun ama Fenerbahçe bu maçtan 3 puanı çıkartacaktır bundan sonra..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Şubat.2008 at 21:50
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe sonradan açıldı. Maç koptu artık. Ç.Rizespor bu ligden düşer.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-1 oldu.1-0 dan sonra çok iyi bir oyun sergileyerek ilk yarıda maçı bitirdik.2.yarı bu maç 6-7 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şu ligde 18.dk da gol atıp ilk yarıyı 4-1 gibi bir skorla geride bitirme başarısını gösteren başka bir kulüp var mıdır merak ediyorum.Rize kümeye!...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösteren bir maç daha. 3 asist ile oynuyor Alex. Batman artık toparlandı her hafta artan bir performansı var ve daha da önemlisi artık kendine güvenen bir Batman var. Fenerbahçe'de gidecek diye adı çıkan coşuyor Rizespor'u da maça çıkarken kullandıkları pankart nedeniyle tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Skor 4-1 ve bunun sebebi çok açıktırki aradaki kalite farkı.Gollerin arka arkaya gelmesinide unutmamak lazım.Gerçi bunun olmasıda Rize'nin kalitesini gösterir.Fenerbahçe'nin 2.yarı fazla kasacağını düşünmüyorum.Çünkü Sevilla maçı var haftaya.Şimdiden tebrikler Fenerbahçe..

Şu takıma bi biz gol atamıyoruz.Acayip kıl oluyorum bu duruma..
    So what?
    Saike

Çok güzel bir oyunla farklı bitirdik ilk yarıyı.Kezman,Alex'in pefrormansları harika.. İkinci yarı maç 6-7 olabilir.

Gol 17.Dakikada Fahri orta sahadan kaptığı topla ilerleyip daha sonra Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Altan'a güzel bir pas attı. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Altan Volkan'ı da çalımlayıp topu ağlara gönderdi.
    -----------------------------------------------------------------------------

Gol 30.Dakikada Alex'in sağ kanattan kullandığı köşe atışına Çaykur Rizespor ceza sahası içinde bomboş durumda bulunan Deivid kafayı vurdu, ve top ağlarla buluştu.

----------------------------------------------------------------------------

Gol 33.Dakikada Alex'in Çaykur Rizespor ceza sahasının arkasına attığı pasta Kezman topla buluştu. Kaleci ile karşı karşı karşıya kalan golcü futbolcu topu ağlara gönderdi.

--------------------------------------------------------------------------

Gol 44.Dakikada Fenerbahçe çok organize geldi. Deivid sağ kanattan bindiren Gökhan Gönül'ü topla buluşturdu. Genç futbolcu bekletmeden ortasını Rize ceza sahasına doğru yaptı. İçeeride iyi yer tutan Kezman topu ağlara gönderdi.

---------------------------------------------------------------------------

Gol 45.Dakikada Alex'in sol kanattan kullandığı serbest atışda Selçuk kale önünde topa vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

İlk yarı bitti.
    --------------------------------------------------------------------------

Fenerbahçe inanılmaz bir performans sergiledi bence.1-0 yenilirken soyunma odasına 4-1 galip girdi.Takdir ediyorum Fenerbahçe yi. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk golü yiyene kadar pek birşey oynadığımız söylenemez, golü yedikten sonra baskıyı arttırdık ve bunun da sonucunu aldık. 2-1 olduktan sonra yine oyunda pek varlık gösteremesek de güzel gelişen organize atak sonrasında Kezman'ın golüyle 3-1 öne geçtik. 4. gol için diyeceğim şey ise, Alex bunu hep yapıyor.

İlk yarıdan aklımda kalanlar, Carlos'un çektiği mükemmel şut (nasıl vurdun be diyecekken top direğe çarptı) ve gollerden sonra oyuncuların sevinçleri. Alex ile Kezmanı öyle görmek beni mutlu etti, aralarında sorun var diyenlere inat, sorun olmadığını gösterdiler. Samimi olduklarına inanıyorum çünkü içten gelmedikten sonra öyle hareketlerde bulunamaz insan.

Rize zaten çok kolay gol yiyen bir takım, ilk yarıda en kötü Deivid diyebilirim ama o da muhteşem bir kafa golüyle bizi rahatlatan oyuncuydu.

Bu taktikle, Aurelio'nun daha ileride olması ve Uğur'un da zaman zaman içeriye, forvete doğru girmesi ileride top tutulmasını sağlıyor ve Fenerbahçe daha iyi oynuyor gözüküyor. Lugano'yu pek göremedim, zaten golde de yerinde değildi.

Rize bu şekilde devam ederse işleri çok zor, Fenerbahçe'nin ikinci devre işi sıkacağını sanmıyorum, 4-1 belki 4-2 bitebilir maç.
    Last edited by EreN : 15.Şubat.2008 at 22:03
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kezman döndü. Fener açıldı. Maç böyle gitmez, fazlası olur..

Tebrikler ..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

8.0.2 topiğindeki yazımı aynen kopyalıyorum
    Arkadaşlar şimdi deivid ve ALEX duymuş olacak ki eleştirilerinizi şu an ki rize maçında yaptıklarını görelim ;
    Alex ilk gol asist >
    Deivid kafasıyla mükkemmel bir vuruş ile ters köşeye topu gönderdi ve GOL.
    Alex ikinci golde milimetrik bir pas attı hemde tam orta sahanın orta noktasından.
    Alex üçüncü golde gökhan gönül'e çıkardığı topa dikkat edelim.
    Lütfen bu pozisyonları iyice inceleyin.
    Cengiz abi ne kadarda güzel yapmış puanlamaları şu an maçı izlerken anlıyorum!
    Öyle normal paslarda değil hani alex'inkiler dikkatinizi çekerim kesinlikle izleyin!
    Ayrıca Carlos'un fizik kurallarına aykırı şutuda güzeldi direkten döndü , keşke gol olsaydı!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rize'nin defansı içler acısı bir vaziyette derby'den bile beter bir haldeler ve böyle giderse kasımpasa son haftalara yalnız gırmeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rize aynı savunma hatalarına devam ediyor..Rize bence bu ligi haketmiyor..Hersene küme düsme potasında oluyor.Kezman rize'nin etkisiz savunması karsısında çok iyi oynuyor..Yanlız sevilla maçında semih oynamalı..Zico umarım bu hataya düsmez..Alex'in asistleride devam ediyor...

Galatasaray,Fenerbahce sürekli fark atıyor ligimiz tam hollanda ligine döndü...

Şimdiden tebrikler fenerbahce..
    Last edited by Emurafu : 15.Şubat.2008 at 22:14

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şu anda TFF 1.lig ekiplerinden çoğu Rizespor'dan iyi performans sergiler bundan eminim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç öncesinde Rizespor'un Şampiyonlar Liginde Başarılar Dileriz pankartı güzeldi. Fenerbahçe etkisiz başladı. Alex'in dışarı giden bir topu ve Altan'ın Volkan'da kalan kafa şutu vardı.

Deivid aşırı top kaybı ve pas hatası yaptı. Zaten yenilen golde onun topu kaptırmasıyla başlayan atakla geldi. Roberto Carlos'un kaleciyi geçen Altan'a basmak yerine kaleye koşmasıda ilginçti.

Golden sonra Rize iyice geriye yaslandı. Roberto Carlos'un acayip falso alan ve direkten dönen şutu, Deivid'in vuruşu dönen topta dar açıdan Kezman'ın vuruşu golün habercisiydi.

Yenilen ilk golde tüm takım ofsayt taktiği mi yaptı kademeyi mi kaybettiler bilmiyorum ama İgor'un ofsaytı bozması üzerine gol geldi. Sonra bir havalı pas 2 oldu. Fenerbahçe bu şekilde atabileceklerinin farkına varınca bu tarz paslarla pozisyon aradı. Sonra Kezman ve yine duran topta Selçuk'la golleri buldu.

Rize aslında iyi başlamıştı. Ama savunma hataları maçı buraya getirdi. Selçuk'un golünde de Lugano'ya penaltı yapıldı. Gol olmasaydı hakem verecekmiydi merak ediyorum.

Umarım farkın açılmasıdan dolayı 2. yarı sıkıntılı bir maç izlemeyiz.

yahu bu rizenin efeliği bi bize söküyor FB tozunu attırıyor ligin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    yahu bu rizenin efeliği bi bize söküyor

Goller arka arkaya gelirken tamda aklımdan bu geçiyordu.

