Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

6 20.00%
  • Galatasaray

19 63.33%
  • Berabere

5 16.67%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 330 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Konyaspor - Galatasaray

Konya´yi yenmemiz,liderligimizi devam etmemiz sevindirici ama ben hala üzüntülüyüm.Ugur ve Topal sakatlandi bu macta.Yani Tff bunlari düsünmeliydi,önümüzde cok önemli bir Leverkusen maci vardi,erteleseydi maci kötü mü olurdu ?

Neyse,engellere inat yola devam ediyoruz. (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazanmamız iyi oldu.Zemin zaten kötü.1-0 olsun bizim olsun.Ümit Karan'ı hala çözemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu Batista'nın sert girip Uğur'u sakatlamasını bile federasyona bağlayanlara sadece gülüyorum.

Saha güzel olsa Batista o şekilde sert girmeyecek miydi? Servet sert girdi güzel zeminde ve formda Semih'i sakatladı. Belki Kezman'dan formayı bir daha alamayacak Semih, orada sert girmek normal oluyor da Batista sert girip Uğur'u sakatladı diye suç federasyonun olacak ilginç!!! Batista doğru yaptı demiyorum ha, bu tür sert giren, sakatlamaya dönelik hareket yapanlara izin verilmemeli.

O kadar isyan ettiler, bence Leverkusen'i de eleyecek Galatasaray ve o kadar isyan boşuna olacak. Maçta Konyaspor birşey yapamadı, Galatasaray istediği gibi oynadı, pozisyonlara da girdi ve birini de değerlendi 3 puanı alarak lider olarak haftayı kapattı. Tebrikler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda'nı sarı kart cezalısı olmasına üzülmedim..Umarım Topal'da,Ugur'da sorun yoktur..İki oyuncuda sistemin en önemli oyuncuları..

Batista en az 5 kere sert müdahale yaptı hakem tek sarı cıkarmadı...Her pozisyonda batista biçerek geliyor..

Umarım istanbula sag salim geliriz..Spiker bile dedi biz acaba nasıl istanbula gidecez diyorlar..Federasyon düsünsün artık..

Mümkünse bu maçta o kötü oynadı bu kötü oynadı elestirmeyelim..Buzda dans bitti

Galatasaray tek idman yapıp Almanyaya gidecekmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Uğur'un Leverkusen maçında oynamasının zor olduğu söyleniyor.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mehmet Topal yine sahanın her zamanki gibi en iyi oyuncusuydu. En iyi oyuncularından biri demiyorum en iyi OYUNCUSU diyorum. Bu adam gerçektende muhteşem bi libero yahu. Biraz daha tecrübelensin Türkiye'mizin en iyi liberosu olur.

Uğur'un sakatlanması ise çok kötü olur. Leverkusen maçında oynayamayacak. Batista resmen ayağını kırdı. Çok kötü bir sahne olmuştu. Topal ise umarım birşey olmaz o adama şuan o adam bizim en iyi oyuncumuz ve Leverkusen maçında en çok güvendiğim adam olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uğurun Dizinde Kırık Şüphesi Varmış. Eğer Kırıksa 8-9 Hafta Yokmuş..Genç bir çocugu bitirdiler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

uğur sahalardan 8-10 hafta uzak kalabilirmiş kırık varsa dizinde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazanmak o bu önemli degil.Kazandık diye yönetimin susmaması lazım. Oynattılar macı 2 oyuncumuz dizinden sakatlandı. 2 sakatlık galibiyetten daaha önemli. Sakatlık federasyona mı baglanır vs vs ?? Elbette baglanır. sen buz pistinde mac oynamaya izin verirsen, o sahada sakatlanan oyuncuların hesabını vermek zorundasın. 3 puan önemli degil, önemli olan 2 oyuncumuzun sakatlanmış olması hem de dizden. Diz sakatlıkları en tehlikeli saakatlıklar. Umarım tehlikeli bir durum yoktur ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ligtv bahri havadır söyledi:

Ugur'un dizinde kırık varmış...
    Mehmet topal:Yan baglarında esneme varmış..
    Bitirdiler gençleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaşlar Topal gerçektende sakatlandı mı ? Onunla ilgili kimse açıklama yapmamış. Yani durumu pek vahim görünmüyordu sahadan çıkarken. Bilgisi olan ?

12. Default

ŞANSSIZLKIK+ŞANS=ŞANS
    Hakan Şükür o kadar gol kaçırdıkı tam net 4 pozisyonu var tam maç gidiyor dedim sahneye maçın yıldızı çıktı ÜMİT KARAN.....

