VE 2. YARI BAŞLADI...
FRANSA KUPASI
Deplasmandayız yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktım piatti fırtınası vardı sahada 4 gol 1 asist yaptı.Gerçekten kalitesiz bir ekipti zorlanmadık...
ARKADAŞLAR BU ARADA JURADO'nun SÖZLEŞMESİNİ FESH ETTİK.2 TANE OYUNCU KİRALADIK...TOM DE MUL ve IAGO
20.HAFTA
Ligin ikinci yarısına lider giriyorduk.La havre kaşısında oldukça zorlandık üstelik rakibimiz 10 kişiydi flores 77-88 dk lerinde harika goller atarak bizi 3puan ulaştırdı...
21.HAFTA
Bir derbiydi monaco karşısındaydık zorlandığımızı söyleyemem çok kolay bir maç oldu benim yönetimimde monaco ya hiç maç kaybetmedik...
COUPE DE LA LİGUE
Evet bu maç kendi sahamızdaydı yedek ağırıklı bir kadroyla çıkmıştırk yükselen değer n'gog golünü attı.Bu sene 4 kulvardanda gidiyoruz inşallah bir aksilik olmaz 4 ünüde kazanırırz...
22.HAFTA
Kendi sahamızda lille konu ediyoruz tek düşüncemiz galibiyet .Şansımız lille karşı hiçbir maçta yanımızda olmamıştı bu maçta yanımızdaydı net bir skorla eli boş gönderdik lille'i...
23.HAFTA
Sochaux deplasmanındayız.Çok zor bir ekip açıkcası çekindim ama 3-0 öne geçtik.Biraz laubali hareketler sahada olşunca skoru 3-2 yaptılar kapandım son dk leri heyecan doluydu.Bana göre en zor maçımı kazanarak çıktım çok mutluydum.Taktiğim mükemmel gidiyordu...
YÜKSELEN DEĞER N'GOG REAL BETİS'e KİRALANMIŞTIR...Kendinden çok şey bekliyoruz yeni keşfim real betiste tecrübe kazanıp psg nin vazgeçilmez oyuncusu olucak...
24.HAFTA
Kendi sahamızda lorient ile oynuyorduk.Galibiyete yakındık ve de oldu herşey güzel gidiyordu.Seriye bağlamıştık.Ama salim aracche 1.5 ay piatti en az 2-4 ay arası sakattı .Çok üzüldüm hem de böyle bir tempoda ıago ya kendini gösterme şansı...
25.HAFTA
Metz deplasmanındayız zor bir ekip ligdeki konumlarına göre zorlandık piatti sakatlanınca çift forvete döndüm.Iago nun henüz hazır olmadıgını düşündügüm ve stancu beni mahcup etmedi...
FRANSA KUPASI
Evet kendi sahamızda sochaux ile karşılaşıyoruz yedek bir kadro.Öne geçiyorlar ardından pancreate güzelb ir gola tıyor...Penatılarla kazaıyoruz çok zorlandık.Ama bundan sonra aslarımla maçlara çıkartacagım.Bu yedeklerle çıkmamın amacı yedekleri değerlendirip ona göre oynatmak ve de as oyuncularımmı dinlendirmekti yani maçları önemsemediğimden deildi...
26.HAFTA
Lens ile karşılaşıyorduk favoriydik harika bir seri yakalamıştık ve bu maçlada devam etti fark daha da açılabilirdi...
27.HAFTA
Toulouse deplasmanındayız zorlandık diebilirim ama biz üstün oynadık.Gol yollarına etkisizdik flores sonradan açılınca skor kaçınılmaz oldu.Seri yakaladık inşallah bozulmaz..Birazdan şampiyonlar ligi maçım la krşınızda olacağım çok heycanlıyım gerçekten...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YUNUS.BU SENE HAKİKATEN ÇOK ZORLANIYORUM İNŞALLAH BOŞA ÇIKMAZ...