Fenerde Wederson giricek kimin çıkacağı malum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yalnız Kezman cıkınca Kazımı almasını beklerdim Kemali soktu oyuna

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maç bitti. 4-2 takıma moral oldu Sevilla maçı için. Son 2 maçta 7 gol attık 3 gol yedik. İyi gidiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beklediğim gibi ilk yarı farkı bulduktan sonra 2. yarı sıkıcı geçti. Adeta maçı bırakmıştı Fenerbahçe, 2 tane de önemli pozisyonda gol kaçırdık, Rize de risk aldı onlar da atabilirdi olmadı, sadece 1 tane attılar.

Bizimkilerin iyi oynaması için gol mü yemeleri gerekiyor. Gökhan'ı bugün beğenmedim, Deivid her zaman olduğu gibi, hiç sanmıyorum ama yedeğe çekileceği günü hasretle bekliyorum.

Kezman'a attığı goller moral oldu. Özgüveni yerine geldi, performansını arttıracak sürdürecektir. Volkan da uzun zaman sonra bana tutuk geldi, 2. golü yememeliydi.

Sonuçta zor geçmesi beklenen deplasmandan kolay bir galibiyet çıkardık. Şu takımı 90 dakika mücadele ederken ne zaman görebileceğiz acaba? Neden hemen skor avantajını yakalayınca üstüne yatmayı düşünüyorlar anlamıyorum?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2.Yarı acaip sıkıcı bir maç oldu yav.4-1den sora da böle olması doğaldır çarşamba tarihi bir maç var.

Deivid Aurelio çok kötü oynuyorlar çarşamba böle olursa işimiz iş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çaykur Rize iyi başladı ama sonu niye böyle geldi bilmiyorum. Ciddi birşey söylemek gerekirse mahalle takımını çıkarsanız Deivid o kafa golünü yine atardı ama en azından yanında biri onla beraber yükselirdi.

Futbolcular idmanlarda ne yapıyorlar bilmiyorum. Tekniğin çok iyi olmaz. Ama kötü koşamazsın yada kötü sıçrayamazsın. En azından bunlar ayda yılda 1 olur. Herşeyi söylüyoruz ama önce bu zihniyetin değişmesi lazım ki Türk futbolu hizaya girsin. Devlet dairesi zihniyeti var. İdmana gel git maça çık paranı al. Sabah 8, akşam 5 ve ay başı...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İyi hücum,kötü defans. Her ne kadar Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde farklı oynasa da bugün defansta yapılan hatalar gözümü korkutuyor. Eğer Sevilla maçında böyle defans yapılırsa tur umutları İstanbul'da söner.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Maç Öncesini izliyordum. Bir Rize takımının çalışanı(Antrenör, yönetici vs... tam olarak ne iş ile ilgilendiğini bilmiyorum) maç öncesi mikrofona şunları söyledi: "F.Bahçe'yi bu gün yeneceğiz. İnşallah F.Bahçe'ye ders veren bir oyun sergileyeceğiz."

Ç.Rizespor gibi bir kulübün F.Bahçe'ye ders verebilmesi için F.Bahçe'nin en iyi oyunundan daha iyi bir oyun oynaması gerekiyor. Böyle bir oyun oynamıyacakları şuanki lig durumda ortada. F.Bahçe'ye ders vermeyi kolay sanıyorlar, tesisleşemede, finansal durumda, kadro düzeyinde, taraftar sayısında Ç.Rize'den kat kat üstün olan bir takım için bu kadar kolay yorum yapılması beni çok üzüyor.

F.Bahçe bu gün Rİzespor'a ders verdi. 1-0 geriye düşseler bile, takım oyunu oynayarak 45 dk içinde maçı 4-1'e getirdiler. Maçı bitirdiler. İkinci yarı başladığında durum ortada idi. F.Bahçe maçı bırakacak. Rize'de artık çeviremiyeceğini bilmesine rağmen bir ümit ile oynayacaktı. Öyle oynadılar maç 4-2 bitti.

Bu deplasmandan galibiyet almamız güzel oldu. Rakiplerimizin üstünde stres yapabilir. F.Bahçe kazandı, ara açılmaması için bizimde kazanmamız gerekiyor diyerek. Bizde artık kaybetmelerini bekleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler rizeye niye bu kadar yükleniyorsunuz onu anlamadım? Fenerbahçe değil mi en zengin kuluplerde 20 ksürüncü olan? olsun o kadar! fener değilmi dünya yıldızlarını takımında barındıran? e olsun o kadar fark! Fenerin oyuncusu değil mi kaka'dan bile iyi tekniğe sahip olan? e olsun o kadar fark! Bir aralar kafaya oynayan manisaya da 6 atılmıştır. Manisa kümeye!!! yok yok, bilmemkaçıncı lig takımı pendikspor feneri yine yendi. Fener Kümeye!!!! Beyler abartmayın. Futbl bu. Adamlar bu maçı yenilir, öbürünü alır. Bi şekilde ligde kalır. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Golleri videolig'den izledim Ç.Rize çok basit goller yemiş. Savunma maçı vermiş gibi . Altan'ın gollerini izlerken keyf aldım. Ard arda gelen goller maçı koparmış zaten mahalle maçı gibi goller olmuş . Maçın genelini izlemediğim için pek yorum yapamıyacam ama Rize kötü gidiyor buna bi çağre bulmaları lazım.. Bursasporun defansı gibi bir defans lazım Rizeye , sert ve mücadeleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

az önce mahmut uslu çok önemli şeyler söyledi hakem atamasıyla ilgili yarn herşey daha net belli olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu iddia ortalığı karıştıracak!
    Fenerbahçe As Başkanı Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimi yedek listesinde adı bulunan Tunca Haznedaroğlu'nun maç öncesinde Rizespor başkanı Abdulkadir Çakır'ı arayarak, Fenerbahçe'nin hakem atamasında etkili olduğu haberini verdiğini söyledi. Uslu çok çirkin bir olay olarak değerlendirdiği bu gelişme ile ilgili, Galatasaraylı yönetici Tunca Haznedaroğlu'na sert yanıt verdi.

Uslu sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray yönetimi yedek listesinde yer alan Tunca Haznedaroğlu maç başlamadan iki saat önce, Rizespor Başkanı Abdulkadir Çakır'a Fenerbahçe'nin hakem atamalarında müdahalesi olduğunu söylemiş. Bu tür konuşmalar artık bitmeliki Türk Futbolu bir yerlere gelsin. Bunlar çok çirkin iddialar, biz böyle birşeyi kabullenemiyoruz, bu nedenle böyle bir açıklama yapıyoruz. Yarın da Özhan Canaydın ile görüşeceğiz ve gerekenin yapmasını isteyeceğiz."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    beyler rizeye niye bu kadar yükleniyorsunuz onu anlamadım? Fenerbahçe değil mi en zengin kuluplerde 20 ksürüncü olan? olsun o kadar! fener değilmi dünya yıldızlarını takımında barındıran? e olsun o kadar fark! Fenerin oyuncusu değil mi kaka'dan bile iyi tekniğe sahip olan? e olsun o kadar fark! Bir aralar kafaya oynayan manisaya da 6 atılmıştır. Manisa kümeye!!! yok yok, bilmemkaçıncı lig takımı pendikspor feneri yine yendi. Fener Kümeye!!!! Beyler abartmayın. Futbl bu. Adamlar bu maçı yenilir, öbürünü alır. Bi şekilde ligde kalır. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.
    Herşeyin bir adabı vardır diye düşünüyorum. Tabi yenilmeninde. Beşiktaş, Liverpool'da acı bir yenilgi aldı. Benim üzülmemin sebebi skor değil oynadığı oyundu. Daha da örnekleyebiliriz. Fener büyük takım zaten fark ortada biz bütün maçları bırakıyoruz mu diyecekler.

Deivid kafayı vuruyor. Ofsayt taktiği yaptılarsa bundan İgor'un haberi yok mu? Ofsayt taktiği yapmıyorlarsa o kadar Fenerli oyuncu niye orda boştaydı. Topu ortalarlar yükselirsin vuramazsın arkadan tamamlarlar anlarım. Ama bu şekilde değil.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri