Evet Emrah abi sağol itiraz bilgisi için bu kadar sık maç yapılmaz saçmalık kesinlikle itirazın kabul edilmesi lazım.
Konyaspor
Galatasaray
Berabere
Evet Emrah abi sağol itiraz bilgisi için bu kadar sık maç yapılmaz saçmalık kesinlikle itirazın kabul edilmesi lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maç yarın 13 de oynanıcakmış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahu federasyon yarın toplanıp maçı ertelerse ne diyeceksiniz? Önceden temizleediği için Konyaspor'a tepki gösterin de federasyonun suçunu ben anlayamadım. Büyük bir olasılıkla Konyaspor da itiraz etmeyeceği için yarın oynanacak maç da ertelenir.
Federasyona neden tepki gösteriyorsunuz, ben anlayamadım, açıklayabilir misiniz?
"YÜCE ATATÜRK"
13' kadar ne değişcek acaba
Adnan sezgin istemiş 1 de oynanmasını NTV de demiş
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tüh beee.. maca hazirlanmistim.. cips, cola mola hazirdi![]()
B.Leverkusen macini hangi kanal veriyor?
Saat 13:00 'da Paf takımın maçı olucakmış..
Yine D-Smart galiba...
Yarın oynanmaması lazım Pazartesi maç Pazartesi akşamı İstanbuldayız.Salı günü yorgun argın 1 antrenman sonra Çarşamba Almanyaya uç.Perşembe yorgun bir şekilde maça çık Federasyon maçı ertelemeli yarından daha sonraki bir tarihe sanki çok zor Eskiden maçlar sürekli ertelenirdi bu sene ilk olacak o da aleyhimize daha sonraki bir zaman ertelenmesi lazım.
serkan abi bu Federasyona tepkimizin sebebi şu:
Maçı ertelemek kimin elinde Federasyonun onlarda yarına erteliyor başka kime kızıcaz.
Bu olanlardan mutlaka federasyonun haberi vardır. Onlarda toplanıp bu kararı vermiştir.
Bu karar sadece galatasaray için değil türkiye için zararlı.
Ya yedek kadroyla çıkıp puan kaybederiz. Yada as kadroyla çıkıp burda puan lırız ama avrupadan eleniriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leverkusen maçını normal kanal verir. D smart veremez d smart sadece samiyendeki maçları veriyor
Konya'da son durum
Konyaspor yönetimi, Galatasaray maçı öncesinde kar temizliği için saha içine yaklaşık 200 taraftar aldı. Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Konya Atatürk Stadı'ndaki yeşil saha beyaza büründü. Sabahın erken saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.
4 kepçe ve iki kamyon ile çok sayıda görevli yoğun şekilde çalışıyor. Konyaspor yönetimi, sahadaki karın temizlenmesi için gençlerden oluşan yaklaşık 200 taraftarı saha içine aldı. Taraftarlar hızlı şekilde kar temizlemeye çalışıyor(helal olsun). Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, statta inceleme yaptı. Sezgin, ''Maç oynanır mı'' şeklindeki bir soru üzerine, ''Bilmiyorum, bekliyoruz. Temizlemeye çalışıyorlar ama çok zor'' dedi.
Bu arada PAF takımları arasındaki maç, yoğun kar ağışı nedeniyle yarın 13.30'a ertelendi.
G.SARAY YARIN OYNANMASINI İSTEMİYOR...
Kar yağışı nedeniyle Konyaspor - Galatasaray maçı bugün oynanmazsa, karşılaşmanın yarına ertelenmesi bekleniyor. Ancak sarı-kırmızılılar perşembe günü deplasmandaki Leverkusen maçını ve sıkışık maç trafiğini düşünürek maçın yarın oynanmasını istemiyor. Galatasaray yönetimi maçın bugün oynanmaması durumunda ileri bir tarihe ertelenmesini isteyecek.
17.02.2008
Kaynak : DHA ve AA
Last edited by Nedvedmania : 17.Şubat.2008 at 19:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben de diyorum ki federasyonun yapacağı birşey yok, eğer saha şartları uygun değilse maçı hakem erteleyebilir, daha sonra federasyon toplanır ve kararı verir. Ama ilk olarak maçı hakem ertesi güne erteler. Federasyon bugün birşey yapamazdı.
"YÜCE ATATÜRK"
Hem ligde hem de Avrupada iddaalı olan bir takımın önüne taş koymak olur bu karar.Maç yarın oynanırsa,çünkü 2sinden birinden zarar göreceğiz ya ligde ya da Uefada.
Bu Federasyon bu olacaklari bilmiyormuydu,önlem alamazlarmiydi ?
Kaldi ki Persembe günü Leverkusen macimiz var.Simdi diyeceksin 3 günde mac oynanilir,ne olmus ki.
Bunun istanbula dönmesi var,futbolcular o agir zeminden sonra yorgun olacaklar,ve iskence gibi yolda iyice bitkinlesecekler.Sali günü antreman yaparlar,Carsamba günü Almanyaya ucacaklar mecburen.Persembe günü de mac var zaten.
