Arkadaşlar maç başladı ve şimdiden söyleyeyim. Atılan golleri, golleri atan oyuncuları, dakikasını burada belirtmeyelim. Yani kısacası burada maçı anlatmayalım. Mesajlarınız dolu dolu olsun.
Beşiktaş
Ankaraspor
Berabere
Arkadaşlar maç başladı ve şimdiden söyleyeyim. Atılan golleri, golleri atan oyuncuları, dakikasını burada belirtmeyelim. Yani kısacası burada maçı anlatmayalım. Mesajlarınız dolu dolu olsun.
(/s)
Oley bee.Uzun süre sonra ilk golü biz attık.Hemde maçın başında.İnşallah devamı gelir bu gollerin.Ve rahat bir maç seyrederiz.
Bu arada golün oluşumundaki korneri kullanan isimin Aydın olması güzel.İnşallah bu maç iyi bir performans gösterir ve formayı kapar.
Birde saha kenarında Ertuğrul hocanın Holosko'nun bağcıklarını bağlaması güzel bir enstantaneydi..
So what?
Saike
Beşiktas gol atarak büyük bir avantaj yakaladı..Kar yagısı arttı.Zemin iyice agırlasıyor..
Bagcıkların baglanması bence pek iyi bi enstantene olmamış. Ertugrul hoca bu takımın patronu ve ögrencisinin önünde egilip bagcıklarını baglamak pek hoş olmamış. Ne kadar iyi niyetli de olsa yapmamalıydı bence.
BJK nin golü erken bulması onlar için avantaj. öne gecmeleri sonucunda rakibine fırsat vermeyip 3 puanı alacaktır.
Top'u gören varmı acaba..Ben topu göremiyorum...
Golun erken olması Beşiktaş ın lehine oldu.İlerleyen dakikalarda Beşiktaş ın daha gol atacağını düşünüyorum.Bence maç 2-0 yada 2-1 Beşiktaş ın galibiyetiyle bitebilir.
Emre, Ertuğrul hocanın böyle bir davranışta bulunmasının sonucu, hem oyuncuları rahatlayacaktır. Hemde takım içerisinde moral ve motivasyon artacaktır. Yani yapılan şey yanlış bir davranış değildir. Takım ruhu bu tür küçük şeylerden doğar zaten.
Söylemesi ayıp bende futbolcuyum. Hocamın bana bu tür yaklaşımları maçtan önce her zaman kendime öz güvenimi sağlamış, moral ve motivasyonumun artmasını sağlamıştır. Kendimden yola çıkarak söyledim yukarıdakileri.
Last edited by goosfraba : 16.Şubat.2008 at 20:51
(/s)
Bende katılıyorum Ertuğrul hoca gerçektende cin gibi hoca. Çok akıllı. Bu arada saha zemini iyice ağırlaştı yağış arttı. Buda Beşiktaş'ın lehine. Şuan herşey Beşiktaş'ın lehine gidiyor. Artık bırakmaz Beşiktaş maçı
İlk yarıyı önde tamamladık.2.yarıda mutlaka gol/goller bulmamız lazım.Futbol sürprizlere açık bir oyun.Sonra yiyeceğimiz bir gol bize telafisi hiç kolay olmayan bir puan kaybı yaşatabilir.
İçime 2-0 yapacağımız sonrada Ankara'nın 2-1 yapacak diye doğuyor..
Bu arada Emre abi,katılmıyorum dediğine.Ertuğrul hocanın stili zaten senin dediğin tip değil.Futbolcularla arkadaş gibi ilişkisi olan bir hoca.He bu doğru mu yanlış mı tartışılabilinir ama Ertuğrul hocanın stili bu..Ve yaptığı harekette benim hoşuma gitti açıkcası..
So what?
Saike
Bu maçın berabere bitmesini umuyorum
Holosko attı 2-0 oldu
Soğuk hava şartlarına rağmen, soğuğa alışkın bir takıma karşın 2-0 öndeyiz ve çokta rahatız..
Hafta içi oyuncular iyi motive edilmiş sanırım![]()
Holosko'nun gol atmasına çok sevindim.Üstündeki baskıyı atacaktır inşallah bu golle.Şimdi 1 tane daha atarsak bu maçı garantiye almış oluruz.
Bu arada Nobre'nin yerine Rico paşa girdi.2 hafta önceki gibi 1 tane atabilir..
Taraftar yine dat diri dat dat marşını söylüyor.![]()
So what?
Saike
Beşiktas maçı boşladı galiba bir anda 2-2 oldu.İnsAllah böyle biter maç.Farkı iyice acarız Beşiktas'la.
2*0 dan 2-2 oldu cok enteresan. 2-0 olunca herkes gibi bende bitti bu mac edim ama ankara pes etmedi. Bizim için de iyi oldu yemeseler bari![]()
Arkadaslar arka sayfada 19.sırada analizimi yazmısdım aynısı cıktı diyecektim malaesef tutmadı..İşler karısdı maçta.
Besiktas biraz gevseyince golleri kalesinde gördü.Nigris farkini yine belli etti,büyük takim topcusu bu adam.Kendi takimimda görmek isterim.
Ankaraspor golü attı geri yaslandı..Hatalarını agır ödediler..
çok enteresan mac oluyo bjk yine öne gecti. gercekten üzel mac anlasılan. bizim için iyi olmadı![]()
Derken Toraman sahneye çıkar ve tamam beyler bu kadar şaka yeter der..
Derin bir oh be çektim valla.
So what?
Saike
Gene rahat bir maç izleyemedik. 2-0'ı koruyamadık fakat her zaman yaptığımız şeyi yapıp yılmadık durumu 3-2 yaptık.
Hava şartlarıda bizim oyunumuzu bozdu sanırım biraz. :S
Ve maç bitti 3-2 kazandık. İyi başladık, kötü devam ettik, güzel bitirdik![]()
Geçen seneki gibi son dklarda atmaya devam ediyor Beşiktas.3-2 bitti maç.Beşikas tecrübesiyle aldı bu maçı.
Tebrikler Beşiktaş'ım.Zorda olsa aldık maçı.Bari puan farkı daha da açılmadı.Birde Rüştü'yü niye ıslıklıyorlar anlamadım.Ankaraspor'un 2. golünde Toraman Rüştü'nün dengesini bozdu.Rüştü'nün bir suçu yoktu.
Cisse-Kaş degişikligini anlamadım...Nobre'yi disari al,sonra 2-2 olsun Batuhan'i oyuna al..Ertugrul hoca bu aralar çok hata yapıyor..Oyunu okuyamiyor
Nobre-Cisse cıkıyor.Rico,Kaş giriyor takımın direncini azalttı..Üstelik ohava agır zeminde Ricodan ne bekledi merak ediyorum neyse onu Beşiktaslı arkadaslar sorgulasın...Yine rahat bir maç olmadı
Tebrikler beşiktas![]()
Last edited by Emurafu : 16.Şubat.2008 at 22:18
Seyirci Galatasaray'dan ne istiyordu anlamadım. Birde Rüştü'yü ıslıklıyorlar. Hadi 2. gol tamam ama 1. golde ne yapsın. 3-2 olunca utanmışlardır inşallah. Tepki koyacaksın yeri geldiğinde ama maç içinde değil neyse.
De Nigris'te bugün bayağı etkiliydi. Yokladı yokladı sonunda attı.
Son olarak Lig Tv 2010' kadar maçlar bizde diyeceğine bir çok hatasını düzeltsin. Maç boyunca topu gören cennete gidiyor. Beşiktaş kontraya çıkmış kamera oraya yetişmeden ben hala topu Beşiktaş cezasahası önlerinde sanıyorum. Biri çıkıp demez mi yahu televizyondan görünmüyor şu topu değiştirin diye.
Tebrikler Beşiktaş.
Ağır hava şartlarında,zorda olsa kalite farkıyla kazandılar.Holosko,Nobre yine formdaydı.Schildenfeld genel olarak iyiydi.
Ankaraspor iyi bir kadro kurmuş.Kaliteli isimler takımın rotasyonuna oturunca daha iyi olacaklardır.
Maçı seyrederken binbir çile oldu yahu.. O top neydi öyle.
Last edited by Varonil : 16.Şubat.2008 at 22:19
maç sırasında topu sadece havadayken gördümmaça gelecek olursak..
ben takımımızda fark kavramı diye birşeyin kalmadıgını dusunuyorum 2-0 one gectıkten sonra yarım saat boyunca dolandı durdu sahada oyuncular.. arada bir manu macına bakıyordum adamlar arsenal gibi bir takıma gol olup yagdılar attıklarından da fazlasını kacırdılar.. gordon bana göre iyi oynadı hatası yok gibi birşey ilk topları kesmede çok iyi oyun kurma konusunda biraz sıkıntıları var onları da zemine vermek lazım sonuc olarak zor da olsa alınmıs bir 3 puan ve zirveyi takip..