Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

6 20.00%
  • Galatasaray

19 63.33%
  • Berabere

5 16.67%
1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Konyaspor - Galatasaray

Hybrid View

ugur sezonu kapamis hayirli olsun serkan sen gulmeye devam et saha yuzunden futbolcular kaydi ve dizleri carpisti izledin mi maci ya konusuyorsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mac tarihini degistirme federasyonun yetkisindedir bilincsizce yorumlar yapmayin 15gun once belli oluyor Allahin emri mi bu? ctesiye alinamiyor mu komik yani
    Last edited by Burak Duran : 18.Şubat.2008 at 16:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ugur sezonu kapamis hayirli olsun serkan sen gulmeye devam et saha yuzunden futbolcular kaydi ve dizleri carpisti izledin mi maci ya konusuyorsun
    Evet izledim maçı, Batista'nın o hareketini ve diğer sert girdiği hareketleri de gördüm. Zamanında bilerek Rıdvan'ın ayağını kırmadılar mı? Yani sakatlık olacaksa her şartta olur.

Formda genç bir oyuncunun sakatlanması tabii ki üzücü bir durum ama düzgün sahada da oyuncular sakatlanabiliyor, Batista yine birini sakatlardı diyorum. Her buzlu sahada maç oynanmayacaksa maçlar nasıl oynanacak diyorum?

Maç cumartesi olsa, saha önceden temizlense ve bugünkü hale gelmiş olsa ve yine aynı sakatlık olsa, suç yine mi federasyonun olacaktı? Şanssızlık bence.

Ayrıca zor şartlarda alınmış galibiyete de gölge düşürmeyelim, oyuncuların hakkını verelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Evet izledim maçı, Batista'nın o hareketini ve diğer sert girdiği hareketleri de gördüm. Zamanında bilerek Rıdvan'ın ayağını kırmadılar mı? Yani sakatlık olacaksa her şartta olur.

Formda genç bir oyuncunun sakatlanması tabii ki üzücü bir durum ama düzgün sahada da oyuncular sakatlanabiliyor, Batista yine birini sakatlardı diyorum. Her buzlu sahada maç oynanmayacaksa maçlar nasıl oynanacak diyorum?

Maç cumartesi olsa, saha önceden temizlense ve bugünkü hale gelmiş olsa ve yine aynı sakatlık olsa, suç yine mi federasyonun olacaktı? Şanssızlık bence.

Ayrıca zor şartlarda alınmış galibiyete de gölge düşürmeyelim, oyuncuların hakkını verelim.
    avrupa maci var avrupa hani lig degil avrupa turkiyenin temsil edildigi yer bilmem anliyormusunuz her buzlu sahada oynatilmaz demiyoruz ama onumuzde bir mac var ve bu maci oynatmicaksin kardesim bu hangi takimin maci olursa olsun avrupa maci varsa oynatmicaksin. yine ayni sakatlik olmazdi batista diger pozisyonlarda bicti ama farkindaysan o pozisyonda hakem faulu konya lehine verdi orda zemin yuzunden iki futbolcu kaydi ve dizleri ccarpisti yani batista orda bisi yapamazdi... biraz gercekleri gorun istediginiz federasyon geldi diye boyle yapmayin

Mesaj Yetkileri