1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Hazırlık maçlarınızı hemen hemen hepsini başarı ile bitirmişssiniz tebrik ederim,

ilerleyen maçlarda bu 10 15. haftalar olabılır forvet sıkıntısı yasamamak ıcın genc ve yetenegı ustun bır forvet kıralık ve ya satın alabılırsınız.

başarılar diliyorum..
    evet ben de ocak ayına kadar biraz bekleyeceğim.zaten kadroda çok yabancı var.yeni yama olduğundan Maldonado da var ama ocak ayında forvete ek olarak gökhan ünal olabilir diyorum ben şu an için o mevkide oynayacak oyuncular var deivid,semih,kazım gibi. İlhan'ı kiralamayı düşünüyorum bu sezon.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Forver,sağ/sol açıkk transferi yapabilirsin öerilerim sol açık escudero, sağ açık m.topuz forvet.Alan kardec,stancu,g.ünal
    tavsiyelerin için saol.Kadromda çok yabancı oldugundan yabancı almayı düşünmüyorum ancak deivid e veya savunma oyuncularından (edu,,lugano) birine teklif gelirse satacağım.O zaman dediğin gibi kanatlara bi yabancı transfer ederim.Eğer Ocak ayına kadar deivid i satabilrsem Ocak ayında Mehmet Topuz'u almak mantıklı bence de.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SON DAKİKA
    Teknik Direktör Umut Şenel yaptığı açıklama genç forvet oyuncusu İlhan Parlak'ı sezon sonuna kadar Kasımpaşa'ya kiraladıklarını söyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME KURALARI ÇEKİLDİ!!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÜPER KUPA FENERBAHÇE'NİN!!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 1.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME İLK MAÇI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 2.HAFTA
    Last edited by The.Crow : 16.Şubat.2008 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri