Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

6 20.00%
  • Galatasaray

19 63.33%
  • Berabere

5 16.67%
Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 330 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Konyaspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Emrah abi sağol itiraz bilgisi için bu kadar sık maç yapılmaz saçmalık kesinlikle itirazın kabul edilmesi lazım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç yarın 13 de oynanıcakmış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Etmeyecekler tabi,Persembe günü cok önemli bir Uefa Kupasi macimiz var.Bizim icin hayati önem tasiyan bir mac bu.Konya macini ileri bir tarihe ertelerler olur biter.Ama yarina ertelerlerse yönetim bunu kabul etmez.TFFnin bunu düsünmesi gerekiyor.
    Adnan Sezgin:"Maç yarın saat 13te oynanacak"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu federasyon yarın toplanıp maçı ertelerse ne diyeceksiniz? Önceden temizleediği için Konyaspor'a tepki gösterin de federasyonun suçunu ben anlayamadım. Büyük bir olasılıkla Konyaspor da itiraz etmeyeceği için yarın oynanacak maç da ertelenir.

Federasyona neden tepki gösteriyorsunuz, ben anlayamadım, açıklayabilir misiniz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

13' kadar ne değişcek acaba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan sezgin istemiş 1 de oynanmasını NTV de demiş

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

tüh beee.. maca hazirlanmistim.. cips, cola mola hazirdi

B.Leverkusen macini hangi kanal veriyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saat 13:00 'da Paf takımın maçı olucakmış..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yine D-Smart galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Adnan sezgin istemiş 1 de oynanmasını NTV de demiş
    O zaman Adnan Sezgin istifa...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yarın oynanmaması lazım Pazartesi maç Pazartesi akşamı İstanbuldayız.Salı günü yorgun argın 1 antrenman sonra Çarşamba Almanyaya uç.Perşembe yorgun bir şekilde maça çık Federasyon maçı ertelemeli yarından daha sonraki bir tarihe sanki çok zor Eskiden maçlar sürekli ertelenirdi bu sene ilk olacak o da aleyhimize daha sonraki bir zaman ertelenmesi lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

serkan abi bu Federasyona tepkimizin sebebi şu:

Maçı ertelemek kimin elinde Federasyonun onlarda yarına erteliyor başka kime kızıcaz.

Bu olanlardan mutlaka federasyonun haberi vardır. Onlarda toplanıp bu kararı vermiştir.

Bu karar sadece galatasaray için değil türkiye için zararlı.

Ya yedek kadroyla çıkıp puan kaybederiz. Yada as kadroyla çıkıp burda puan lırız ama avrupadan eleniriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Leverkusen maçını normal kanal verir. D smart veremez d smart sadece samiyendeki maçları veriyor

Konya'da son durum
    Konyaspor yönetimi, Galatasaray maçı öncesinde kar temizliği için saha içine yaklaşık 200 taraftar aldı. Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Konya Atatürk Stadı'ndaki yeşil saha beyaza büründü. Sabahın erken saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

4 kepçe ve iki kamyon ile çok sayıda görevli yoğun şekilde çalışıyor. Konyaspor yönetimi, sahadaki karın temizlenmesi için gençlerden oluşan yaklaşık 200 taraftarı saha içine aldı. Taraftarlar hızlı şekilde kar temizlemeye çalışıyor(helal olsun ). Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, statta inceleme yaptı. Sezgin, ''Maç oynanır mı'' şeklindeki bir soru üzerine, ''Bilmiyorum, bekliyoruz. Temizlemeye çalışıyorlar ama çok zor'' dedi.

Bu arada PAF takımları arasındaki maç, yoğun kar ağışı nedeniyle yarın 13.30'a ertelendi.

G.SARAY YARIN OYNANMASINI İSTEMİYOR...

Kar yağışı nedeniyle Konyaspor - Galatasaray maçı bugün oynanmazsa, karşılaşmanın yarına ertelenmesi bekleniyor. Ancak sarı-kırmızılılar perşembe günü deplasmandaki Leverkusen maçını ve sıkışık maç trafiğini düşünürek maçın yarın oynanmasını istemiyor. Galatasaray yönetimi maçın bugün oynanmaması durumunda ileri bir tarihe ertelenmesini isteyecek.

17.02.2008

Kaynak : DHA ve AA
    Last edited by Nedvedmania : 17.Şubat.2008 at 19:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de diyorum ki federasyonun yapacağı birşey yok, eğer saha şartları uygun değilse maçı hakem erteleyebilir, daha sonra federasyon toplanır ve kararı verir. Ama ilk olarak maçı hakem ertesi güne erteler. Federasyon bugün birşey yapamazdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hem ligde hem de Avrupada iddaalı olan bir takımın önüne taş koymak olur bu karar.Maç yarın oynanırsa,çünkü 2sinden birinden zarar göreceğiz ya ligde ya da Uefada.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu federasyon yarın toplanıp maçı ertelerse ne diyeceksiniz? Önceden temizleediği için Konyaspor'a tepki gösterin de federasyonun suçunu ben anlayamadım. Büyük bir olasılıkla Konyaspor da itiraz etmeyeceği için yarın oynanacak maç da ertelenir.

Federasyona neden tepki gösteriyorsunuz, ben anlayamadım, açıklayabilir misiniz?

Bu Federasyon bu olacaklari bilmiyormuydu,önlem alamazlarmiydi ?
    Kaldi ki Persembe günü Leverkusen macimiz var.Simdi diyeceksin 3 günde mac oynanilir,ne olmus ki.
    Bunun istanbula dönmesi var,futbolcular o agir zeminden sonra yorgun olacaklar,ve iskence gibi yolda iyice bitkinlesecekler.Sali günü antreman yaparlar,Carsamba günü Almanyaya ucacaklar mecburen.Persembe günü de mac var zaten.
    1 günlük antremanla Uefa kupasinda hayati bir maca cikiyoruz.Tff bunlari bilmiyor mu ? Neden ileri bir tarihe erteleyemiyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin sadece saati söyledi..Olnarda oynanısn istemişler.

Maç saati belli oldu!
    Turkcell Süper Lig'de 22. haftada Galatasaray ile Konyaspor arasında bu akşam saat 19:00'da oynanması gereken karşılaşma olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Maçın hakemi Barış Şimşek, Konya Atatürk Stadı'nda yaptığı son incelemelerin ardından bu karara vardı.
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Konyaspor - Galatasaray maçının yarın saat 13:00'te oynanacağını açıkladı.

Yanlız yarında kar bekleniyor.İnsallah takım mahsur kalmaz....Tabi bu sefer branda ile örterler...1 haftadır kar geliyor deniliyor haberleri yok..
    Yarın Konyaya fark atmak farz oldu
    Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 19:52

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün ayın 17'si ve maç yarına ertelendi.

Galatasaray Leverkusen ile 21'inde oynayacak.

Maçın ertelenmesi demek Galatasaray'ın yarında Konya'da olması demektir. Bu maç yoğun kar yağışından oynanmazsa İstanbul'a dönüş konusunda da problem olacaktır. Tam olmasada günün büyük bir bölümü yolda geçeceği düşünülürse 19'unda takım İstanbulda olacaktır. Almanya'ya maç günü gitmeyeceğine göre geriye kalıyor sadece 1 gün.

Önlemleri almıyorsunuz sonrada önemli bir maçı olan takımı bu hallere düşürüyorsunuz. Ben 3 günde 1 maç yapacağız derdinde değilim. Galatasaray veya başka takım olsun. Yeri gelirse 2 günde 1 maç yapar. Derdim daha yeni göreve gelmiş bir ekibin sorumsuzluğu ve bir takımın böyle süründürülmesidir.

Oyuncular bu maça motive olmuştu. Şimdi herşey alt üst oldu. Yarın oynanmazsa bir daha aynısı olacak. Takım yollarda sürünecek. Üstüne Leverkusen maçına doğru düzgün çalışmadan gidecektir. Acemiliklerine yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın yarına ertelenmesinide federasyona mal ettiniz ya.Bravo valla size.Hatta ileri gidip olası Leverkusen mağlubiyetini bile federasyona mal edenler var..

Serkan abi o kadar açıklama yaptı.Prosedür böyle.Zaten maç ertelenecek diyede bir durum yok.Yarın büyük ihtimal oynanır maç.He Leverkusen'ede yenilinir ve elenilirse suçu önce başkalarında değil kolay golleri atamayıp turu 2.maça bırakan Gs'li oyuncularda bulunmalı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu anlamak mı istemiyorsunuz ya saha temizlenmiş olsaydı o zaman maç oynanacaktı, buna hakem karar verir, sahayı temizlemeyenleri suçlayın o zaman.

Federasyonun yönetim kurulu ne ara toplanacak da karar verecek, yağış dün başladı, bu maç haricinde de ertelenen olmadı, demek ki temizlenebiliyomuş. Suçu temizleyemeyenlerde bulun, ben hala diyorum yarın sabah federasyon toplanır, 2 kulüp de ertelenmesini istiyorsa zaten erteler ve bir sorun kalmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben de diyorum ki federasyonun yapacağı birşey yok, eğer saha şartları uygun değilse maçı hakem erteleyebilir, daha sonra federasyon toplanır ve kararı verir. Ama ilk olarak maçı hakem ertesi güne erteler. Federasyon bugün birşey yapamazdı.
    aynı şartlar fenerbahcede olsa ulusoy başkan olsa tepkiniz ne olurdu acaba?

Bu maçın ileri tarihe ertelenmesi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Hem ligde hem de Avrupada iddaalı olan bir takımın önüne taş koymak olur bu karar.Maç yarın oynanırsa,çünkü 2sinden birinden zarar göreceğiz ya ligde ya da Uefada.
    Ne alakası var yaa.G.Saray çok büyük takım.Hiç bişey olmaz,gününde ve formda olursa bu kadroyla çıkar Konya'yı da yener,Leverkusen'ide...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yanlız yanış bir uygulama var.

Kurallara göre karar 2 saat önceden verilmesi gerekirmiş..Hakem ise 3 kere kontrol etti yani yanlış uygulama(karar acıklanmadan öncede yazdım bunu)..Kesin federasyonla irtibata gecti.
    Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 20:05

Mutlaka ileri bir tarihe ertelenmesi lazim.Anlamayiz kurallar falan.Bu takim 1 antremanla mi Leverkusen önüne cikacak ?
    Eskiden maclar ertelendiginde ileri tarihlere erteleniyordu,bu yarina erteleme kurali yeni mi cikti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    aynı şartlar fenerbahcede olsa ulusoy başkan olsa tepkiniz ne olurdu acaba?

Bu maçın ileri tarihe ertelenmesi lazım...
    Hiçbirşey çünkü maçı hakem erteliyor, yarın ki maç için tekrar söylüyorum, 2 takım da isterse ertelenir. Zaten bugün Galatasaray'ın dönme ihtimali yok, belki yarın da dönemez belli değil.

Yarın oynanacak maçı 2 taraf istemesine rağmen ertelemezse o zaman tepki gösterirsiniz federasyona.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ya 1 antrenmanla mı çıkacağız Leverkusen karşısına ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mutlaka ileri bir tarihe ertelenmesi lazim.Anlamayiz kurallar falan.Bu takim 1 antremanla mi Leverkusen önüne cikacak ?
    Eskiden maclar ertelendiginde ileri tarihlere erteleniyordu,bu yarina erteleme kurali yeni mi cikti ?
    Hayır bu yıllardır böyle. Hakem maça çıkar eğer hava şartları nedeniyle maç oynanamayacaksa maçı ertesi güne erteler. Eğer ertesi günde şartlar müsait değilse maçı iptal eder ve maçın oynanacağı tarihi federasyon belirler.

Prosedür böyledir ve yıllardır da böyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ortada 2 taraf ister istemez durumu yokki.100 kere dedik,bizim Persembe günü hayati bir Uefa macimiz var.Ya tamam ya devam maci.Ülke puanlari icin,takim icin cok önemli bir mac bu.Afersiniz ama bir Konya icin de bu macin önüne engel koyulmasi Tffnin hatasi olur.Bu mac mutlaka ileri bir tarihe ertelenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ya hala aklım almıyor nasıl bir karardır bu eğer Federasyon maçı yarın daha sonraki bir zamana ertelemezse kesinlikle eleniriz.

Federasyon ilk icraatı ile rengini belli etti arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Federasyon ilk icraatı ile rengini belli etti arkadaşlar...
    Yapmayın Allah aşkına yaaa...

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri