1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.Ama bu deplasmandaki maç için yeter mi ayrı konu.Sevilla turu büyük ihtimal geçecektir.Fener'in işi baya zor.Ama neden olmasın.Bu maçta taraftarlara da büyük iş düşüyor.Yönetim mümkünse çekirdekleri ve çekirdekçileri almasın stadaBişey soracağım ayrıca Sevilla 3 defans oynamıyor mu??Defansta Dragutinovic,Navarro-Escude.Wbr olarak Dani Alves,Wbl Adriano.Çift Dm Poulsen-Keita,Fabinao veya Kanoute tek forvet ona soldan Capel ,sağdan Navas destek veriyor.Böyle bir düzenle çıkabilirler maça

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.Ama bu deplasmandaki maç için yeter mi ayrı konu.Sevilla turu büyük ihtimal geçecektir.Fener'in işi baya zor.Ama neden olmasın.Bu maçta taraftarlara da büyük iş düşüyor.Yönetim mümkünse çekirdekleri ve çekirdekçileri almasın stadaBişey soracağım ayrıca Sevilla 3 defans oynamıyor mu??Defansta Dragutinovic,Navarro-Escude.Wbr olarak Dani Alves,Wbl Adriano.Çift Dm Poulsen-Keita,Fabinao veya Kanoute tek forvet ona soldan Capel ,sağdan Navas destek veriyor.Böyle bir düzenle çıkabilirler maça
    3-5-2 Total Dominasyon ..

Sanmıyorum böyle bir diziliş ile çıkacaklarını, klasik düzenlerini bozmazlar. Zaten Sevilla kendine gereğinden fazla güveniyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı gol yemeden 1-0 atlatırsak büyük ihtimalle turu geçeriz.Zico son antrenmanda 4-3-2-1'i denemiş olabilir Selçuk ve Aurelio hafif kanatlara kayıp oraları kapatacaklar Maldonado'da ortayı kapatacak.Deivid ve Alex'te ortadan bol bol şut çekicek heralde.Onların orta sahasının ortasında Poulsen(Maresca) ve Keita(Renato) oynuyor bu şekilde orta sahanın ortasında zaman zaman 5 kişiye kadar çıkacak orta saha üstünlüğü bizde olacak.İnşallah iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.
    Beklediğim gibi bir maç oldu.Bol gollü,bol pozisyonlu,heyacanlı,çekişmeliSkoru da doğru tahmin etmişim.Kezman çok gayretliydi.Uğur iyi başladı devamı gelmedi.Deivid aşırı suskun.Alex taraftarın beklediği kadar iyi olmasa da fena değildi.Aurelio-Selçuk ikilisi çok koştular,mücadele ettiler.Bazen basit pas hataları yapsalar bile iyiydilerEdu bence iyi bir defans oyuncusu değil.Lugano ondan 10 kat iyidir.Adamın bütün büyük maçlarda hatası var.Volkan da kalesinde güven verdi banaKazanmak yenilen 2 gole rağmen güzel.Orda Fenerbahçe'nin işi kolay olmayacak ama tekrar söylüyorum neden olmasınBu arada ben de taraftarın suskunluğuna anlam veremedim.Ama kareografiler harikaymış gerçekten

Mesaj Yetkileri