Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
beyler rizeye niye bu kadar yükleniyorsunuz onu anlamadım? Fenerbahçe değil mi en zengin kuluplerde 20 ksürüncü olan? olsun o kadar! fener değilmi dünya yıldızlarını takımında barındıran? e olsun o kadar fark! Fenerin oyuncusu değil mi kaka'dan bile iyi tekniğe sahip olan? e olsun o kadar fark! Bir aralar kafaya oynayan manisaya da 6 atılmıştır. Manisa kümeye!!! yok yok, bilmemkaçıncı lig takımı pendikspor feneri yine yendi. Fener Kümeye!!!! Beyler abartmayın. Futbl bu. Adamlar bu maçı yenilir, öbürünü alır. Bi şekilde ligde kalır. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.
Herşeyin bir adabı vardır diye düşünüyorum. Tabi yenilmeninde. Beşiktaş, Liverpool'da acı bir yenilgi aldı. Benim üzülmemin sebebi skor değil oynadığı oyundu. Daha da örnekleyebiliriz. Fener büyük takım zaten fark ortada biz bütün maçları bırakıyoruz mu diyecekler.

Deivid kafayı vuruyor. Ofsayt taktiği yaptılarsa bundan İgor'un haberi yok mu? Ofsayt taktiği yapmıyorlarsa o kadar Fenerli oyuncu niye orda boştaydı. Topu ortalarlar yükselirsin vuramazsın arkadan tamamlarlar anlarım. Ama bu şekilde değil.