İŞTE SEVİLLA'NIN YEDİĞİ GOLLER:

DR.GÜRKAN KUBİLAY'IN YORUMU:

Fenerbahçe, Sevilla'ya gol atacak. Bunu da Sevilla'nın La Liga'da, ilk yarı 11, 2. yarı 22 gol yediğini söylersem, ne zaman atacağını anlarsınız.

Sevilla, savunmasında rakip santrforları eriten bir takım. Bu nedenle bu maçta Kezman oynarsa adım attırmayacaklar.

Orta sahadan sürpriz kaçan adamlara önlem alamıyorlar. Arkadan bindirerek Mehmet Aurelio ve Alex, defanstan dönen topları alarak şutları ile Deivid, bu maçta Fenerbahçe'nin en büyük gol silahı olacaklar.

Sevilla, İspanya'da rakiplerine en çok kırmızı kart gösterilen takımdır. Tam 8 maçında, rakipler eksik kalmıştır. Aman dikkat Lugano, Edu ve Fenerbahçe. DR. Gürkan diyor ki; Sevilla'nın A. Bilbao, Valladolid ve Almeira maçlarını dikkatle tekrar izledim. Çünkü Sevilla o maçlarda gol atamamıştı. Onların neden atamadığını ben gayet iyi analiz ettim. Eminim Zico da etmiştir. Kanoute, V. Nistelrooy, Drogba gibi tipik golcü santrforu olmama sıkıntısını, tüm takımın rakip kaleye toplu ve hızlı giderek yani, 4 pas altında ve 9 saniyede gol atarak çözen Fenerbahçe yarın akşam, La Liga'daki 24 maçının 20 sinde gol yemiş olan Sevilla'ya gol atacaktır. Deivid'in savunma fonksiyonuna yardım etmesi durumunda ise maçı kazanacaktır.