1 günlük antremanla Uefa kupasinda hayati bir maca cikiyoruz.Tff bunlari bilmiyor mu ? Neden ileri bir tarihe erteleyemiyor ?
Adnan sezgin sadece saati söyledi..Olnarda oynanısn istemişler.
Maç saati belli oldu!
Turkcell Süper Lig'de 22. haftada Galatasaray ile Konyaspor arasında bu akşam saat 19:00'da oynanması gereken karşılaşma olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Maçın hakemi Barış Şimşek, Konya Atatürk Stadı'nda yaptığı son incelemelerin ardından bu karara vardı.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Konyaspor - Galatasaray maçının yarın saat 13:00'te oynanacağını açıkladı.
Yanlız yarında kar bekleniyor.İnsallah takım mahsur kalmaz....Tabi bu sefer branda ile örterler...1 haftadır kar geliyor deniliyor haberleri yok..
Yarın Konyaya fark atmak farz oldu![]()
Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 19:52
Bugün ayın 17'si ve maç yarına ertelendi.
Galatasaray Leverkusen ile 21'inde oynayacak.
Maçın ertelenmesi demek Galatasaray'ın yarında Konya'da olması demektir. Bu maç yoğun kar yağışından oynanmazsa İstanbul'a dönüş konusunda da problem olacaktır. Tam olmasada günün büyük bir bölümü yolda geçeceği düşünülürse 19'unda takım İstanbulda olacaktır. Almanya'ya maç günü gitmeyeceğine göre geriye kalıyor sadece 1 gün.
Önlemleri almıyorsunuz sonrada önemli bir maçı olan takımı bu hallere düşürüyorsunuz. Ben 3 günde 1 maç yapacağız derdinde değilim. Galatasaray veya başka takım olsun. Yeri gelirse 2 günde 1 maç yapar. Derdim daha yeni göreve gelmiş bir ekibin sorumsuzluğu ve bir takımın böyle süründürülmesidir.
Oyuncular bu maça motive olmuştu. Şimdi herşey alt üst oldu. Yarın oynanmazsa bir daha aynısı olacak. Takım yollarda sürünecek. Üstüne Leverkusen maçına doğru düzgün çalışmadan gidecektir. Acemiliklerine yazıklar olsun.
Maçın yarına ertelenmesinide federasyona mal ettiniz ya.Bravo valla size.Hatta ileri gidip olası Leverkusen mağlubiyetini bile federasyona mal edenler var..
Serkan abi o kadar açıklama yaptı.Prosedür böyle.Zaten maç ertelenecek diyede bir durum yok.Yarın büyük ihtimal oynanır maç.He Leverkusen'ede yenilinir ve elenilirse suçu önce başkalarında değil kolay golleri atamayıp turu 2.maça bırakan Gs'li oyuncularda bulunmalı..
So what?
Saike
Yahu anlamak mı istemiyorsunuz ya saha temizlenmiş olsaydı o zaman maç oynanacaktı, buna hakem karar verir, sahayı temizlemeyenleri suçlayın o zaman.
Federasyonun yönetim kurulu ne ara toplanacak da karar verecek, yağış dün başladı, bu maç haricinde de ertelenen olmadı, demek ki temizlenebiliyomuş. Suçu temizleyemeyenlerde bulun, ben hala diyorum yarın sabah federasyon toplanır, 2 kulüp de ertelenmesini istiyorsa zaten erteler ve bir sorun kalmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Yanlız yanış bir uygulama var.
Kurallara göre karar 2 saat önceden verilmesi gerekirmiş..Hakem ise 3 kere kontrol etti yani yanlış uygulama(karar acıklanmadan öncede yazdım bunu)..Kesin federasyonla irtibata gecti.
Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 20:05
Mutlaka ileri bir tarihe ertelenmesi lazim.Anlamayiz kurallar falan.Bu takim 1 antremanla mi Leverkusen önüne cikacak ?
Eskiden maclar ertelendiginde ileri tarihlere erteleniyordu,bu yarina erteleme kurali yeni mi cikti ?
Hiçbirşey çünkü maçı hakem erteliyor, yarın ki maç için tekrar söylüyorum, 2 takım da isterse ertelenir. Zaten bugün Galatasaray'ın dönme ihtimali yok, belki yarın da dönemez belli değil.
Yarın oynanacak maçı 2 taraf istemesine rağmen ertelemezse o zaman tepki gösterirsiniz federasyona.
"YÜCE ATATÜRK"
Evet ya 1 antrenmanla mı çıkacağız Leverkusen karşısına ya.
"YÜCE ATATÜRK"
Ortada 2 taraf ister istemez durumu yokki.100 kere dedik,bizim Persembe günü hayati bir Uefa macimiz var.Ya tamam ya devam maci.Ülke puanlari icin,takim icin cok önemli bir mac bu.Afersiniz ama bir Konya icin de bu macin önüne engel koyulmasi Tffnin hatasi olur.Bu mac mutlaka ileri bir tarihe ertelenmeli.
Evet ya hala aklım almıyor nasıl bir karardır bu eğer Federasyon maçı yarın daha sonraki bir zamana ertelemezse kesinlikle eleniriz.
Federasyon ilk icraatı ile rengini belli etti arkadaşlar...