serkan abi bu Federasyona tepkimizin sebebi şu:
Maçı ertelemek kimin elinde Federasyonun onlarda yarına erteliyor başka kime kızıcaz.
Bu olanlardan mutlaka federasyonun haberi vardır. Onlarda toplanıp bu kararı vermiştir.
Bu karar sadece galatasaray için değil türkiye için zararlı.
Ya yedek kadroyla çıkıp puan kaybederiz. Yada as kadroyla çıkıp burda puan lırız ama avrupadan eleniriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leverkusen maçını normal kanal verir. D smart veremez d smart sadece samiyendeki maçları veriyor
Konya'da son durum
Konyaspor yönetimi, Galatasaray maçı öncesinde kar temizliği için saha içine yaklaşık 200 taraftar aldı. Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Konya Atatürk Stadı'ndaki yeşil saha beyaza büründü. Sabahın erken saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.
4 kepçe ve iki kamyon ile çok sayıda görevli yoğun şekilde çalışıyor. Konyaspor yönetimi, sahadaki karın temizlenmesi için gençlerden oluşan yaklaşık 200 taraftarı saha içine aldı. Taraftarlar hızlı şekilde kar temizlemeye çalışıyor(helal olsun). Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, statta inceleme yaptı. Sezgin, ''Maç oynanır mı'' şeklindeki bir soru üzerine, ''Bilmiyorum, bekliyoruz. Temizlemeye çalışıyorlar ama çok zor'' dedi.
Bu arada PAF takımları arasındaki maç, yoğun kar ağışı nedeniyle yarın 13.30'a ertelendi.
G.SARAY YARIN OYNANMASINI İSTEMİYOR...
Kar yağışı nedeniyle Konyaspor - Galatasaray maçı bugün oynanmazsa, karşılaşmanın yarına ertelenmesi bekleniyor. Ancak sarı-kırmızılılar perşembe günü deplasmandaki Leverkusen maçını ve sıkışık maç trafiğini düşünürek maçın yarın oynanmasını istemiyor. Galatasaray yönetimi maçın bugün oynanmaması durumunda ileri bir tarihe ertelenmesini isteyecek.
17.02.2008
Kaynak : DHA ve AA

). Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, statta inceleme yaptı. Sezgin, ''Maç oynanır mı'' şeklindeki bir soru üzerine, ''Bilmiyorum, bekliyoruz. Temizlemeye çalışıyorlar ama çok zor'' dedi.