1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

devamını bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    devamını bekliyoruz
    Tabii ki devam edicem dostum eğer F.Bahçe sözleşme imzalamsaydı da 2.lig b den bir takım bulup devam edecektim.Şimdi yaz tatilindeyiz Avrupa Şampiyonası oynanıyor.Şu Kezman bi kaç gol atsa da satabilsek adamı iyi olcak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler bi akıl verin Kezman,Carlos ve Deivid elimde kalıyor satamıyorum.En sonunda bedava yollayacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAFTANIN KONUĞU

Muhabir :Evet sevgili seyirciler bu haftaki konuğumuz Fenerbahçe'nin genç teknik direktörü sayın Umut Şenel.Sayın Şenel hoşgeldiniz.
    U.Şenel :Hoşbulduk ciğerimin köşesi.
    Muhabir :Sayın Şenel Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladınız.Bu sezonki planlarınızdan,hazırlık kampınızdan ve yapmayı düşündüğünüz transferlerden bahseder misiniz.
    U.Şenel :Bahsedebilir miyim.Evet evet edebilirim. Bu sezon her sezon olduğu gibi şampiyonluk hedefliyoruz.Ve bu sene daha iddialı olacağız.Hazırlık kampımız için Belçika'da sessiz,sakin bir yer bulduk orada olacak.Hazırlık kampı boyunca 4 tane hazırlık maçı oynayacağız.Tabii kampa gitmeden önce yanlış hatırlamıyorsam 3 Temmuzda sahamızda Bafra Bld.spor ile yapacağımız hazırlık maçıyla sezona başlayacağız.Bu rakip benim memleketimin takımı olduğundan seçilmiştir. Memleket hasretini gidereceğim. Eğer resmi maç takvimimizde bir aksilik çıkmazsa Belçika kampı sonunda son hazırlık maçımızda Barcelona ile oynayıp yeni sezona başlayacağız.
    Yeni sezonda yine geçen seneki taktiğimizi kullanmayı düşünüyorum. Biliyorsunuz ki takımdan göndermek istediğimiz yabancılar var.Carlos,Deivid ve Kezman'ı bu sezon takımda düşünemiyorum.Oyuncularım şu an kulüp arıyorlar. Onlar dışında göndermeyi düşündüğüm acil oyuncular yok ancak iyi bir teklif gelirse diğer oyuncular için de düşünebiliriz.Yeni sezonda bir sağ kanat,bir forvet ve bir ön libero almayı düşünüyoruz yani önceliği bu mevkilere vereceğiz. Anlaştığımız bir kaç isim var ama onları kulüp stratejisi açısından açıklayamam.Gelecek günlerde Fenerbahçe camiası flaş bir transfere hazır olsunlar.Ordan bu müjdeyi verebilirim.
    Muhabir : Peki sayın Şenel son olarak futbol camiasına ve taraftarlarınıza mesajınız nedir?
    U.Şenel :Önce Bursaspor kulübünü geçen sezon gösterdiği üstün performanstan dolayı kutlarım.84 puan toplayarak çok büyük bir iş başardılar.Onlara Şampiyonlar Ligi yolculuğunda başarılar dilerim. Taraftarımıza şunu söylemek istiyorum.Kariyerimin ilk adımında Fenerbhaçedeyim ve ilk senemizde yıllarca özlem duyulan Türkiye Kupası'nı kazandık.Ligde aldığımız beraberlikler yüzünden şampiyon olamadık.Bu sezon hedefimiz hem Türkiye Kupasını hem de lig şampiyonluğunu almak.Avrupada da saygı duyulan bir takım haline gelmek.Bütün taraftarlarımızı sezon boyunca sonsuz desteğe çağırıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BOMBA PATLADI!! ZARATE FENER'DE!!

Fenerbahçe Arjantin'in geleçeğinde aktif bir rol oynayacağı düşünülen genç yıldız Mauro Zarate'yi 6.25M dolara transfer etti.Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe bu transferin hemen gerçekleşmesi için Roberto Carlos'u sezon sonuna kadar Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına kiraladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    EDU GİTTİ!!!!

Fenerbahçe hesapta olmayan bir oyuncusunu sattı.Defansın emniyet sübabı Edu 8 M. dolar karşılığında Ajax'a satıldı.Şimdi konuşulan acaba yeni bir defans oyuncusu alınacak mı??Yoksa defansta Lugano'nun yanına Yasin Çakmak,Can Arat'tan birisi mi monte edilecek?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009 SEZONU ÖNCESİ HAIRLIK MAÇLARI

Hazırlık maçlarının genelinden memnunum özellikle yeni transferim Zarate'nin gösterdiği performans umut verici.Önemli transferleri anında bildireceğim.Onun dışında transfer sezonu kapanınca genel transfer pencersini de ekleyeceğim.Hazırlık maçları bitti.Artık Süper Kupa finalini bekliyoruz.Geçen sene 2 kez karşılaşıp 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldığımız Şampiyon Bursaspor'dan rövanşı alıp sezona kupayla başlamak istiyoruz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MEHMET TOPUZ DA FENERLİ OLDU!!

Bu sezon işini şansa bırakmayan istemeyen Fenerbahçe yıldız oyuncularla söz kesmeye devam ediyor.Kayserispor'un sağ açık futbolcusu Mehmet Topuz'u 15 M. dolara bünyesine katan Fenerbahçe şu ana kadar yaptığı transferlerle taraftarını umutlandırdı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÜPER KUPA FENERBAHÇE'NİN
    Süper Kupa finalinde Fenerbahçe geçen sezon 84 puan toplayarak şampiyon olan Bursaspor'u yenerek sezona kupayla başladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 1.HAFTA

Maçın Adamı : Mateja Kezman ( Fenerbahçe-ST )

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 2.HAFTA

Maçın Adamı : Alex ( Fenerbahçe-AMC )
    İlk hafta 2-0 öndeyken yaşanan şoku bu deplasmanda atlattık.İlk golümüz penaltıdan geldi ve yeni transferimiz Zarate penaltıyı yaptıran isimdi.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 3.HAFTA

Maçın Adamı : Mehmet Topuz ( Fenerbahçe-AMRC )
    Her zamanki gibi üstün oynadığımız bir maçtı.Bir ara maç 1-1 oldu ve korktuk ama rahat bir galibiyete uzandık.Yediğimiz golün kornerden gelen bir orta sonucunda olması da ayrıca moralimizi bozdu diyebilirim.Ankaragücü ligde 2 de 2 yapan tek takımda.Artık ligde 3 hafta sonunda 3 te 3 yapan bir takım yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI İLK TURUNDA KOLAY RAKİP
    Fenerbahçe UEFA kupası 1.turunda İsrail temsilcisi H.Tel-Aviv ile eşleşti.Otoriteler Fenerbahçe’nin turu rahat geçeceğinden emin.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 4.HAFTA

Maçın Adamı : Mateja Kezman ( Fenerbahçe-ST )

Alex’in penaltı kaçırması benim için sürpriz oldu ancak 3 puandan dolayı mutluyuz.Bu sezona daha az kayıpla başladık.UEFA kupası kurası da çok güzel oldu.Bütün takımın keyfi yerinde.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 5.HAFTA

Güzel futbol 3 puanla devam.Performansımız giderek artıyor.Bu istikrar devam etmeli.2-0 dan sonra taktiğimde oynamalar yaptım.Dizilişle değil ama tempoyu artırdım mantaliteyi atak yaptım ve defans çizgisini biraz geri geçip derin yaptım.Fena olmadı.

TRANSFER SEZONU KAPANDI.İŞTE FENERBAHÇE’YE GELEN VE FENERBAHÇE’DEN GİDEN OYUNCULAR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 6.HAFTA

Maçın Adamı : Bobo ( Beşiktaş-ST )

Beklemediğimiz şok bir yenilgi aldık. Aslında iyi oynadık pozisyonlarımız da vardı.Basit defans hataları bize pahalıya patladı.Sanırım Edu’nun eksikliğini bu sezon çekeceğiz.Türkiye ligini öyle ya da böyle bi şekilde devam ettirebiliriz ancak UEFA için kaliteli bir defans şart. Trasnfer sezonu şu an için kapandığından UEFA da şubat ayına kalmamız gerekiyor eğer Şubat ayına kalırsak Avrupa’da maç oynayabilecek kaliteli bir defans elemanı Ocak’ta almayı düşünüyorum.Tavsiyelerinizi şimdiden bekliyorum.

UEFA KUPASI 1.TUR 1.MAÇ

Maçın Adamı : Yasin Çakmak ( Fenerbahçe-DC )

Ligdeki şok mağlubiyetten sonra çıktığımız maçta çok üstün oynadık. Rakibe hiç şut çektirmedik 14 korner kullandık ama yine sorunumuz goldü.Sanırım artık kolay maçlar için çift forvete geçeceğim ancak tek ön libero oynamak ta istemiyorum.Alex’I de kesemem ne olacak bilmiyorum.Bu maçta üstün oynayıp gol atamayınca ikinci yarıda yine tempoyu hızlı yaptım.Mataliteyi atak yaptık ve ne olur ne olmaz diye defans çizgisini derin yaptım.80.dakikadan sonra goller geldi.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 7.HAFTA

Maçın Adamı : Mehmet Topuz ( Fenerbahçe-AMRC )

Yediğimiz golle 1-0 yenik duruma düştük.Ligde üst üste 2.yenilgimizi alacağımızı düşünmeye başlamıştım ama yıldızlarım sahneye çıktı ve maçı ilk yarıda 2-1 e getirdik. İkinci yarıya başlarken son haftalarda kolay gol yediğimiz için Yasin’I çıkarıp Can Arat’I oyuna aldım.Sanırım Can Arat ilk 11’i zorlayacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Bursaspor'dan intikamımı da güzel aldım bu sene.Hem süper kupada yendim şimdi de deplasmanda kazandım.Beyler eğer UEFA'dan elenmezsem bana Ocak ayında alınmak üzere kaliteli bir defans lazım.Ama alacağım oyuncu bu sene Avrupa kupalarında oynamamış olsun ki oynatabileyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Wallahi iki gündür çok yoğun ilgi var zaten kariyerime
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI B GURUBU

Kolay bir guruba düştük.Bu sezon da hedefimiz kupayı almak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 8.HAFTA

Geçen sene belalımız olan ve oynadığımız iki maçta da yenemediğimiz Manisa’yı yenip şeytanın bacağını kırdık.Bu sezon ters gelen ekipleri sırasıyla dize getiriyoruz.

UEFA KUPASI 1.TUR 2.MAÇ

Maçın Adamı : Mehmet Topuz ( Fenerbahçe-AMRC)

Beklenildiği gibi iki maçta da gol yemeden 2.turdayız.Artık rakibimizi bekliyoruz.Fazla söylenecek bir şey yok.Zaten kolay maçlardı.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 9.HAFTA

UEFA kupası rövanşı ile bu maçta kalede Volkan Demirel’e görev verdim.UEFA maçında fazla pozisyon olmamıştı zaten.Ancak bu maçta onun hataları ile 2-0 geriye düştük.Yenildik diye düşünürken yıldımız Alex durumu 2-1 yaptı ve 90+2 de genç yıldızımız Zarate beraberliği getirdi. Bu arada Zarate az gol atıyor ama zaten henüz ilk 11 çıkarmıyorum sahaya.İkinci devreler sokuyorum o da görevini yapıyor. Transferi eleştirilen Riki’ye gelince skor üretemiyor ancak kanadı çok iyi kullanıyor ve istikrarlı mücadele ediyor.Ratingleri 7 den aşağıya düşmüyor gösterişsiz futbol oynayan ama görevini kusursuz yapan bir oyuncu.Memnunum.

UEFA KUPASI GURUPLARI BELLİ OLDU

Gurubumuz fena değil CSKA Moskova ve Lazio zorlayabilir.Lazio ve Guimares ile kendi sahamızda CSKA ve Salzburg ile de deplasmanda oynayacağız.Hedefimiz UEFA kupasında Şubat ayına kalmak.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 10.HAFTA

Maçın Adamı : Diego Lugano ( Fenerbahçe-SW/DC )

G.Antepspor ile zirveyi paylaşıyorduk.Puanlarımız aynı idi ve averajla onlar 1. idi.Güzel oynadık ve kazandık.Zirveyi ele geçirdik.Mutluyuz tabii ki.Bu sene her şey çok güzel ve iyi başladı.Nazar değmez inşallah.

10.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

10 hafta sonunda 2 puan farkla lideriz.Güzel bir çekişme mevcut.Bu sene geçen seneye oranla daha fazla gol yiyoruz.Edu’nun eksikliği belli oluyor.Ancak daha fazla gol atıyoruz bu sene ve beraberliklerimiz azaldı.Böyle devam edebilmek için uğraşacağız.

10 HAFTA SONUNDA OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Evet istatistiklerde özellikle pas yüzdesinde zirvede olan oyunculara bir bakın.Gerçekten muhteşem. İki ön liberolu oynadığım için her seferinde bu şekilde iyi pas yapan bitiriciliği yüksek ve iyi şut atan kaliteli oyuncular bulmam gerekecek.
    Last edited by The.Crow : 20.Şubat.2008 at 22:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri