Özellik konuşun CA, PA değil..GENEL YORUMUM
bana göre :
carlosta düşüş var 160 tan 155 e düşmeli
alex 153 ten 158 lere çıkmalı
gökhan gönülün ca sı 120 iken vedersonun 128 olması kabul edilebilir bir yanlış değil gökhan senin as oyuncun vederson rotasyon oyuncun tamam daha çok gelişecek diye 120 vermiş olabilirsin ama bu adam 23 yaşında ve zaten gelişeceğinin %80 ini gelişti bence pa sı çok normal ca sı en az 130 olmalıydı
kazım colin in pa sı 135 i geçmez
ilhan parlak -9 olamaz kemal 115 olur selçuk 125 olur
volkan babacan -7 değil -8 olmalı
HİÇ OYNAMAYAN GÜRHANIN 115 OYNADIĞI HER MAÇ YARARLI OLAN SERKAN ÇALIĞIN CA SI 110 OLMAZ BİRAZ KARŞILAŞTIRMA YAPIN
Can aratın ca sı 110 u geçmez pa sıda 130 u geçmez
BENCE
CA'nın veya PA'nın düşmesi veya yükselmesi için bir takım özelliklerin düşmesi veya yükselmesi lazım..
Aureli'yu da zaten kaliteli olduğu için Valencia istedi.O lider Albelda'nın yerineBunada lafim olacak. hangisini alirsiniz Albelda'mi Aurelio'mu? Aurelio derseniz futbol bilginizden süphe duyarim..
Albelda dünyada kendini kanitlamis, Ispanya'nin milli takiminin vazgecmez oyuncusu, sahada tam bir lider oyuncu. Aurelio ondan iyi oluyorsa vallaa, ya ben hic bu süperstar aurelio'yu izlemedim yada bunda bir hata var..
Deivid içinde sana iki soru sorarım.. Sıçrama'nın oyundaki anlamı neye eşit ve Deivid'in boyu kaç? Diego Milito hangi maçta kalecinin bacak arasını hedef alabilecek bir kafa vuruşu yapmış?Ayrıca Diego Milito'nun özelliklerinin düşük olduğu hakkında bir problem varsa İspanyol araştırmacılara ulaşmalısın.. Başka oyunculardan da bahsedersen sorun Milito'da mı yoksa Deivid'de mi daha rahat görürüz..Diego milito=kafa 13 zıplama 14
Deivid: kafa 18 zıplama 15 Kafayı ''hadi anladık'' diyelim deivid in 15 lik sıçramasını ne zaman gördük acaba ne zaman rakip savunma oyuncularından fazla yükselip kafa golü attı?Deivid in kafa vuruşları hep boş pozisyonda bu adam sanki yıllardır kafa vuruşundan hep gol atıyor.Editörede demeyin editör bizimkine gelince düşürüyor sizinkine yükseltiyor oluyor hep
Fatih Tekke'ye 13 sıçrama biraz zayıf olmuş ama max. 14 olurdu zaten oda..Zaten kafa özelliğide oldukça yüksek yanılmıyorsam.. Yani kafasıyla yaptığı vuruşlar oldukça etkili zaten oyunda da..Fenerbahçe 8.0.2 de gerçekten lige göre baya üstün yapılmış. Gürhan Gürsoy'u herkes söylüyor. Belki burası yeri değil ama bu kafa vurma sıçrama olayından bahsettiğiniz için örnek vermek istiyorum. Fatih Tekke'nin 2 senede 53 gol attığı zamanlar nerdeyse 20 tane falan kafayla golü vardı. Kısa boylu bir oyuncu olmasına rağmen. Fenerbahçe araştırmalarıda tanık olmuştur buna F.Bahçe'yede inanılmaz bir kafa golü vardı. Akıl almayacak yerlerden ve mükemmel iş çıkararak attığı kafa golleri vardı. Şimdi Deivid'in ben o kadar kafa golü attığını görmedim. Zaten gol atmaya bu sezon başladı adam. Ama dün de baktım ki sıçraması kafası falan mükemmel yapılmış , bir de Fatih Tekke'ye baktım Sıçrama 13 kafa 16 . Zenit araştırmacılarımı çok zayıf olmuş yoksa F.Bahçe geneldede olduğu gibi abartılmış mı.. Yasin,İlhan,Gürhan fln bu oyuncular da gerçeği yansıtmıyor. Tıpki günlerdir tartışılan Alex gibi.
Alex'te ise en ufak bir abartı yok..
İlhan Parlak konusunda ilgili araştırmacı arkadaş (Cengiz) izlemiş değerlendirmiş ve bu potansiyel'i uygun görmüş..İ.parlak konusuna girmeye gerek yok.-9 PA İLHANDAN BEKLEMEK HAYAL ÜRÜNÜDÜR.
Biz nasılki BJK araştırmacısı arkadaşımızın Batuhan Karadeniz'in ileride Türkiye'nin en iyi forveti olarak görmesine saygı duyduysak bunada saygı duyarız..Çünkü bir araştırmaya ve değerlendirmeye, en önemlisi ise emeğe dayanan bir şey bu.. İlhan Parlak'ı hayatınızda kaç kere izledinizde -9 PA olamaz diyorsunuz..
Yorumlarınızı biraz daha somut yaparsanız, daha anlaşılır yaparsanız daha iyi olacaktır..