1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Tek Kale Maç

Hybrid View

bu nasıl taktik anlatmak arkadaş..bi diziliş falan koyar insan..kadronu koysaydın.sadece link bu maçlarımda bu demekle bence iyi etmemişsin..biraz böyle denesen bence daha fazla kişi bu taktikle ilgilenebilir..en başta ben..

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    bu nasıl taktik anlatmak arkadaş..bi diziliş falan koyar insan..kadronu koysaydın.sadece link bu maçlarımda bu demekle bence iyi etmemişsin..biraz böyle denesen bence daha fazla kişi bu taktikle ilgilenebilir..en başta ben..
    Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.Bloodstar bey kardeşim kadro da diziliş te yukardaki eklentilerde var.Url olarak koyduğumda resimler kullandığım kafedeki bilgisayarlarda görünmüyor.Normalde görünüyormu bilmiyorum.O yüzden eklenti olarak koydum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar taktiğin zayıf noktalarında düzenlemeler yaptım.Çok daha mükemmel bir hale geldi.İlk yazımda böyle giderse oynamayı bırakırım diye yazmıştım çünkü aldığım olağan dışı başarılar sıkmıştı.Zaten benim Football Manager oyunlarındaki gördüğüm en önemli zaaf, hata, yanlış ne denirse işte çok kolay olması ve oyundaki mantıksal hataların çok olması dolayısıyla gerçekçi olmaması.Demek istediğim bir insan ne kadar mükemmel olursa olsun ne kadar iyi imkanlara sahip olursa olsun 4 sezon sonunda 3. Ligdeki Yozgatspor'u alıp UEFA' da oynatamaz.5. sezonumda ilk yarı biterken şampiyon olacağım belliydi.Bir de Türk kulüplerinin inanılmaz derecedeki finansları da oyun zevkimi tamamen söndürdü.Hazır 8.0.2 de çıkmışken bir de onu deneyeyim dedim ve Galatasaray'la yeni bir oyuna başladım.Gerçi onda da finans sorunu varmış ama ne yapalım artık turksportalın yamasıyla idare edeceğiz artık.Taktiği Galatasaray'da da geliştirip sonuçları paylaşırım.Taktğin düzenlenmiş hali yukarda.
    Last edited by yorumsuz1i : 19.Şubat.2008 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri