Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Özer Hurmaci

Default Özer Hurmaci

Oyuncu Bilgileri Oyuncu adı : Özer Hurmacı Oynadığı takım adı : Ankaraspor Mevkii : Orta Saha Doğum tarihi : 20.11.1986 Uyruk : Almanya Boy : 174 cm Kilo : 70 KgAlex, Lincoln, Ricardinho derken, gözümüzün önünde oldukları halde kendi Alexlerimiz’i unutuyoruz bazan ya da onlar kendilerinden bekleneni veremeyip kayboluyorlar “bir zamanlar umut vaâd eden futbolcular çöplüğü”nde.
    Ankarasporlu Özer Hurmacı, işte o kaybolmamasını umduğumuz yeteneklerden biri.
    Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Özer Hurmacı, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Almanya’nın Kassel takımından Keçiörengücü’ne gelen oyuncu, bir yıl sonra da Ankaraspor’a transfer olmuş. Özellilkle 2006-07 sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken Özer, bu sezon boyunca toplam 29 lig maçında görev alarak, iki de gol attı. Özer genellikle sağ kanatta hücuma yönelik oynuyor.
    Videoda görüldüğü gibi, bileklerine çok hakim olan ve oyunu çok iyi okuyan bu heyecanlı genç; eğer önceki abileri gibi sönmezse, Türk futbolunun dünyaca tanınacak yıldızlarından biri haline gelebilir.

Muhteşem Bir Video

http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo

İzlemenizi Öneririm Çocugun Kumaşı Bayagı Kaliteli

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gerçekten iyi bir oyuncu. Gelecekte Avrupa'ya gidemeyebilir ama pas vermeden oynadığı için.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yetenekli bir oyuncu, insallah ilerleyen zamanda cok iyi bir futbolcu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın yeni yıldızı. Bildiğim kadarıyla Ankaraspor'da kiralık oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır, henüz bonservisi Galatasaray'da değil. Şöyle bir anlaşma yaptılar:
    GS, Emre Aşık, Orhan Ak ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık verecekti, Özer de sonraki sezon normalden düşük bir parayla GS'ye gidecekti.

Yalnız Necati Ankaraspor'dan ayrıldığı için bu anlaşma yatabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Hayır, henüz bonservisi Galatasaray'da değil. Şöyle bir anlaşma yaptılar:
    GS, Emre Aşık, Orhan Ak ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık verecekti, Özer de sonraki sezon normalden düşük bir parayla GS'ye gidecekti.

Yalnız Necati Ankaraspor'dan ayrıldığı için bu anlaşma yatabilir...
    Ankaraspor ve Necati birlikte anlasip, kontrati iptal ettiler.

Türkiye'de geleceğin Messi'si...Diyorl

Del Piero_10 Misafir

Geleceğin Messi'sinin aslından 1 yaş büyük olması ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım oyuncusu olmayan , 1 2 hareket dışında özellii olmayan bi oyuncu.Büyük takımlara yar olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Geleceğin Messi'sinin aslından 1 yaş büyük olması ilginç.

Yetenekli birisi ama ilerde en fazla bir yattara olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post

Yattara'yı bırak, ilk 11 e girerse iyi . Çok şey beklemiyorum Özer'Den en fazla Türkiye'de ses getirir o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

H.şaş özer arda lincoln oynarsa bi arada rakip sarhoş olur valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post

bırak yattara o olsun. Saçamlayın beyler yattara ne ki şu anda.

Bu arada sanki kıskançlık seziyorum bazılarından..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Yattara'yı bırak, ilk 11 e girerse iyi . Çok şey beklemiyorum Özer'Den en fazla Türkiye'de ses getirir o kadar.
    Futboldan pek çakmıyoruz heralde. Ya da Özer'i hiç izlememişiz.
    Özer'in yetenekleri ortada, iyi kullanırsa Messi'nin Türkiye çapında olanı çıkar, iyi kullanamazsa Hasan Şaş kadar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

1-2 sene önce başlasaydı büyük kulüpte oynamaya daha da iyi olurdu.Umarım ileride ülkemizi hem Milli Takım'da hemde Avrupa'da en iyi temsil edebilecek biri olur.

Video linkine basınca böyle bir şey çıkıyor ;

This video is no longer available due to a copyright claim by DIGITURK

Gelecek vaad eden bir futbolcu.İnşallah ilerde büyük kuluplerde oynar.

[YOUTUBE]IauuQpouW9o[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok yetenekli ardadan daha iyi oyuncu olabilir ileride İngiltereye gider Tuncay gibi ama o daha düşük takımlara örn: BOlton
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Futboldan pek çakmıyoruz heralde. Ya da Özer'i hiç izlememişiz.
    Özer'in yetenekleri ortada, iyi kullanırsa Messi'nin Türkiye çapında olanı çıkar, iyi kullanamazsa Hasan Şaş kadar olur.
    Futboldan çakıyoruz canım hemde çok. Bi bak bakayım etfrafına Yabancı futbolcu kaynıyor.

Bu adam Türkiye'de oynarsa kaybolur gider. 11'e giremez. Neden diyeceksin. Yabancı kaynıyor.

Bak Semih'e kayboldu gitti. Bu avrupada oynamış olsa kimbilir nerelerde olurdu Sadece Semih değil bir çok örnek var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"G.Saray'da başarılı olacağım"

Ankaraspor'a kiralık olarak verilen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak karşılığında sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı konuşalan genç yetenek Özer Hurmacı, Sporx'in sorularını yanıtladı. Kendine olan güveni ile dikkat çeken Hurmacı, maçlarda sahanın en iyi isimlerden biri olmasına karşın, basında hakkında yorum yapan kişilerin bile saha dışında kendisini tanımamasından ise şikayetçi. Genç oyuncunun, Galatasaray'a transferi gerçekleştiği takdirde ise başarılı olacağına dair inancı tam.

- Özer senden ilk yarının kısa bir değerlendirmesini alabilir miyiz?

"İlk yarıya kötü başladık ve istediğimiz yerde bitiremedik. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Final havasında geçecek maçlar oynayacağız ve psikolojik olarak bu maçlara hazırız. Bireysel olarak ben dahil takım arkadaşlarım performanslarını artırırsa, bu kötü durumdan rahat bir şekilde kurtulacağımızı düşünüyorum."

- Ankaraspor'da ismi ön plana çıkan oyunculardan birisin...
    "Ligin ilk yarısında tam olarak istediğim performansı sahaya yansıtamadım, ikinci yarıda her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum."

"BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM"

- Özer'in artı ve eksi özellikleri neler?

"Ben tam bir orta saha oyuncusuyum. Kanatlarda da oynayabiliyorum ama özüm orta saha. Forvete dönük ya da defansa dönük iki yönlü olarak orta sahada görev yapabiliyorum, açıkçası kanatlarda verimsiz oluyorum. Kanatlarda oynadığım zaman mutlu olmuyorum, seyircilere de iyi bir Özer izlettiremiyorum. Orta sahada oynadığım zaman ise kendimi buluyorum. Gerçek bölgemde skora da katkıda bulunabiliyorum. Defansif yönümün Türkiye'ye geldiğim dört yıldan beri çok fazla geliştiğini görüyorum. Artık yavaş yavaş daha büyük hedeflere hazır olduğumu hissediyorum."

- Almanya'da hangi takımın altyapısında yetiştin?

"Alman 3. Ligi takımlarından Cassen'in altyapısında yetiştim. Burada iyi bir eğitim aldım, Türkiye'de de uyum sürecimi atlattım. Aykut Kocaman'ın bende çok büyük bir emeği var. Özer'i Özer yapan Aykut Hoca oldu. Hikmet Hoca'yla da çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah buradaki sezonu iyi bir şekilde tamamlayarak, gelecek sezon büyük bir takımın oyuncusu olmak istiyorum. Galatasaray işi olursa da bu Galatasaray için ve benim için büyük bir kazanç olacaktır."

- Maçlarda ve idmanlarda seni özellikle takip ediyorum. İki ayağını da iyi kullanıyorsun, şutların da çok etkili...
    "Evet kendimi bugüne kadar elimden geldiğince geliştirdim, inşallah bu yeteneklerimle hedeflerime ulaşacağım."

"G.SARAY'DA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"

- Galatasaray orta sahasına baktığın zaman forma bulma şansını nasıl görüyorsun?
    "Benim özgüvenim tam ve rekabeti çok seviyorum. Bir takımdaki oyuncular ne kadar iyi olursa ben de o kadar iyi performans sergilerim. Bunu da inşallah seneye göreceğiz. Büyük takımda daha çok topla oynama fırsatı yakalayacağım, daha çok atak yapan taraf olacağız ve bu tarz oyunlarda daha çok yeteneklerimi sergileyebileceğim. Büyük hedefleri olan Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum."

- Galatasaray ile ilgili Necati, Orhan ve Emre’den bilgi alıyor musun?

"Necati, Emre ve Orhan abi sağolsun bana her konuda akıl veriyorlar. Beni şimdiden büyük takıma hazırlıyorlar, büyük takım atmosferini, neler yapmam gerektiğini söylüyorlar. İdmanlarda ve maçlarda bana yardımcı oluyorlar. İkinci yarıda bu üç önemli isimden Ankaraspor'un daha çok faydalanacağını düşünüyorum. İlk yarıda şanssız günler yaşadılar."

"HEDEFİM AVRUPA ŞAMPİYONASI"

- Milli Takım ile ilgili neler söyleyeceksin?

"Ümit Milli Takım'ın banko futbolcuları arasındayım, tabii ki A Milli Takım'da da forma giymek istiyorum. Ligin ikinci yarısında gösterilen performansları Fatih Hoca'nın değerlendireceğini düşünüyorum ve Milli Takım ile birlikte Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum. Fatih Hoca, Milli Takım’a oyuncu seçerken Galatasaray, Fenerbahçe ya da Ankaraspor arasında ayrım yapmıyor. Beni de iyi performans göstereceğim takdir de Ankaraspor'dan çağıracağını düşünüyorum. 21 yaşındayım Ümit Milli Takım'da da oynuyorum, ama benim yaşımda birçok oyuncu hem takımını hem de milli takımını sırtlayacak performansı gösterebiliyor. Ben de kendimi o seviyede görüyorum.

- Sezonun ilk yarısı ile ilgili olarak soracağımız birkaç soruyla röportajı noktalamak istiyoruz.
    “Elbette.”

-Ligin ilk yarısında sana göre en iyi performansı gösteren kaleci kimdi?
    "Sakatlık yaşayana kadar bizim kalecimiz Ufuk."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren defans oyuncusu kimdi?
    "Roberto Carlos."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren orta saha oyuncusu kimdi?
    "Yusuf Şimşek."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren forvet oyuncusu kimdi?
    "Semih Şentürk."

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Futboldan çakıyoruz canım hemde çok. Bi bak bakayım etfrafına Yabancı futbolcu kaynıyor.

Bu adam Türkiye'de oynarsa kaybolur gider. 11'e giremez. Neden diyeceksin. Yabancı kaynıyor.

Bak Semih'e kayboldu gitti. Bu avrupada oynamış olsa kimbilir nerelerde olurdu Sadece Semih değil bir çok örnek var.
    Sevgili arkadaşım, millet çıkıp ta yabancı sınırını kaldırırsa bu ve bunun gibi çocuklar kaybolup gider tabi. Ayrıca, 11'e giremez, yabancı kaynıyor demişsin. Galatasaray'da devamlı oynayan, yeri doldurulamayacak yabancı oyuncu yok şu anda. Song'a 1. devre takımın kralı diyenler, 2. devrede Emre gelince oynamasa da olur diyor. Lincoln sürekli sakat. Barusso'nun kendisini kanıtlaması gerekli. Linderoth sezonu kapattı. Bouzid ve Carrusca yedek kulübesinin gülü oldu. Nonda da bazen oynuyor bazen oynamıyor. Her takımda aynı tip, yüekli oyuncular olursa yabancılar için sınır kapısına taksi tutulur. Neyse konunun dışına daha fazla çıkmayayım, Özer'in yetenekli bir gencimiz olduğu ortada bence. Daha önce örneklerini gördüğümüz üzere, yeteneğinin üzerine eklemeyip Hasan Şaş gibi olmazsa, sürekli bir performans gösterebilirse, en az Arda kadar faydalı olur takıma.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Özer kaliteli bir topcu gs'ye gelecegini biliyordum.Ama Ankaraspor yönetimi Özer'i gs'ye vermiyeceklerini söyledi ve ödenmemiş paraları bahane etti.Eger bu cocuk gs'ye gelmezse üzülürüm...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Yurt içinde takımda en çok görmek istediğim oyunculardan biriydi ve de geldi.Çok ümitliyim Özer'den...

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Çok yetenekli ardadan daha iyi oyuncu olabilir ileride İngiltereye gider Tuncay gibi ama o daha düşük takımlara örn: BOlton
    puhaha bu yoruma ne gülünür vallahi. özer, hangi yönüyle arda'dan daha üst düzey, söyler misin çok bilen kardeşim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    puhaha bu yoruma ne gülünür vallahi. özer, hangi yönüyle arda'dan daha üst düzey, söyler misin çok bilen kardeşim ?
    İleride demiş zaten.İleriye yönelik tahmin yapmanın ne sakıncası var anlamadım?Fenerbahçe'ye geldi diye iler Arda kadar iyi olmayacak diye bir şey yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Arda'dan daha iyi olabilir demiş zaten. İyi dememiş. Bence de Arda seviyesine gelme potansiyeli mevcut Özer'de.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

teknik anlamda ardayı yakalayabilir ama arda ondan mental ve kafa olarak çok önde ben bu yüzden yakalamasını zor görüyorum çünkü arda çok tecrübeli oldu avrupa gs falan 30 kadar a milli oldu.

özerde kaliteli yetenkli ve teknik kapasitesi olan bir oyuncu milli takımda ardanın yanına gidebilir göstereceği iyi performansla.

Enterokinaz Misafir

özer bu sene asist kralı oldu. iyi bir futbolcu ama arda'nın şu anki seviyesi çok daha fazla. mental olarak arda gerçekten çok önde, bu sene takımda kaptanlığı alabilir.

fener'de forma şansı bulur ve iyi değerlendirirse, türk futboluna büyük armağan olur. ancak arda'nın da gelişim süreci mevcut olduğundan ve devam ettiğinden, her daim özer'den iyi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çok yetenekli ve bunun yanında fiziksel özellikeli itibariyle geleceğin en büyük türk yıldız adaylarından.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Büyük gelecek vaad ediyor, umarım sakatlığını kısa sürede atlatır. Bu sezonun ilk yarısı iyi bir performans beklemiyorum ameliyatından dolayı.

Birde ilk mesajda ki bilgiler değiştilirse sevinirim. Artık Fenerbahçe'de oynuyor.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri