Quote Originally Posted by DisCo View Post
Bu yamalar, yanlış hatırlamıyorsam kayıtlı oyunlarda geçerli olmuyor. Aslında bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Onca yıllık kariyeri bitir yeni bir tane aç. Gerçi bitirmeden de devam edebiliriz ama birden fazla kariyer açmayı sevmiyorum.
kayıtlı oyunların sadece maç motoruna etki ediyor...mesela 800 deki kornerden atılan her gol fauldü...ama 801 i kurdum artık tek tük çalınıyor kornerden olan gollere faul...kariyerimde bu arada 2019 yılındayım...

Quote Originally Posted by EreN View Post
Arkadaşlar şimdi deivid ve ALEX duymuş olacak ki eleştirilerinizi şu an ki rize maçında yaptıklarını görelim ;
Alex ilk gol asist >
Deivid kafasıyla mükkemmel bir vuruş ile ters köşeye topu gönderdi ve GOL.
Alex ikinci golde milimetrik bir pas attı hemde tam orta sahanın orta noktasından.
Alex üçüncü golde gökhan gönül'e çıkardığı topa dikkat edelim.
Lütfen bu pozisyonları iyice inceleyin.
Cengiz abi ne kadarda güzel yapmış puanlamaları şu an maçı izlerken anlıyorum!
Öyle normal paslarda değil hani alex'inkiler dikkatinizi çekerim kesinlikle izleyin!
Erencim sana katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum...arkadaşlar dahala neyi iddaa ediorlar anlamıyorum...o kadar yönetici tartışma alanı burası değil diyor...ama dinleyen yok...kardeşim kaç ay takımların tartışılma yerleri açık kaldı neden oraya gidip fikrini belirtmedin de çıktıktan sonra sokaktaki karı gibi car car ötüyorsun...sözüm meclisten dışarı...hadi bazı yöneticiler fenerli diyelim...feneri super yapıolar...hiç mi galatasaraylı yönetici arkadaşımız yok ve gs yi inceleyen arkadaşın bir garezimi varki kötü yapsın...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
Rizespor karşısında bunları yapamayacaksa Alex'in Alex'liği kalır mıydı ?
yanlış hatırlamıyorsam inter bu sene tek mağlubiyetini bu sene fb den aldı...ve alex cambiasso ya öle bir çalım attıki adam popo üstü düştü...ondan sonra inanılmaz bir pas ve deivid akrobatik bir vuruş...ondan sonra alex cska maçında dk 8 inanılmaz bir fırsatçılık ve deplasman attığı kafa golü ile takım öne geçiyor...içerdeki cska maçında da beraberliği getirdiği attığı golü hatırlıyorsunuz sanırsam kaç kişiyi geçti ve inanılmaz vurdu...devre biterken uğur a attırdığı golüde hatırlarsınız o zaman...bunlar amatör küme maçları değildi sanırsam...

Quote Originally Posted by Onurap View Post
Devidin kafa vuruşunu bu kadar şişiriyosunuz ya şaşıyorum göz var nizam var.Ayrıca inanılmaz kötü bir rize var yenilen gollerin hepsi dehşet savunma hatası.Sonra konu sadece alex değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca kalecide tam bir kumbara..
iide kafa atarken savunma hatasının ne önemi war...adam doğru yer alıp düzgün bir kafa vuruşu yapmış mı yapmış...çıkar artık şu at gözlüklerini be adam...:@