MAÇDA DAKİKA 93
    Konuyasporlu oyuncu topu aldı vurdu tam top gol olcakken sahneye yine ÜMİT KARAN çıktı Ve top Ümite vurarak korner oldu hakemde maçı bitiren düdüğü çaldı....

MAÇIN YILDIZI
    Maçın yıldızı ÜMİT KARAN hem gol attı hem orta sahaya yardım etti hem pres yaptı hem defansa yardım etti.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kazanmak o bu önemli degil.Kazandık diye yönetimin susmaması lazım. Oynattılar macı 2 oyuncumuz dizinden sakatlandı. 2 sakatlık galibiyetten daaha önemli. Sakatlık federasyona mı baglanır vs vs ?? Elbette baglanır. sen buz pistinde mac oynamaya izin verirsen, o sahada sakatlanan oyuncuların hesabını vermek zorundasın. 3 puan önemli degil, önemli olan 2 oyuncumuzun sakatlanmış olması hem de dizden. Diz sakatlıkları en tehlikeli saakatlıklar. Umarım tehlikeli bir durum yoktur ortada.
    İnşallah tehlikeli bir durum yoktur, cevap hakkı sanırım bana doğuyor. Kayıp düşüp sakatlananlar bir nebze ama dün Ankara'da oynanan Trabzon maçında zemin daha buzluydu ve karlıydı, o maçı da sakatlık olabilir diye oynatmasaydı o zaman federasyon?

Uğur'a üzüldüm ama saha düzgün olsa da Batista bugün birilerini sakatlayabilirdi? O zaman ben de eski federasyonu suçuluyorum neden Servet'in Fenerbahçe maçında oynamasına izin verdiler ve Semih'i sakatladı? Bu dediğim ne kadar mantıksız geliyor değil mi?

Federasyon maçı cumartesi koyabilirdi ama maçı pazara koyan bu federasyon değil, 15 gün önce neredeyse belli oluyor bu tarihler, o nedenle Ulusoy federasyonuna yüklenin maç neden pazar diyorsanız.
    "YÜCE ATATÜRK"

ugur sezonu kapamis hayirli olsun serkan sen gulmeye devam et saha yuzunden futbolcular kaydi ve dizleri carpisti izledin mi maci ya konusuyorsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mac tarihini degistirme federasyonun yetkisindedir bilincsizce yorumlar yapmayin 15gun once belli oluyor Allahin emri mi bu? ctesiye alinamiyor mu komik yani
    Last edited by Burak Duran : 18.Şubat.2008 at 16:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Buyrun burdan yakın. Zaten 1 sağ bekimiz vardı adam gibi oda gitti. İnşallah Barusso denildiği gibi sağ bek oynayabiliyodur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ugur sezonu kapamis hayirli olsun serkan sen gulmeye devam et saha yuzunden futbolcular kaydi ve dizleri carpisti izledin mi maci ya konusuyorsun
    Evet izledim maçı, Batista'nın o hareketini ve diğer sert girdiği hareketleri de gördüm. Zamanında bilerek Rıdvan'ın ayağını kırmadılar mı? Yani sakatlık olacaksa her şartta olur.

Formda genç bir oyuncunun sakatlanması tabii ki üzücü bir durum ama düzgün sahada da oyuncular sakatlanabiliyor, Batista yine birini sakatlardı diyorum. Her buzlu sahada maç oynanmayacaksa maçlar nasıl oynanacak diyorum?

Maç cumartesi olsa, saha önceden temizlense ve bugünkü hale gelmiş olsa ve yine aynı sakatlık olsa, suç yine mi federasyonun olacaktı? Şanssızlık bence.

Ayrıca zor şartlarda alınmış galibiyete de gölge düşürmeyelim, oyuncuların hakkını verelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

17. Default

Konyalı oyuncularında tebrik etmek lazım çok sert oynadılar oyuncularımız ayaklarını yerden kestiler....Bu kadar sert ve açık futbola rağmen atak yapmakta zorlandılar oynun belirli bölümlerinde çıktılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İnşallah tehlikeli bir durum yoktur, cevap hakkı sanırım bana doğuyor. Kayıp düşüp sakatlananlar bir nebze ama dün Ankara'da oynanan Trabzon maçında zemin daha buzluydu ve karlıydı, o maçı da sakatlık olabilir diye oynatmasaydı o zaman federasyon?

Uğur'a üzüldüm ama saha düzgün olsa da Batista bugün birilerini sakatlayabilirdi? O zaman ben de eski federasyonu suçuluyorum neden Servet'in Fenerbahçe maçında oynamasına izin verdiler ve Semih'i sakatladı? Bu dediğim ne kadar mantıksız geliyor değil mi?

Bu dediklerine inanarak söylüyorsan zaten pek diyecek birşey bulamıyorum. Maçın gününde önlem alınmaması yanlış, hakemin tavrı yanlış, federasyonun sessiz kalması yanlış, şartların ne olduğu bilinmeden maçı ertesi güne ertelemek yanlış, heleki bu takımlardan birinin Avrupa maçı varsa yanlış, yanlış yanlış yanlış

Şimdi milyonlarca yanlış yapılmış ve Trabzon maçıyla aynı mı bu?

Birde üstüne Batista tabiri caizse biçerdöver çıktı. Şansımıza bak diyoruz.

Yaziklar olsun Batista´ya,kiniyoruz onu buradan.Eski bir Galatasarayli futbolcu Galatasaray düsmani gibi oynadi,futbol oynasin,iyi oynasin sözümüz olmaz ama adam maca futbolcularimizi sakatlama parolasiyla girmisti,nitekim de basarili oldu.

Bu macin bu hallere getiren Federasyondur,Konya yönetimidir.Onlarda cok büyük suc var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Buyrun burdan yakın. Zaten 1 sağ bekimiz vardı adam gibi oda gitti. İnşallah Barusso denildiği gibi sağ bek oynayabiliyodur.
    İnşallah yoksa iş yaş.

21. Default

"Hiç merak etmesinler"

Konyaspor maçından sonra LİG TV'ye konuşan Adnan Sezgin "Bizi bu koşullara zorlayanlar hiç merak etmesin biz Leverkusen'i yenerek turu geçeceğiz ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" açıklamasını yaparak Federasyon'a bir mesaj gönderdi.
    Konyaspor maçında galip geldiklerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Sezgin İstanbul'a nasıl döneceklerini de paylaştı. B.Leverkusen maçı için hazırlıklarında geç kalmamak isteyen G.Saray'da Sezgin karayoluyla Ankara'ya gideceklerini ve oradan duruma göre en erken şekilde uçakla İstanbul'a ulaşacaklarını söyledi.

Adnan Sezgin maçta sakatlanan Uğur'un sakatlığının ciddi olduğunu ve net bilginin İstanbul'a döndükten sonra verileceğini kaydetti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

olan olmuş federasyon kına yaksın... Ugur sezonu katmış . Bi gencin yıkılışı BRAVO !!

Evet izledim maçı, Batista'nın o hareketini ve diğer sert girdiği hareketleri de gördüm. Zamanında bilerek Rıdvan'ın ayağını kırmadılar mı? Yani sakatlık olacaksa her şartta olur.

Formda genç bir oyuncunun sakatlanması tabii ki üzücü bir durum ama düzgün sahada da oyuncular sakatlanabiliyor, Batista yine birini sakatlardı diyorum. Her buzlu sahada maç oynanmayacaksa maçlar nasıl oynanacak diyorum?

Maç cumartesi olsa, saha önceden temizlense ve bugünkü hale gelmiş olsa ve yine aynı sakatlık olsa, suç yine mi federasyonun olacaktı? Şanssızlık bence.

Ayrıca zor şartlarda alınmış galibiyete de gölge düşürmeyelim, oyuncuların hakkını verelim.
    avrupa maci var avrupa hani lig degil avrupa turkiyenin temsil edildigi yer bilmem anliyormusunuz her buzlu sahada oynatilmaz demiyoruz ama onumuzde bir mac var ve bu maci oynatmicaksin kardesim bu hangi takimin maci olursa olsun avrupa maci varsa oynatmicaksin. yine ayni sakatlik olmazdi batista diger pozisyonlarda bicti ama farkindaysan o pozisyonda hakem faulu konya lehine verdi orda zemin yuzunden iki futbolcu kaydi ve dizleri ccarpisti yani batista orda bisi yapamazdi... biraz gercekleri gorun istediginiz federasyon geldi diye boyle yapmayin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sağlık Raporu: Uğur Uçar ve Mehmet Topal

Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Uçar ve Mehmet Topal'ın diz bölgelerindeki sakatlıklar Galatasaray'ın İstanbul'a dönüşünde çekilecek olan MR'lar netincesinde netlik kazanacaktır.

Resmi sitede bu açıklama var. Sezonu kapattığından eminmisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu dediklerine inanarak söylüyorsan zaten pek diyecek birşey bulamıyorum. Maçın gününde önlem alınmaması yanlış, hakemin tavrı yanlış, federasyonun sessiz kalması yanlış, şartların ne olduğu bilinmeden maçı ertesi güne ertelemek yanlış, heleki bu takımlardan birinin Avrupa maçı varsa yanlış, yanlış yanlış yanlış

Şimdi milyonlarca yanlış yapılmış ve Trabzon maçıyla aynı mı bu?

Birde üstüne Batista tabiri caizse biçerdöver çıktı. Şansımıza bak diyoruz.
    Bir öncemi mesajımda yazdım maç cumartesi oynansaydı aynı şartlarda(saha ve hava) ve aynı sakatlık olsaydı ne diyecektiniz?

Burak o zaman Galatasaray ilk açıklandığında itiraz etseydi. Leverkusen maçları 3 aydır belli tarihi, maçımızı cumartesi koyun diyebilirdi Ulusoy federasyonuna. Son güne kadar neden bekledi?

Neyse ben son kez tebrik ediyorum, sizi de anlıyorum ama fanatikliği biraz kenara bırakabilsek daha hoş olur, belki aynı durumda Fenerbahçe olsa ben de çok kızgın olurdum, bu şekilde eleştirilerde bulunurdum, bilemem.

Ve konuyu daha da baltalamak istemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ugur Ucar tam da kendini göstermisti,beklenen patlamayi yapmisti.Süper bir sag bek geliyor dedik.Adami sakatladilar ya,bu sirf Galatasaray icin degil Milli takim icin de kayip.Böylesine hem defans hem ofansi cok iyi yapan bir bek kolay kolay yetismez.

Adnan Polat cok iyi konusmus,helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

"Bizi bu koşullara zorlayanlar hiç merak etmesin biz Leverkusen'i yenerek turu geçeceğiz ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz"

başka söze gerek yok...

ya macin pazar oynanmasina soz yok allah allah anlamak istemiyorsunuz galiba normal sartlarda macin pazar olmasi iyi ama bu hava kosullarinda ctesi kar yagisi yoksa ctesiye alicaksin aylardan once muneccim mi yonetim bilsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sağlık Raporu: Uğur Uçar ve Mehmet Topal

Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Uçar ve Mehmet Topal'ın diz bölgelerindeki sakatlıklar Galatasaray'ın İstanbul'a dönüşünde çekilecek olan MR'lar netincesinde netlik kazanacaktır.

Resmi sitede bu açıklama var. Sezonu kapattığından eminmisiniz.
    kalli acikladi
    Last edited by Burak Duran : 18.Şubat.2008 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir öncemi mesajımda yazdım maç cumartesi oynansaydı aynı şartlarda(saha ve hava) ve aynı sakatlık olsaydı ne diyecektiniz?

belki aynı durumda Fenerbahçe olsa ben de çok kızgın olurdum, bu şekilde eleştirilerde bulunurdum, bilemem.
    Kesinlikle olurdun. Galatasaray maça çıksaydı ve hepsi sakatlansaydı. Sadece şansımıza isyan ederdik. Ancak federasyonun yanlışlarından oluşan bir tablo bu. Yanlışında ısrarcı olmasından kaynaklandı. Dini karıştırmak istemem neticede istenmeyen konuşmalar olabilir ama kadere inanan birisi olarak bu sakatlıklar olacaktı.

Benim beklediğim yeni gelen federasyonun net bir tavırla sorunu çözmesi biz burdayız demesi gerekirdi. Yanlış üstüne ısrarla yanlış yapmamasıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Sezgin:Karayolu ile Ankaraya gidiyoruz.Umarım yollar açıktır dedi..Ankarada ucak bulursak istanbula gelecez dedi..1 günde idman yaparız.Dogru maça..

Avrupa maçı olan bütün takımlar çoktan maçlarını yaptı..Bizde çile çekiyoruz.

Batista 1 degilki maç içersinde 5 tane kayarak sert müdahale yaptı..Hele Karan'a yaptıgı hariket net sarı hakem Hiç kart cıkarmadı ilginç...

Ugur şimdi otobüse bindirildi..Dizi boydan boya tamponlu..Özel korumalık var..İki kişinin kucagında otobüse bindirildi..

En önemli ve sistemin kilit oyuncuları sakatlandı..Sag bek sorunu var..Umarım sabri sag bek'e mont edilmez..İnsallah barış oynar..
    Last edited by Emurafu : 18.Şubat.2008 at 16:47

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri