1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Avatar Uygulaması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eğer bana diyorsan ben burada gereksiz demedimİlk mesajımda umarım olur dedim.Ancak olmuyorsada bu kadar emek var dedim,elimden geldiğince teknik detay vermeye çalıştım.

Ben avatara karşı değilim sadece neden olmuyor diyenlere bazı yerlerde site sahibinin haklı olduğu çok nokta var demek istedim.

Diğer sitelerle karşılaştırır iken diğer durumlarıda göz önüne alın demek istedim.

Umarım yanlış anlaşılmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Eğer bana diyorsan ben burada gereksiz demedimİlk mesajımda umarım olur dedim.Ancak olmuyorsada bu kadar emek var dedim,elimden geldiğince teknik detay vermeye çalıştım.

Ben avatara karşı değilim sadece neden olmuyor diyenlere bazı yerlerde site sahibinin haklı olduğu çok nokta var demek istedim.

Diğer sitelerle karşılaştırır iken diğer durumlarıda göz önüne alın demek istedim.

Umarım yanlış anlaşılmadım.
    Şahıslara özel söylemedim. Bende yanlış anlaşılmak istemem. Ancak dediğim gibi çoğunlukla bu tarz bir anlayışın hakim olduğu dikkatimi çekti.

Tabi ben işin şu kısmındayım. Acaba biz gerçekten çok gereksiz işlerle mi uğraşıyoruz.

Strese girdim vallahi.

Mesaj Yetkileri