Maç Öncesini izliyordum. Bir Rize takımının çalışanı(Antrenör, yönetici vs... tam olarak ne iş ile ilgilendiğini bilmiyorum) maç öncesi mikrofona şunları söyledi: "F.Bahçe'yi bu gün yeneceğiz. İnşallah F.Bahçe'ye ders veren bir oyun sergileyeceğiz."

Ç.Rizespor gibi bir kulübün F.Bahçe'ye ders verebilmesi için F.Bahçe'nin en iyi oyunundan daha iyi bir oyun oynaması gerekiyor. Böyle bir oyun oynamıyacakları şuanki lig durumda ortada. F.Bahçe'ye ders vermeyi kolay sanıyorlar, tesisleşemede, finansal durumda, kadro düzeyinde, taraftar sayısında Ç.Rize'den kat kat üstün olan bir takım için bu kadar kolay yorum yapılması beni çok üzüyor.

F.Bahçe bu gün Rİzespor'a ders verdi. 1-0 geriye düşseler bile, takım oyunu oynayarak 45 dk içinde maçı 4-1'e getirdiler. Maçı bitirdiler. İkinci yarı başladığında durum ortada idi. F.Bahçe maçı bırakacak. Rize'de artık çeviremiyeceğini bilmesine rağmen bir ümit ile oynayacaktı. Öyle oynadılar maç 4-2 bitti.

Bu deplasmandan galibiyet almamız güzel oldu. Rakiplerimizin üstünde stres yapabilir. F.Bahçe kazandı, ara açılmaması için bizimde kazanmamız gerekiyor diyerek. Bizde artık kaybetmelerini bekleyeceğiz.