-
8.0.2 ye girdim şuan . Trabzonspor'a bir bakayım dedim. Koskoca transfer sezonunda 2 oyuncu almamıza rağmen aldığımız oyuncuyu normal transfer gibi gösterilmiş. Sayed Moawad kiralık alınmıştı çünkü. İşte Trabzonspor.org sitesindeki duyuru..
Sayed MOWAD: Mısır’ın İsmaily takımından transfer olan Sayed Mowad’ın kulübüne sezon sonuna kadar 150 bin dolar kiralık bedeli ödendi. Bu oyuncunun önümüzdeki sezon için Trabzonspor’a transfer opsiyonu olarak 900 bin dolar belirlendi. Sayed Mowad bu sezon sonuna kadar takımımızda 180 bin dolar karşılığında forma giyecek. Bu oyuncunun menajer bedeli olarak ise 20 bin dolar ödenecek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Keşke bu tarz hatalarla sınırlı kalsa.. İncelemeye devam ediyorum ... Gökhan Gönül Yattara'dan hızlı bir oyuncu şeklinde şu an..Musa Büyük 6 ay sakat nedendir ? Bu güncellemede ara transferler yer alıyorsa neden Musa hala sakat hemde 6 ay ? Gökdeniz dümdüz bir oyuncu halinde şu an. Son Bursa maçında bir şutu direkten diğerinide uzaktan kalecinin zor çıkardığı Çağdaş'ın şutu da 6 ! Bu ne komikliktir ya ? Ömer Rıza denen adamın profilinde nerdeyse çift haneli rakam yok 1-2 gibi rakamlar yer alıyor. Umut Bulut çok iyi bir golcü değil ama 2 senede 25 tane gol atmış bir adam İlhan Parlak'tan kötü.. Barış Memiş AMC De oynuyabiliyor maşallah . Bu çocuk heralde oyun kurucu falan Ersun Yanal onu laf olsun diye sol kanatta oynatıyordu. Ergin Keleş'in en fazla 12 si var. Bazı takımlar acayip şişirilmiş ama Trabzonspor'u izleyen arkadaşımız pek iyi tartamadı heralde.. Bir takım ancak bu kadar kötü yapılır. Kariyer fln hikaye yani. Berbat olmuş Ts
Last edited by shamur1 : 16.Şubat.2008 at 00:58
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri