1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

acaba taktigi baska bi linkten indirme sansım warmı rapidshare la ilgili cozemedigim bi sorunm warda premium olmasına ragmen siteden dosya indiremiorm yada bu sayfaya koysanız taktigi gercekten cok ii olr

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Takim Galatasaray. Samba, Marvin Angulo ve ömer özcelik'i transfer ettim. Bouzid, Okan ve Carrusca ile yollar ayrildi.

Samba bu arada mutlaka alin. oyunun bence en DC'lerinden biri, fiyati ise gercekten gülünc= 1,5M euro. Angulo ise 180K ve Ömer 100K euro'ya transfer ettim.

Bu kadro ile cikiyorum
    ----------------------Orkun---------------
    Ugur-----Samba------Song------H.Balta---
    -----------------Linderoth-------------------
    -----------Barusso------Lincoln-------------
    H.Sas----------------------------------Arda--------
    -------------------Nonda---------------------------

B.Özbek ilk macta galibiyet gölümüzü atti ve sonra sakatlandi, 2 ay yok.

Taktik bence iyi, ama gol yollarinda sikinti cekiyorum. daha 2,6 M euro param var, bir mevkiye transfer ihtiyacim varmi?

Bir mac daha oynadim, Bu sefer Bayern München ile 65 dakikdada öne gectim, ama sonra defans 10 dakikada dagildi. 74,77,82 dakikalarda gol yedim.
    Nonda o mevkide seni idare eder 1 yıl daha, ancak o mevki için topsuz alanda iyi, hareketli forvetlere ihtiyacın olacak.

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    acaba taktigi baska bi linkten indirme sansım warmı rapidshare la ilgili cozemedigim bi sorunm warda premium olmasına ragmen siteden dosya indiremiorm yada bu sayfaya koysanız taktigi gercekten cok ii olr
    Free'yi kullanarak indirmeyi denediniz ve olmadı mı? Başka bir siteden upload ederim yakında.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri