güzel devam et böyle başarılar
güzel devam et böyle başarılar
Hemen geliyor Yunus...
Çok teşekkür ederim Onur saol...
Evet 4 kulvardan gidiyoruz en az hasarlı çıkıcağız inşallah fransa ligi şampiyonlugu garanti gibi
Çok teşşekkür ederim kardeşim.İnşallah alıcağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ
90'DA VURDU...
Maç boyu üstün olan taraftık ilk kez bu kadar heyecanlıydım.Korktugum kadar sağlam bir ekip değil inanın maç daha da farklı olurda..4 forvet oynadık son 30 dk 90 da Iago genç Iago bizim için avantajlı bir skor aldı...
28.HAFTA
P.S.G KOLAY GALBİYET ALDI...
Evet 28.hafta maçımda evimde galbiiyet istiyordum ve de oldu mutluyum doludizgin geliyoruz...
COUPE DE LA LİGUE YARI FİNAL
LİLLE P.S.G TARAFINDAN EZİLDİ...
Evet özellikle bu maç için çok mutluyum.Lille karşılaşırken hiç birşey yerinde gitmiyordu bu sefer gitti ve rakibize acımadık ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim..Yedek ağırlıklı bir kadro vardı sahada...Yedeklerim lille'e yetti...
29.HAFTA
LE MANS DOLUDİZGİN...
P.S.G galibiyet için çıkmıstı ama olmadı.Olsun bu maçların telafisi var ligde açık ara öndeyiz taraftarımız üzülmesin...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
AH CEARA AH...
Bu maçta öne geçtik daha sonra ne oldu tahmine din maçı kaybettik ama tur atladık.Bu sefer son 10 dk de dayanamadım hakikaten çok heyecanlıydı.Maç bitmek bilmedi.Defansı 6'ladım.Ve dayandım tur atladık çok mutluyum.Ceara sağ bek olarak bu gün çok kötü oynadı attığı golde bunun göstergesiydi...
30.HAFTA
MARSİLYA GALİBİYETİ HAK ETTİ...
Bu gün marsilya'ya karşı en kötü belkide benimle beraber en kötü maçımızı oynadık.Dolayı ile kaybettik bu puan kayıpları iyi olmuyor bazı oyuncularımda yorgunluk baş gösteriyor...
FRANSA KUPASI
P.S.G AUXERRE'Yİ ELEDİ...
Bu gün sahada güzel bir futbol vardı.4 kulvardan yoluna hasarsız devam eden P.S.G auxerre'yi de eleyerek şov'a devam etti...
31.HAFTA
ÜZGÜN P.S.G'DEN BİR PUAN KAYBI DAHA...
Ne olduğunu bende anlamadım birşeyler ters gidiyor.En yakın zamanda düzelteceğiz taraftarımız sabırlı olsun 4 kulvarda başarılı olacağız...
COUPE DE LA LİGUE FİNAL
P.S.G GİTTİKÇE BÜYÜYOR...
Geriye düştüğümüz maçı galibiyetle bitirdik.Kupa aldık daha ne olabilir ki...4 kulvardan biri gitti...3 kulvarda başarılar yakında...İnşallah
ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ
LİVERPOOL BU KEZ YALNIZ YÜRÜDÜ...
Bu skor benim memnun etti.Gol yememek adına herşeyi yaptık.90dk boyunca 6 defans oynattım geçit vermediler sağolsunlar.Yani kapandık .Ama mutluyum...
Last edited by Alicanfmfan : 19.Şubat.2008 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir