Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Fenerbahce'yi tebrik ederim...Rizeye'de güle güle diyorum

Arkadaslar Zico umarım Semih-Kezman hatasına düsmez..Sevilla maçında Semih oynamalı..Üstelik Deivid yedek Önder-Gökhan oynamalı bu benim düsüncem..Sevilla'nın kozu Capel ve Alvez..Suanda bende capel hayranlıgı basladı..Kesinlikle önlem alınması lazım..

Rize maçı hakkında konusmadım..Rize bildigimiz gibi..Savunması neden bu kadar kötü anlam veremiyorum..

Emrah: Sevilla maçında Semih sakatlıktan yeni çıkmış olacak. Malum yine sakatlandı. O yüzden Zico riske etmeyecektir. Semih'in sakatlığı gerçek olduğu gibi Kezman'ın performansının arttığı da bir gerçek. Zico bunu göz önünde bulundurmalı.

Hayrettin abi, aslında bütün oyunu Alex'in üzerine kurmak bir yandan da dezavantaj. Bence Alex'in yerine, Alex gibi bir forvet arkası bulmak lazım ama zor olacak biraz. Alex'in sanıyorum seneye sözleşmesi bitiyor. Ya elde kalacak yada başka bir takıma free gidecek. Elde kalırsa performansının düşeceği kanısındayım, yaşı sınıra dayandı zaten, neyse Başkan'ın bir planı vardır elbet.

Maça gelince güzel bir karşılaşma oldu bana göre.Gollerin ardarda gelmesi iyi oldu, zaten o goller sonrası Rize çöküşe geçti. Haftaya Kadıköy'deyiz. Ordan da 3 puanı alacağımızı umuyorum.