1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Genel Eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    Arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım, 8.02 yle yeni oyun açtım Süper Kupa maçında 6+2 kuralı işlemedi, bu kural Süper kupa'da geçerli değil mi? Sonuçta 2007 Ağustos'ta hala eski yabancı sayısı geçerliydi. 2007 yılından sonraki süper kupa maçlarından itibaren mi geçerli olacak? Ufak bir detay ama düzeltilmesi gerekebilir diye düşündüm..
    Turkiye kupasi ve Super kupa icin 6+2 kuralini yapmayi unuttu SI. Yine beta test yapma sansi buldugumuzda ilk is olarak bunu belirttik hata olarak ancak 8.0.2 surumune yetismeyecegi belirtildi. Eger finansal sorunlari duzeltecek bir yama cikarsa buyuk ihtimalle bu sorun da duzeltilmis olarak cikacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turkiye kupasi ve Super kupa icin 6+2 kuralini yapmayi unuttu SI. Yine beta test yapma sansi buldugumuzda ilk is olarak bunu belirttik hata olarak ancak 8.0.2 surumune yetismeyecegi belirtildi. Eger finansal sorunlari duzeltecek bir yama cikarsa buyuk ihtimalle bu sorun da duzeltilmis olarak cikacak.
    Cevap için teşekkür ederim. Sorunu düzeltmiyorlarsa neden test yaptırıyorlar anlamıyorum Ağız tadıyla oynattırmıyorlar şu oyunu. 8.02 bence çok iyi olmuş. Bence 2009 mükemmele yakın olacak..

Mesaj Yetkileri