-
Bravo gerçekten iyi geçti bu sene.Her sene daha da iyiye gidiyorsun. Play-Off ta başarılar.Bu sene son maçta kaçmasın. Bence eğer Play-Off finaline kalırsan defansif temkinli bir fıtbolu tercih et.Ayrıca Duran toplarda oyuncu komutlarını iyi ayarlarsan daha iyi olur.Böyle maçlarda duran toplar çok önemli.
-
Playoff Semi Final Leg 1
Castellon tanımadığımız bir rakip. Favori gösteriliyorlar. Evimizdeki maçta avantaj yakalamak istiyoruz.

Denk bir mücadele oldu. Maçın başında karşılıklı atılan gollerden başka gol olmayınca, evimizde pek de iyi olmayan bir skora razı olduk.
Playoff Semi Final Leg 2
Ortada bir maç oldu. 1-1'lik sonuç uzatmalara ordanda penaltılara gitti.
Penaltı kaçırma yarışına giren iki takımdan 5te 2 yapan biz olduk ve finale çıktık.

Playoff Final
Finaldeki rakibimiz Cartegena. Hakkında hiçbir bilgimiz yok ve favori gösteriliyorlar. İlk maç deplasmanda. Bir gol bulabilirsek çok iyi olur

Sonuç istediğimiz gibi olmasa da evimizde oynamanın avantajıyla işi bitirebiliriz.

Normal süresi 1-0 biten maçın, uzatma dakikalarında coştuk ve 4-0 gibi net bir skorla bir üst lige çıktık...
Sezon boyunca gerçekten iyi bir performans gösteren oyuncularıma, stadımız inşaa halinde olduğu için bizi yalnız bırakmamak adına her maçımıza 300 km yol katederek gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıp, ilk senemizde ligde kalmak için mücadele edeceğiz...
2009-2010 SEZONU BAŞLIYOR!!!!
İşimizin çok zor olduğu bir sezon bekliyor bizi. Geçen sezon 11 oyuncumuz kiralıktı. Şu anda hepsi kuluplerine dönmüş durumda. Ayrıca sözleşmesi biten ve LIGA BBVA'da iş yapmayacağını düşündüğüm 13 oyuncuyla yollarımızı ayırdık.
Elimizde iş yapacağını düşündüğümüz 3 oyuncumuz ve gidip gitmemesi farketmeyecek ve sözleşmesi biten 2 oyuncu kaldı. Transfer sezonunu ve hazırlık dönemini çok hareketli geçirip, lige hazır başlamamız gerekiyor. Bu sezon tek amaç ligde kalmak.
Bu arada yönetim de boş durmuyor, Lemona artık profesyonel bir takım haline geldi. Hem stadın kapasitesini arttırılıyor hem de transfer için yaklaşık 3 milyon$'lık bir bütçe ayırıldı.
Bu ligde 2 yabancı oynatma hakkımız var. Brezilyadan 2 yetenekli genç transfer edip, hem takıma katkı sağlamalarını hem de sezon sonunda maddi olarak bize yeni imkanlar sağlamaları için kullanmaya çalışacağız. Tabi hiç tanınmamış bir takım ve menejer ikilisi olarak ne kadar başarılı olacağız göreceğiz.
Transferler :
Kaleci Gaston Pezzutti - serbest - Pezzutti'yi yedek kaleci olarak aldık.
1. Kalecimiz Athletic'ten kiraladığımız Jabi...
Taraftarlar bu transferden pek hoşnut olmadılar.
DR - Cuenca - ( Zamora )50.000$
Aslında 5 alternatifti, ama diğerlerini alamayınca bu oyuncuya kaldık.
ST - Damien Akerman ( Almagro ) - 400.000$
İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşallah beni yanıltmaz.
AMC - Abdelhak Boutasgount ( Most ) - 90.000$
Alabildiğimiz en iyi AMC. Tam bir soru işareti.
AMLC - Ruben Reyes ( Alcorcon ) - 130.000$
Tecrübeli bir AMC. Hazırlık maçlarındaki performansına göre takımda yer bulabilir.
DC - Ricardo Verduguez - ( Blooming ) - 325.000$
İyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Göreceğiz.
DC - Carlos Castro - ( Olmedo ) - 160.000$
DC - Mauro Silva - ( Colo Colo ) - 70.000$
ST - Andrade Omar - ( Alianza Lima ) - 95.000$
Bu üç genç oyuncuyu kiralayıp gelişmeleri için aldık. Sezon sonunda bize para kazandırabilirler veya iyi birer oyuncu olarak kulüpte kalabilirler.
Takımın diğer noktalarındaki ihtiyaçlarını kiralık oyuncularla gidermeye çalıştık. Transfer yapmamız gereken noktalarımız var. Ancak hem yeni transferlerin durumunu, takıma ve taktiğe uyum sağlayabilmelerini görebilmek için transfere ara verip, gerekirse ara dönemde bir iki transfer yapmayı düşünüyorum.
Elimdeki parayı bitirmek istemiyorum. Devre arasına kadar zorlansak da bu şekilde devam edeceğiz.
Takımda daha önce 1 coach vardı. 6 coach ve 3 scoutla anlaştık. Ezbere transfer yapmak istemiyorum artık. Bundan sonra scout'lar bizi yönlendirecek.
Gelenler - Gidenler :

Staff :

Transferleri sonuçlandırmakta geciktiğimiz için sadece bir hazırlık maçı yapabildik.

Medyanın tahminlerine göre ligi sonuncu sırada tamamlayacağız. Yükselme şansımız ise 150-1. Yani bırak yükselmeyi kümede kalmamız mucize...
Çok iyi olmayan bir transfer dönemi ve kötü bir hazırlık döneminden sonra lige başlayacağız. Bu sezonu tamamlamak gerçekten zor olacak.
1. Hafta :
İlk maçımız bir önceki senenin 4.sü Cadiz'le. Lige iyi başlamak için elimizden geleni yapacağız.

Çok şanslı olduğumuz bir maçtı. Cadiz'in baskılarının arttığı bir sırada, kontrakta kazandığımız penaltı ve ikinci yarının başında Akerman'ının attığı golle maçı 2-0 kazanıp lige ummadığımız kadar iyi başladık.
2. Hafta :
Rakibimiz geçen sezon La Liga'dan düşen Numancia. Maçın mutlak favorisi olarak gösteriliyorlar. Zor bir maç olacak.

Çok şanssız bir gol yedikten sonra, Mustafa Denizli taktiği yapıp, ha 1-0, ha 4-0 yenilmişiz ne farkeder diyip cesur bir oyun sergiledik. Yemedi tabi. Bundan sonra biraz daha haddimizi bilerek oynayacağız.
3. Hafta :
Rakibimiz Hercules, medya tarafından ligin orta sıralarındaki takımlardan olarak nitelendiriliyor. Maçın favorisi olmadığı, zor bir maç olacağı belirtiliyor. Ligin başında 3 günde bir maç yapıyoruz. Kötü bir hazırlık dönemi geçiren oyuncularım için zor zamanlar oluyor. Ayrıca hafif de olsa sakatlıklar var. Umarım çok sakat vermeyiz...

1 golümüzün ofsayt nedeniyle iptal edildiği, zor bir maç oldu. 1 puan aldığımız için şanslıyız.
İspanya Kupası 2. Tur:
Rakibimiz daha önce oynadığımız ligden rakibimiz Palencia. Yeni kadromuzla zorlanmadan kazanmamız gereken bir maç.

28. dakikada 10 kişi kalan rakibimize karşı kolay bir galibiyet aldık.
4. hafta :
Ezeli rakibimiz Barakaldo'la oynayacağız. Geçen sezon ligin son haftasında yenerek şampiyon olmuştuk. Şimdi aynı ligde yine beraberiz. İlginç bir maç olacak.

İyi oynadığımız bir oyunu, şanssız bir golle kaybettik. Bu maçı almamız gerekiyordu. Telafisi zor bir kayıp olacak bizim için.
5. Hafta:
Evimizde Tenerife ile oynuyoruz. Tenerife çok tecrübeli La Liga'da oynamış bir takım. İyi bir sonuç almak istiyoruz.

Gerçekten kötü bir oyunla, Tenerife önünde tutunamayarak yenilgiyi hakettik.
Gittikçe ligin dibine doğru yaklaşıyoruz. Bir iki galibiyet almazsak tehlike çanlarını dibimizde duyacağız.
5 Hafta Puan Tablosu :

6. Hafta:
Gimnastic'le oynayacağımız maçta medya, kazanmamızın imkansız olduğu yorumlarını yapıyor. Zor bir maç daha var önümüzde.

Topu ayağımızda tutarak maçı uyutmaya çalışıp beraberlik almayı planladık ama planımız 68. dakikaya kadar tuttu. Bir yenilgi daha.
7 Hafta
Sporting maçın favorisi. Ancak artık yenilgilere bir son verip, ligde tutunabilmek için puan ve puanlar almalıyız.

Çok zor bir maç oldu. Aslında hak etmedik ama son 10 dakikada bulduğumuz 2 golle 1 puanı yakaladık.
8.Hafta
Granada ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan rakiplerimizden biri. Bu maçı almalıyız.

Daha farklı kazanabilirdik ama önemli olan 3 puanı almamız.
İspanya Kupası 3. Tur
Rakibimiz Cadiz'i yenerek başlamıştık lige. İçimden bir ses bu maçı da alacağımızı söylüyor.

Denk bir mücadele oldu. Penaltılarda eleneceğimizi düşünmüştüm ama oyuncularım beni yanılttı. Bir üst tura çıktığımız için çok mutluyuz.
9.Hafta
Cultural Leonesa ligdeki konumu iyi bir takım. Ancak bizimle beraber lige yükselenlerden. İşte bu yüzden bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum.

Daha farklı kazanabilirdik. Şanssız bir şekilde maçın başında geriye düştük. Ama bütün oyun boyunca üstündük ve kazanmayı bildik.
10. Hafta
Jaen yine medyanın favori gösterdiği bir takım. Beraberlik için sahaya çıkacağımız maçlardan biri olacak.

Başabaş bir oyun oldu. Maçı galip bitirebilirdik. Ancak maçın sonlarındaki kırmızı kart işi zora soktu. Oyuncularımı kutluyorum. Gün geçtikçe bu ligde oynamaya alışıyoruz ve asansör takım olmayacağımızı yavaş yavaş herkese gösteriyoruz.
10. Hafta Puan Tablosu :
Mesaj Yetkileri