1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

TÜRKİYE SÜPER LİGİ DEVRE ARASI ÖZEL RÖPORTAJI (UMUT ŞENEL)
    MUHABİR : İyi akşamlar sevgili izleyiciler.Bu akşam Devre Arası Özel programında konuğumuz 100. Yılını kutlayan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Umut Şenel. İyi akşamlar sayın Şenel.Dilerseniz hemen sorularıma geçeyim epeyce fazla çünkü.
    U.ŞENEL : İyi akşamlar.Tabi geçelim taraftarlarımız merak içindelerdir eminim.Bu röportaj onlar için zaten ( Gayet populist bir yaklaşım)
    MUHABİR : 100.Yıl kutlanıyor dedik.Sanırım futbol yönünden sönük geçiyor.En azından basındaki hatrı sayılır yazarların yorumlarından ve taraftarların tepkisinden öyle anlaşılıyor.
    U.ŞENEL : O hatrı sayılır dediğiniz kişilerin %90 I futboldan anlamayan insanlar onları fazla kale almıyorum.Futbol yönünden sadece Avrupa’da bir başarısızlık var. Lige bakarsak 5.Sırada görünüyoruz. Ama bunun sebebi şanssızlık.Sadece 1 mağlubiyetimiz var ve çok fazla beraberliğimiz var.Bu berabere biten maçların hepsinde de ezen takım bizdik ama skora yansıtamadık.
    MUHABİR : Peki bu kadar iyimsersiniz.Şampiyonluk gelecek mi? Liderle puan farkı 13 ve önünüzde 4 takım var.
    U.ŞENEL : Neden gelmesin? İlk yarı onlar 13 puan fark yapabiliyorlarsa ikinci yarıda Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün 15 puan hatta 20 puan fark atma şansı vardır her zaman. Ayrıca şu anki lider Bursaspor son yıllardaki en parlak liderler arasında. 17 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet en son hangi yıl yaşandı.Çok görülmüş bir durum değil ve bu tempoda gidemeyeceklerinden eminim. Taraftarlarımız rahat olsunlar.
    MUHABİR : Bence çok fazla iyimsersiniz. Peki transfer ne olacak?
    U.ŞENEL : Biliyorsunuz şu an kadromuzda 8 yabancı mevcut bu ne demek?Yabancı oyuncu düşünmüyoruz.Şayet sürpriz bir teklif alırsak herhangi bir oyunucumuza.O oyuncumuzun bizim için önemine göre davranırız.Ancak şu an için Türk oyunculara yöneliyoruz.Bu kesin transfer yapılacak anlamına gelmesin ama yaparsak ta en fazla 2 transfer yapacağız.
    MUHABİR : Ya Türkiye Kupası?
    U.ŞENEL : Uzun zamandır alınamamış bu kupayı bu sezon kesin alacağız.
    MUHABİR : Peki Fenerbahçe’deki geleceğinizi nasıl görüyorsunuz?
    U.ŞENEL : Eğer şampiyonluk şansım matematiksel olarak devam ettiği sürece yönetim kulüple olan ilişkimi kesmesse sezonu hiç kupa almadan tamamlayacağım kesinleşirse zaten ben istafe ederim.
    MUHABİR : Programın sonuna geldik.Son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir?
    U.ŞENEL : Taraftarlarımız benden hoşlanmıyorlar.Ancak onlara şunu söyleyebilirim.Rahat olun bana biraz sure verin ve özellikle iç sahadaki maçlarımızda protestodan kaçınıp sahadaki 11 kişiye destek olun.Sene sonu inşallah çok eğlenceli olacak.Hepinizi seviyorum ve bu büyük camiada olmaktan gurur duyuyorum.. ( Çok populist bir davranış daha )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Liderle arandaki 10 puanlık fark çok.2.yarı toparlanıp üst sıralara tırmanmalısın.
    Dostum haklısın hücum organizasyonlarımı geliştirmem gerekiyor.Nitekim sadece tek mağlubiyetim var ancak çok beraberliğim var.O berabere biten maçların istatistiklerine bakarsan çoğunda ezen takımım ama gol yok.Hücum organizasyonu geliştirmem gerekir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞOK ŞOK ŞOK!!!YAPRAK DÖKÜMÜ!!!
    Umut transfer sezonu başlar başlamaz neşteri vurdu ve Ön Libero oyuncusu Stephen Appiah'ı bedelinin daha altında bir fiyata Real Betis'e sattı.Taraftarlar ve basın şaşkın!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 2.MAÇ

Maçın Adamı : Wederson (Fenerbahçe-D/WB/AML)
    U.Şenel : Yedek ağırlıklı oynamamıza rağmen üstündük ve kazandık.Kupaya adayız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 18.HAFTA

Maçın Adamı :Diego Lugano (Fenerbahçe-SW/DC)
    U.ŞENELKısır bir maç oldu.Her şeye rağmen 3 puan önemliydi ve aldık.Mutluyuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 3.MAÇ

Maçın Adamı :Diego Lugano(Fenerbahçe-SW/DC)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 19.HAFTA

Maçın Adamı :Uğur Boral(Fenerbahçe-WB/AML)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 4.MAÇ

Maçın Adamı :Gustave Bebbe(A.Gücü-FC)

TÜRKİYE KUPASI GURUP SIRALAMASI

TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    RİKİ FENERBAHÇE'DE!!!!!!!
    Fenerbahçe Deportivo'nun 27 yaşındaki oyuncusu Riki'yi astronomik bir ücretle kadrosuna kattı.27 yaşındaki futbolcu sol kanat ve forvette oynayabiliyor.

İŞTE RİKİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 20.HAFTA

Maçın Adamı :Alex(Fenerbahçe-AMC)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL İLK MAÇ

Maçın Adamı :Deivid(Fenerbahçe-AMR/FC)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 21.HAFTA

Maçın Adamı : Diego Lugano (Fenerbahçe-SW/DC)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007-2008 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ 22.HAFTA

Maçın Adamı : Diego Lugano(Fenerbahçe-SW/DC)
    U.Şenel : Ligin en az gol yiyen iki takımı karşılaştı.Bu maç ileriki haftalar için çok önemliydi ve 3 puanı almayı başardık.Artık Şampiyonlu kelimesine daha yakın olma zamanı.Oyuncularımı kutluyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    22.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

7 haftadır kazanıyoruz 11 haftadır maç kaybetmiyoruz ve 8 haftadır gol yemiyoruz ancak hala az gol atıyoruz Devamı yarın arkadaşlar.Yorumlarınızı esirgemeyin.
    Last edited by The.Crow : 18.Şubat.2008 at 02:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri