Eski versiyonlarda olduğu gibi FM2008'de de en alttan başlayarak yükselmeyi hedefleyen
kariyerime başladım.
İlk defa kariyerimi yazıyorum. Bakalım milletin önünde nasıl bir performans sergileyeceğiz.
Arjantin, Brezilya, İngiltere, Fransa, ispanya ve Türkiye açık ülkeler.
Oyuna İngiltere'den başlamak istiyorum, yükselmek daha kolay geliyor bana, ama kısmet.
Oyuna başlarken menejer arayan takımlar şöyle :
Görüldüğü gibi ilk başvurularımı Tiro Federal-Arjantin , Ecija ve Lemona-İspanya, Farsley, Northwich ve Worcester-İngiltere olarak yaptım. Bakalım bir anlaşma yapabilecek miyiz?
FLASH HABER !!!!
Boşta kaliteli bir hoca arayan Ecija hemen ilk teklifi yaptı. Ancak İlker Saltoğlu, her zaman ki gibi, ilk teklif yapan takımın ümitsiz bir durumda olduğuna karar verip, teklifi reddetti.
Bir başka İspanyol takımı Lemona, yeni bir teklifle karşımıza çıktı. Teklif Ecija'nın teklifinden biraz daha iyi. Transfer bütçesinin olmayışı can sıkıcı ama kariyerimize İspanya'da başlıyoruz gibi
görünüyor, hadi hayırlısı!!!
LEMONA HOCASINI BULDU !!!
Artık amatörlükten kurtulup, profesyonel bir kulüp haline gelmek ve daha üst liglerde başarılı olmak isteyen Lemona, başarıya aç, ümit vaadeden genç Ilker Saltoğlu'yla anlaştı.
İlk sene için orta sıraları hedefleyen Lemona uzun vadede bir üst lige çıkmayı amaçlıyor.
İLK BAKIŞ
Takıma şöyle bir bakınca genel olarak kadro bu lig için fena görünmüyor. Ancak takımda defans oyuncusu eksikliği hemen göze batıyor.
22 kişilik kadroda sadece 3 defans oyuncusu olması can sıkıcı. Ayrıca kalecimizin yerine daha iyi birini bulsak iyi olur gibi.
Transfer bütçemiz olmadığı için, serbest ve kiralık oyuncu aramaya başlayarak yola koyulduk...
Hemen belirteyim ki, klasik olarak oynadığım 4-4-2 formasyonu ve türevleri ile oynayacağım. Transfer çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz.
Maddi sıkıntı had safhada. Maaş bütçemiz aşılmış durumda olduğu için, yaptığımız teklifler, oyuncuların taleplerini karşılamıyor. Kiralık oyuncu bulamazsak, genç takımdan destek almak zorunda kalacağız.
HAZIRLIK DÖNEMİ
MAÇLAR
![]()
Hazırlık maçlarından genel olarak memnunum. Sonuçlar önemli değil. Valencia'ya karşı ağır bir yenilgi almamıza rağmen 43. dakikada ilk golü yiyene kadar oynadığımız oyun ilerisi için ümit verdi.
Oyuncu ihtiyacımız hala devam ediyor. Bir kaleci ve bir orta saha oyuncusu kiraladık. Ama defansa kimseyi alamadık. İlk devre takımın maddi durumunu düzeltmeye çalışıp, ara transferde bir kaç oyuncu almaya çalışacağız.